Pošaljite upit

Zimske gume Sava nude izvrsno zimsko prianjanje uz prihvatljive cijene

Zimske gume Sava provjereni su primjer učinkovitosti na zimskim cestama. Poznate su po odličnom zimskom prianjanju na cestama, pogotovo na vlažnim (snježnim) podlogama. Ove zimske gume na testovima pokazuju povoljne atribute izdržljivosti - primjerice, zimske gume sava eskimo s3 na testovima izdržljivosti pokazale su izvrsnu otpornost na akvaplaning i u zavojima i u ravnoj vožnji, a također imaju i zavidno kratak put kočenja na mokroj podlozi. Zimske gume Sava eskimo općenito su podvrgnute višestrukim testiranjima izdržljivosti u domeni samog proizvođača, čime se u startu mogu ukloniti eventualne nepovoljne karakteristike. Pritom se zimske gume Sava eskimo i cijenom mogu pohvaliti u odnosu na konkurenciju - odlične zimske performanse dostupne su po sasvim prihvatljivim cijenama.

zimske gume sava eskimo m+sKoje novitete nude zimske gume Sava eskimo u smislu dizajna gume?

Različiti modeli zimskih guma Sava donijeli su novitete u dizajnu zimskih guma srednjeg cjenovnog razreda. Zimske gume Sava HP imaju posebno dizajnirani gazni sloj, koji im omogućuje raspodjelu pritiska ravnomjerno na površinu ceste, u čemu je nova poboljšana serija HP2 još uspješnija. Obodni kanali gume optimalno su prilagođeni za skidanje bljuzgavice s gaznog sloja tijekom vožnje. Zimske gume Sava eskimo m+s su izrađene iz specijalne silikonske smjese, koja omogućuje gumama da ostanu mekane i elastične i pri najnižim temperaturama. S obzirom da zimske gume Sava cijenom pripadaju srednjoj kategoriji, njihove karakteristike su tim više impresivne.

AKCIJSKA PONUDA SAVA I OSTALIH BRENDOVA ZIMSKIH GUMA

U vulkanizerstvu Furlan zimske gume Sava cijenom su najpovoljnije

zimske gume sava eskimo cijene Vulkanizerstvo FurlanImamo različite modele i veličine auto zimskih guma Sava, cijenom pristupačnijih ne samo od drugih proizvođača zimskih guma, nego i od zimskih guma Sava na drugim prodajnim mjestima. U prostoru našega sjedišta možete razgledati i isprobati široku paletu Sava guma. U ponudi imamo i zimske gume Sava eskimo s3+ u veličini 155/70 R 13, koje su se dokazale svojim kratkim putom kočenja. Zimske gume Sava cijenom se kreću između 250 i 400 kuna, a njihova nominalna cijena nije jedini čimbenik njihove ekonomičnosti - budući da su dizajnirane za učinkovitu potrošnju goriva, vaša ušteda je višestruka i dugotrajna.