Gume Sava S3 u akciji! Izaberite dimenzije koje trebate (195 ili 185/65 r15 itd.)

Gume Sava S3 odnosno Sava Eskimo S3 napredne su zimske gume s odličnim prianjanjem i kraćim putom kočenja. Gume Sava S3 čvrsto prianjanju tako na mokrim kako i na snježnim cestama, zato ne morate brinuti o sigurnosti na cesti. Osim odličnog prianjanja i pouzdanog kočenja na mokroj cesti gume Sava Eskimo S3 odlikuje i otpornost na akvaplaning i zadovoljavajući broj prijeđenih kilometara. Ako tražite kvalitetne i sigurne gume onda su gume Sava prave gume za vas. U Vulkanizerstvu Furlan nudimo vam kvalitetne vulkanizerske usluge, a na području vulkanizerstva imamo više od 20 godina iskustva. Nudimo vam slijedeće vulkanizerske usluge: montaža guma za osobna vozila, elektronsko balansiranje, montaža guma za teretna vozila i montaža guma za poljoprivredne strojeve (traktore, kombajne itd.).


Kupnja guma Sava i ostalih guma u akciji

Osim kvalitetnih vulkanizerskih usluga kod nas možete i nabaviti zimske i ljetne gume za vaše vozilo. U našem skladištu imamo 20.000 do 25.000 guma raznih proizvođača. Vodeći među njima su Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, gume Sava, Fulda, Kleber, Debica i Barum. Za vas uvijek pripremamo i atraktivne akcije koje su odlična prilika za još povoljniju kupnju guma. Potražite željene dimenzije guma na našoj web stranici (npr. odlićne gume Sava 185 65 r15 ili gume Sava 195x65x15) i naručite ih još danas.

 

gume Sava u akcijinajbolje gume Sava


Gume Sava: akcija koju ne smijete propustiti

Nekoliko stvari morate znati prije kupnje ljetnih guma Sava ili guma ostalih proizvođača. Svi mijenjamo zimske gume, ali mnogi vozači ne znaju koje nove gume odabrati ili koje su najbolje karakteristike i dimenzija novih guma koje kupuju za svoje vozilo. Ljetne gume imaju četiri oznake koje označavaju širinu, visinu i promjer. Kao primjer navodimo: 185/65/r15 – ova guma je širine 185 mm, visina gume od naplatka do ruba gume je 65% od širine, a promjer gume je 15 inča. Četvrta oznaka označava brzinski razred gume. Sada znate zašto se ljetne gume istih veličina razlikuju po cijeni, a to je većini slučajeva zbog različitog brzinskog razreda. Mi vam možemo pomoći odabrati najbolje gume za vaše vozilo. Nemojte propustiti naše akcije u kojoj možete gume Sava i ostale gume kupiti po povoljnoj cijenu. Nudimo vam zaista širok izbor guma koje možete jednostavno naručiti u našoj internet trgovini. Na web stranici provjerite akcije guma Sava ili naručite gume drugog proizvođača za vaše vozilo.


Gume Sava različitih dimenzija (185/65 r15, 195x65x15 itd.)

Gume Sava su kvalitetne gume koje vam nude veliku sigurnost na cesti. Mogu se pohvaliti s mnogim pozitivnim svojstvima, među kojima su učinkovita potrošnja goriva, prianjanje na vlažnim podlogama i vanjska buka kotrljanja. Europske automobilske organizacije i publikacije provode neovisne testove guma prema prosječno 15 ključnih kriterija izdržljivosti koji obično uključuju upravljivost i kočenje na suhim i mokrim cestama, moć prianjanja u zavojima, izdržljivost, potrošnju goriva, unutrašnju buku i akvaplaning. Na testovima gume Sava S3 i ostali modeli guma Sava postigli su odlične rezultate. U Vulkanizerstvu Furlan trudimo se svojim kupcima ponuditi samo najbolje i najsigurnije zimske i ljetne gume. Zato imamo na zalihi i odlične gume Sava S3 i ostale modele guma Sava koje su dostupne u različitim dimenzijama (gume Sava 185 65 r15, gume Sava 195x65x15 itd.).


Kupnja guma Sava u našoj Internet trgovini

Internet trgovina omogućava vam pregled i kupnju guma, naplataka, auto dijelova i opreme. Proizvodi u našoj Internet trgovini ažuriraju se dnevno. Internet trgovina jednostavna je za korištenje. Podijeljena je na tri koraka: traženje proizvoda, pregled narudžbe i unos podataka o kupcu i zaključak narudžbe. Potražite prikladne gume Sava ili gume ostalih proizvođača, upišite dimenzije i izaberite željene gume. Posjetite nas u našem poduzeću i rado ćemo vam pomoći izabrati prikladne gume za vaše vozilo.

 

UZ PONUDO AUTO GUMA I VELIK IZBOR MOTO GUMA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Vulkanizerstvo, Furlan Franc s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
Gume Sava, gume Sava akcija
ZEMLJEVID