Zimske gume s oznakama M+S – što to u stvari znači?

zimske gume M+S s felgamaPoptuno značenje oznake za zimske gume M+S dugo vremena nije bilo potpuno jasno ni najvećim evropskim trgovcima gumama. Prvenstveni razlog je što evropsko zakonodavstvo nije posve točno odredilo definiciju zimskih guma, pa tako i zimskih guma s oznakama M S. Ipak postoji barem nekakva odrednica o značenju zimskih guma M+S. Naime ECE propis br. 30 iz njemačkih saobraćajnih propisa kaže da bi zimske gume uvijek trebale nositi oznaku M+S (mud & snow), M&S ili MS. To bi značilo da se sve zimske gume s oznakama M+S, iključujući i neke ljetne, mogu smartati kao odgovarajućim zimskim gumama M+S. Uz oznaku M+S potrebno je spomenuti i simbol planine i snježne pahuljice koji su proizvođači zimskih guma M+S prihvatili kao inicijativu iz Sjeverne Amerike i koji sada predstavlja dodatnu garanciju za kupnju prave zimske gume M+S. Dizajn, struktura i materijali od kojih su proizvedene zimske gume s oznakama M+S za osiguravaju bolje vozne karakteristike u zimskim uslovima

PROVIJERITE SAVJETE O ODABORU ZIMSKIH GUMA


Kakva je razlika izmedju zimskih i ljetnih guma? Test zimskih guma M+S pokazuje, da imaju uobičajenu dubinu profila od 8 milimetara te gotovo pet puta više odvodnih kanala i šara od ljetnih guma što im omogućuje učinkovitije izbacivanje i odvođenje vode sa strane i iza gume. Zimske gume su zimske gume s oznakom M+S i oznakom pahuljice sa strane gume. Zimske gume M+S imaju i do četiri puta bolji kontakt sa snježnom i ledenom podlogom od ljetne gume, a to narvno ovisi i o kvaliteti određene zimske gume.

 

VOŽNJOM U ZIMI VAŽE I CIJELOGODIŠNJE ZIMSKE GUME

 

Vulkanizerstvo Furlan preporučuje vam zimske gume M+S Sava Eskimo

zimske gume s oznakom M+SVulkanizerstvo Furlan često nudi pristupačne i vrlo povoljne cijene za nabavku zimskih guma M+S, a cijena zimskih guma Sava Eskimo M S neće biti nikada bolja! Posjednuti u vašu toplu i udobnu fotelju ukucajte ime naše web stranice i naći ćete se na najboljem online mjestu za kupnju ljetnih i zimskih guma cijelu godinu, svakoga dana, 24 sata na dan naš online shop nudi vam najbolja i najjeftinija riješenja za opremu vašeg ljubimca na četiri kotača. Zimske gume M+S predstavljaju se u našem online dućanu u doista velikom i raznolikom asortimanu, a Vulkanizerstvo Furlan promovira odlične zimske gume s oznakom M+S proizvođača Sava iz Kranja s nadaleko poznatim brendom Eskimo. Sava Eskimo zimske gume M S optimalno su riješenje za većinu vremenskih uvjeta uključujući blagu zimu, a dodatno prianjanje i snaga zaustavljanja zimskih guma s oznakom M+S u hladnim vremenskim uvjetima garant su vaše sigurnosti na cesti i u najlošijim vremenskim uvjetima.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Vulkanizerstvo, Furlan Franc s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
Zimske gume M+S, zimske gume oznake M+S
ZEMLJEVID