Gume i felge za auto – uskladite širinu gume i felge brzo i povoljno

Gume i felge za auto u našem se vulkanizerstvu mogu uskladiti jednostavno i po pristupačnim cijenama. Na zalihama imamo impresivnu ponudu auto guma svih mogućih veličina koja uključuje renomirane proizvođače poput Goodyear- a, Michelin-a, Uniroyal-a, Pirelli-ja, Save i Toyo-a. Opremljeni smo podjednako ljetnim kao i zimskim gumama, a odnedavno nudimo i kvalitetne cjelogodišnje gume. Osim što se možemo pohvaliti velikim izborom guma, i felge prate ovu širinu ponude: nudimo vam sjajne i mat polirane alu felge, čelične i replika felge različitih dimenzija kako biste optimalno uskladili širinu gume i felge.

 

UZ NOVE FELGE KUPITE I CIJELOGODIŠNJE GUME


zimske gume sa čeličnim felgama za sve širineNabavite zimske gume sa čeličnim felgama za maksimalnu izdržljivost

Osim što je gume i felge potrebno međusobno pripasati po dimenzijama, neke od njih će bolje surađivati ovisno o tipu i namjeni. Zimske gume sa čeličnim felgama odlična su kombinacija, koja je rezistentna na mokre podloge, i doprinosi većoj sveukupnoj izdržljivosti. Čelik je pouzdan, tvrd i gotovo neuništiv materijal, što vrijedi i kod kvalitetnih čeličnih felgi. Premda je moguće postaviti zimske gume na aluminijske felge. Aluminijaste felge svojim karakteristikama bolje odgovaraju mješavinama koje pronalazimo kod ljetnih guma. Stoga preporučamo odabir zimskih guma sa čeličnim felgama poput Molydona, koje se u našem asortimanu cijenom kreću oko 400 kuna po komadu.

 

U našem vulkanizerstvu povoljno montirajte nove gume i felge na vozilo

Osim što ih kod nas možete kupiti po pristupačnim cijenama, vaše izabrane gume i felge možete odmah montirati na vozilo uz pomoć našeg stručnog tima, te testirati njihove vozne karakteristike. Želite li zimske gume sa čeličnim felgama, na zalihama imamo različite brandove zimskih guma sa čeličnim felgama već spremnim za instalaciju. Također nudimo i odlične alu felge renomiranih marki poput 4racing – alu felge iz njihove proizvodnje odličan su izbor za ljetni auto tuning. Ukoliko volite crni mat izgled felge, preporučujemo oz annyversary felge. Jednostavno imamo gume i felge za svaku priliku.

 

zimske gume na aluminijske felge

 

Ako kupujete felge za auto, normalno je da vam trebaju i nove gume. Vulkanizerstvo Furlan nudi gume različitih proivađača. U ovo vrijeme, aktualne su zimske gume Pirelli, kako i uvijek popularne gume Goodyear. Ali ako čete bit več u Sloveniji, možete i kupiti zimske gume Sava s tradicijom.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Vulkanizerstvo, Furlan Franc s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
gume i felge, zimske gume sa čeličnim felgama
ZEMLJEVID