Zimske gume – test 2017 auto kluba ADAC

Zimske gume testovi Toyo, Debica i UniroyalU Vulkanizerstvu Furlan svake godine brinemo za vašu sigurnost s ciljem da svi vozači budu spremni za nadolazeću zimu. Upravo zato smo od njemačkog auto kluba ADAC preuzeli i saželi njihove testove zimskih guma. Testovi prikazuju karakteristike 32 različite zimske gume dimenzija 195/65 R15 T i 215/65 R16 H. Zimske gume su jedini kontakt vozila s podlogom i zato je vrlo važno za najzahtijevnije vremenske uvjete odabrati odgovarajuće zimske gume. Test 2017 auto kluba ADAC zato je od izuzetne važnosti. Isto tako je važno istaći da zimske gume nisu korisne samo za vrijeme snježnih oborina, već njihova kvaliteta i prednosti dolaze do punog izražaja kod niskih temperatura, vjetra i poledice. U takovim uvjetima na kušnji su i vozač i zimske gume. Testovi koje je izradio auto klub ADAC, a koje možete naći na našoj web stranici, zorno prikazuju kakvoću zimskih guma. Test 2017 njemačkog auto kluba ADAC smatra se najboljim i najkvalitetnijim testiranjem automobilskih guma u Evropi. Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama te Odluci o obveznoj uporabi zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj za sva su vozila obavezne zimske gume, a testovi auto kluba ADAC tu su vam od velike pomoći za najbolji odabir vaših zimskih guma.

 

IZBOR NAJBOLJIH ZIMSKIH GUMA ZA AVTE

 

Kako odabrati dobre zimske gume – testovi auto kluba ADAC

test zimskih guma za 2017 godinuVulkanizerstvo Furlan na svojoj web stranici prezentira vam proizvođače 32 različite zimske gume s testovima koji so pomno i detaljno razrađeni. U testovima koji se objavljuju svake godine prije sezone među inima možete pronaći brandove kao što su Michelin, Continental, Kleber te Toyo zimske gume. Test uključuje nekoliko parametara kao što su vozne karakteristike, sigurnost u vožnji, kočenje, kružna vožnja, prianjanje zimskih guma. Test 2017 auto kluba ADAC počeli su se izvoditi godinu dana prije objave rezultata te sadrže u tom trenutku dostupne zimske gume. U nekima od prošlih i novijih laboratorijskih testiranja možete naći test za zimske gume Debica, test za zimske gume Uniroyal i test mnoge druge zimske gume. Testovi se obavljaju u strogo kontroliranim uvjetima s detaljnim vještačenjem svih karakteristika koje su navedene u tabeli zimskih guma s testovima 2017. uključuji testiranja 32 zimskih guma dimenzija 195/65 R15 T i 215/65 R16 H, a sve nabrojene karakteristike zimskih guma ocijenjene su po ADACovim kriterijima te uvrštene u grupe od onih s najboljim karakteristikama do onih kojih karakteristike nisu tolko dobre kao u najboljih zimskih guma. Testovi koje provodi ADAC spadaju među najvjerodostojnija testiranja u tom području.

 

ZAŠTO NEBI ODABRAILAI GUMA PIRELLI?

 

Iako odaberete najbolje zimske gume, to nije kraj pažnje za gume. Na našoj stranici imamo zapisane razlićite savjete o manipulaciji zimskih guma. I kad kupujete več gume, kupite uspud guma i felge.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Vulkanizerstvo, Furlan Franc s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
Zimske gume testovi, zimske gume test 2017
ZEMLJEVID