Nova kolekcija ljetne odjeće

Nova kolekcija ljetne odjeće za cijelu obitelj već na policama naših trgovina!

Sunce i visoke temperature već nas danima zovu da skinemo sa sebe duge hlače i majice i zamijenimo ih laganijom odjećom. Mana predstavlja novu kolekciju modne odjeće za ljeto za cijelu obitelj. Kao što je to običaj u ponudi Mana, i ljetna je kolekcija sastavljana od odjeće za slobodno vrijeme i elegantnijih komada robe za svečanije prilike. Ženska, muška i dječja ljetna kolekcija Mana već je na policama trgovina širom Hrvatske.


Ljetne haljine, kratke hlače i majice za žene

Ovog ljeta zablistajte u cvjetnim uzorcima koje možete naći praktično u svim segmentima Mana ženske ljetne kolekcije. Ljetne lepršave haljine išarane cvjetovima, jednobojne ženske haljine s kratkim rukavima ili bez rukava, lagane ženske suknje za svakodnevne obaveze ili ljetna tunika koju možete obući preko kupaćeg kostima za plažu – ljetna kolekcija haljina koju su za vas izabrali stručnjaci trendovski je obojena i atraktivna. U ljetnoj ženskoj kolekciji Mana svoje mjesto zauzimaju i kratke i duge lagane ženske ljetne hlače za sve one žene koje se u haljinama i suknjama ne osjećaju udobno. Kombinirajte kratke hlače s majicom kratkih rukava u različitim ljetnim bojama, ili izaberite majicu bez rukava u atraktivnom mornarskom dizajnu koji je kao naručen za ljetne dane na moru!

Nova kolekcija ljetne odjeće

Ljetna odjeća za muškarce i žene

Možda je ženski dio kolekcije zaista nešto opsežniji, ali u Mani nisu zaboravili ni na djecu i muškarce. Prekrasne ljetne haljinice za curice i malo veće djevojčice, majice i moderne kratke hlače za dječake sa zanimljivim motivima i neodoljive haljinice za bebu pravi su izbor za ovo ljeto! Mana misli i na vas muškarce. Nova ljetna kolekcija modne muške odjeće zadovoljit će i najzahtjevnijeg muškarca. Kratke majice sa zanimljivim potiscima i napisima, ljetne kratke hlače ili uvijek moderan jeans – s Mana kolekcijom ne možete pogriješiti.


Što još trebate za ljeto?

Na policama Mana trgovina čekaju vas i ostali proizvodi za udobno provođenje ljetnih dana: ručnici za na plažu u modnim i trendovskim motivima te torbe za na plažu. Novost u kolekciji ljetne odjeće predstavljaju i neodoljive dječje natikače za djevojčice i dječake. Za ljeto ne trebate puno, ali trebate kvalitetno i udobno. Nova ljetna kolekcija očekuje vas u svim trgovinama Mana.