Gume: oznake brzine za ljetne i zimske gume Michelin različitih dimenzija

Gume s oznakama za ljeto ili zimo korisniku nude nekoliko važnih informacija. Oznaka za zimske gume je M+S. Sve zimske gume moraju imati tu oznaku, što znači da su to odgovarajuće zimske gume. Osim oznake M+S na nekim su zimskim gumama i drugačije oznake, na primjer simbol planine ili simbol snježne pahuljice. Oznaka za zimske gume M+S dakle znači da je dizajn, struktura i materija guma primjeran i da gume oznake M+S osiguravaju bolje vozne karakteristike u zimskim uvjetima. U Vulkanizerstvu Furlan nudimo vam različite marke zimskih i ljetnih guma, među ostalim i Michelin gume oznake M+S, različitih oznaka i različitih dimenzija. Za sve informacije o gumama, oznakama i oznakama brzine, kontaktirajte nas. Rado ćemo vam pomoći pri izabiru prave dimenzije zimskih guma.


Gume – oznake brzine. Što morate znati prije kupnje novih ljetnih guma?

Mnogi vozači ne znaju koje nove zimske ili ljetne gume kupiti, koje su odgovarajuće dimenzije guma za njihovo vozilo i što znače oznake brzine. Ako vas zanima koje su najbolje karakteristike i dimenzije guma za vaše vozile, posjetite nas u Vulkanizerstvu Furlan. Na kratko o tome što znače oznake na ljetnim gumama: ljetne gume imaju četiri oznake koje označavaju širinu, visinu i promjer (npr. 205/65/R15 – dimenzije gume: širina 205, visina od naplatka do ruba gume 65 % od širine i promjer 15 inča). Četvrta oznaka gume nudi nam informaciju o brzinskom razredu. Postoje različite oznake za brzine, na primjer J (maksimalna brzina 100 km/h) itd.

 

KOD VULKANIZERSTVA FURLAN NAĐETE ZIMSKE ILI LJETNE GUME


Michelin gume: oznake zimske gume M+S

Nudimo vam vrhunske zimske gume Michelin oznake M+S po povoljnoj cijeni. Michelin gume oznake M+S ima uobičajenu dubinu profila 8 mm i gotovo pet puta više odvodnih kanala od ljetnih guma što omogućuje učinkovitije odvođavanje vode sa strane i iza gume. Michelin zimske gume imaju odličan kontakt s ledenom ili sa snježnom podlogom.

 

oznake za dimenzije zimskih guma karakteristike i oznake guma

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Vulkanizerstvo, Furlan Franc s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
Gume oznake, oznaka za zimske gume
ZEMLJEVID