Pošaljite upit

Zimske gume Goodyear, Uniroyal i Kleber - na testovima u samom vrhu

Zimske gume testiraju se već tradicionalno na handling testovima, koji moraju obuhvatiti nekoliko ključnih elemenata upravljivosti u zimskoj vožnji. Tako se zimske gume na testovima podvrgavaju snježnim uvjetima, mokrim kolnicima i niskim temperaturama pri čemu njihove performanse dolaze do punog izražaja. Pritom testovi pokrivaju širok spektar vozačkih disciplina, poput trakcije, slaloma te kočenja i upravljivosti na snijegu. Naše zimske gume, poput Goodyeara ili Klebera, na testovima 2017. pokazuju najbolje karakteristike u svim navedenim područjima, i shodno tome spadaju u sam vrh ponude zimskih guma, koje se mogu nositi sa svim (ne)predviđenim vremenskim uvjetima. Na tetsu bile su i zimske gume Uniroyal.

AKCIJSKA PONUDA ZIMSKIH GUMA RAZLIČITIH PROIZVOčAČA


Što su konkretno pokazale pojedine zimske gume na testovima 2017

zimske gume test Vulkanizerstvo FurlanKao Goodyearov licencirani prodajni predstavnik s ponosom možemo reći, i to sasvim očekivano, da su zimske gume Goodyear na testovima 2017. diljem Europe u najtežim zimskim uvjetima pokazale najbolje performanse u svim testnim disciplinama. U komparativnom omjeru s drugim renomiranim tvrtkama Goodyear i dalje drži primat u kvaliteti zimskih auto guma, koje se također mogu pohvaliti niskom potrošnjom goriva. I druge zimske gume iz naše ponude pokazale su izvrsne rezultate: Kleberove zimske gume najdugovječnije su po kriteriju izdržljivosti, dok su Toyo zimske gume u testovima opće upravljivosti zauzele visoke plasmane.

Koji modeli zimskih guma iz naše ponude su favoriti na testovima

zimske gume test 2017 Vulkanizerstvo FurlanZa zimske gume testirane u 2017. koriste se najsuvremenije tehnike ocjenjivanja, a ocjene se najčešće dodjeljuju u rasponu od jedan do deset. Navedene marke guma u pravilu su dobivale tri najviše ocjene u skali. Od novijih zimskih guma testiranih 2017. imamo nekoliko vrlo hvaljenih modela. U prvom redu je to Goodyear UltraGrip 9, koja je naprosto briljirala u bočnom držanju na snijegu. Također preporučamo Michelin Alpin 5, zimske gume koje su u testovima kočenja i držanja u zavojima gotovo bezgrešne. Imamo zimske gume svih dimenzija, od klasične 205/55 R 16 V koja je postala standard za srednju klasu, pa do 265/70 R 16 kojima ćete bez problema moći opremiti SUV za nadolazeće zimske uvjete.