Pošaljite upit

Gume Goodyear iskustva: najbolje cjelogodišnje auto gume po ugodnoj cijeni

povoljne cijene goodyaer gumaGume Goodyear su gume kojima zaista možete vjerovati. Gume Goodyear imaju dugu povijest i kvalitetu koja ne samo da osvaja mnoge nagrade, i cijena guma Goodyear je ugodna. U Vulkanizerstvu Furlan ponosni smo što vam možemo ponuditi samo najbolje auto gume priznatih svjetskih proizvođača guma kao što su gume Goodyear. Nudimo vam i povoljnu cijenu. Možete birati među zimskim, ljetnim i cjelogodišnjim gumama Goodyear i auto gumama ostalih marki. S ponosom ispostavljamo podatak da smo Goodyear partner godine. To je vrlo prestižna nagrada koncerna Goodyear za Goodyear partnera godine, koju smo dobili čak 12 godina u redu ( od 2000. do 2011. godine). Goodyear nagrade potvrda su našeg kvalitetnog rada i usluge.

PROč†ITAJTE SAVJETE O PROMJENI ZIMSKIH GUMA

Goodyear gume: cijene i kvaliteta praćena dugim godinama iskustva

gume Goodyear kod Vulkanizerstva FurlanGoodyear su gume s bogatom prošlošću i praćene dugim godinama iskustva. Goodyear je otkrio prvi koncept gume koja je opremljena umjetnom inteligencijom. Te su gume sposobne registrirati stanje na cesti, odlučiti, mijenjati oblik i biti interaktivne. Na svim testovima i ispitivanjima guma Goodyear gume tako zimske i ljetne kao i cjelogodišnje, postigle su odlične rezultate. Gume Goodyear nisu samo inovativne, one postižu visoke ocjene stručnjaka. Ne samo kvaliteta, i cijena je odlična. Posjetite nas u Vulkanizerstvu Furlan u Dobovi pored Brežica. Imamo više od 20 godina iskustva s Goodyaer prodajo i ugradnjo guma, a nudimo vam i povoljne cijena usluga. Ako tražite ugodni cijenu i najbolje auto gume Goodyear i gume ostalih proizvođača, onda svakako razmislite o tome da nas posjetite.

ZIMSKE GUME GOODYEAR, PIRRELI I OSTALIH PROIZVAčAč†A

Auto gume Goodyear (cjelogodišnje, zimske, ljetne) i ostale marke guma

Vulkanizerstvo Furlan nalazi samo nekoliko kilometara od Zagreba. Godinama, velik broj Hrvata dolazi kod nas po nove auto gume Goodyear (cjelogodišnje i ostale) ili zamijeniti gume. Razlog tome je sigurno kvaliteta naših usluga i proizvoda, a i cijena auto guma je jako ugodna.