JEFINIJE ZA PRVA MESTA NA GOOGLE I NAJDI.SI| Tel:. 05 90 75 928 | Mobitel: 051 626 139 | e-mail: info@vsi.si

hr.vsi.si
8 ministrani
599 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
10 ministrani
699 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
15 ministrani
899 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
25 ministrani
1.399 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
35 ministrani
1.899 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
50 ministrani
2.499 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
100 ministrani
4.899 €/leto
Naroči!
hr.vsi.si
250 ministrani
6.799 €/leto
Naroči!
Modul za uređivanje akcija i novosti
299 €/leto
Mjesečna optimizacija, 3 sata
155 €/mesec
Mjesečna optimizacija, 7 sata
299 €/mesec
Mjesečna optimizacija, 16 sata
599 €/mesec
35 mini stranica i 7 sati mjesečne optimiz.
4.499 €/leto
50 mini stranica i 16 sati mjesečne optimiz.
8.499 €/leto
 

Kontaktirajte nas

Ime in priimek: *
Podjetje: *
Telefon: *
E-pošta: *
Izberite: *
Sporočilo: *
Priponka:
(max. 1MB)
Koda:
Prepišite kodo: *
 

Dobrodošli. Drago nam je da razmišljate o upisu u VSI.SI!
Kako najjeftinije do prvih mjesta na GOOGLE-u i NAJDI.SI?


S upisom u našu bazu hrvatskih poduzeća i usluga, HR.VSI.SI, nećete samo povisiti poziciju Vaše internetske stranice (web stranice), nego čete s optimiziranim sadržajima ispuniti elektroničnu tržišnu nišu. Posebno napisani sadržaji za VSI.SI kao i poveznice (linkovi) s internetskom (web) stranicom Vašeg poduzeća otvorit će Vam put do još većeg uspjeha. U usporedbi s klasičnim marketinškim tehnikama ovaj korak će Vam donesti više novih kupaca odnosno potencijalnih klijenata.
80% klikova do Vaše stranice dolazi s 1. stranice pretraživača Google. Mi se brinemo da ste i da ostanete na 1. stranici!
Predstavljamo Vam pakete koji su skrojeni za različite potrebe i želje naših klijenata.

 

1 mini stranica = 249,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket I sadrži upis u VSI.SI i 1 mini stranicu poduzeća. Na toj stranici poduzeća može se nalaziti kratak opis poduzeća i nekoliko tematskih poveznica (linkova) na Vašu internetsku (web) stranicu.
Poduzeća koja nemaju vlastitu internetsku stranicu jednostavno mogu mini stranicu koristi kao vlastitu stranicu. Upis poduzeću omogućava i upisivanje novosti, akcija i kadrovskih potreba (gledaj modul novosti i akcije)

 

2 mini stranice = 449,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket II obuhvaća upis u poslovni imenik i 4 mini stranice poduzeća. Namijenjen je poduzećima čija konkurencija za prva mjesta na tražilici GOOGLE nije toliko velika. S tih mini stranica mogu se već izvesti kvalitetne tematske poveznice na stranici.

 

6 mini stranica = 549,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket II uključuje upis u poslovni imenik i 6 mini stranica poduzeća. Namijenjen je poduzećima s prilično raširenom ponudom usluga i čija konkurencija za osvajanje prvih mjesta na tražilici Google nije toliko velika. S tih mini stranica mogu se već izvesti kvalitetne tematske poveznice na stranici.


8 mini stranica = 599,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket IV obuhvaća upis u poslovni imenik i 6 mini stranica poduzeća. Namijenjen je poduzećima koja znaju, koliko je važno biti na prvoj stranici tražilice Google i čija konkurencija na spava. S tih mini stranica izvode se kvalitetne tematske poveznice na stranicama i između njih.


10 mini stranica = 699,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket V uključuje 10 mini stranica poduzeća. Namijenjen je poduzećima koja znaju, koliko je važno biti na prvoj stranici tražilice Google i čija konkurencija ne spava. Prilično raširena ponuda poduzeću omogućuje 10 vlastitih mini stranica. S tih mini stranica se izvode kvalitetne tematske poveznice na stranicama i između njih.

 

15 mini stranica = 899,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket VI uključuje 15 mini stranica poduzeća. Paket je namijenjen poduzećima koja znaju kolika je važnost biti pred konkurencijom na prvoj stanici tražilice Google. 15 vlastitih mini stranica omogućava izvođenje kvalitetnih tematskih poveznica.

 

25 mini stranica = 1.399,00 € + DDV (PDV) / godinu

Paket VII uključuje 25 mini stranica poduzeća. Namijenjen je poduzećima koja su svjesna važnosti koju daje prednost pred konkurencijom na prvoj stranici tražilice Google. Preporučujemo također izvođenje ON-site optimizacije, koja će s tih 25 dodatnih mini stranica omogućiti izvođenje kvalitetnih tematskih poveznica. Konkurencija je jako oštra, ipak s kombinacijom ON i OFF-site optimizacije uspješno branimo prva mjesta.

 

Modul za uređivanje akcija i novosti = 299,00 € + DDV (PDV) / godinu

Ovaj modul Vam omogućuje da redovito i neograničeno obavještavate svoje klijente o novostima i akcijama Vašeg poduzeća. Poduzeće ima također mogućnost objave oglasa za zapošljavanje.


Zašto VSI.SI?

Osim „standardnih“ informacija, kao što su ime poduzeća, kontaktni podaci,… upis uključuje još takozvane mini stranice, koje izgrađuju kvalitetne poveznice do Vaših stranica. Mini stranice djeluju kao samostalne stranice. Zbog toga što su optimizirane (SEO) mogu graditi kvalitetne poveznice do Vaših stranica. Dodatno, Vam vsi.si sa svojim odličnim posjetom pomaže do prvih mjesta.   


Što je najljepše?

Najljepše je, da kada rastemo mi, rastete i Vi. .Zajedno možemo izgraditi medij, koji nam omogućava prve pozicije na tražilici Google i s tim veću prodaju!


Pobrinite se da u VSI.SI ne budu SVI osim Vas.


Nazovite nas na telefon 05 90 75 928 ili 031 384 383, pošaljite nam elektronsku poštu na info@vsi.si ili nas posjetite na adresi Cesta 24.junija 23 u Ljubljani!