Proteini, proteinske palačinke

Najbolji proteini za mišićnu masu su whey proteini

Proteini su osnovni element od kojeg su izgrađeni mišići i kao takvi igraju jako važnu ulogu pri izgradnji mišićne mase i oblikovanju lijepog tijela. Za sve sportaše, kako profesionalne tako i rekreativne, jako je važno da u svoje tijelo unesu dovoljno bjelančevina odnosno proteina. Proteinska prehrana jako je bitna za zdravlje svakog čovjeka, a za aktivnog sportaša i za sve one koji žele pridobiti na mišićnoj masi, na žalost, nedovoljna. Najbolji proteini za rast mišića su whey proteini odnosno proteini sirutke. Whey je sastavni dio naših proizvoda. Proteinske palačinke ili proteinski shake odlična su ideja kako započeti dan aktivno. Kvalitetni proteini jako su važni ne samo za mišiće, već i za očuvanje općeg zdravlja, a osim toga snižavaju postotak tjelesnih masnoća i poboljšavaju tjelesnu kompoziciju. Samo uz pomoć proteinske prehrane i najboljih proteina za masu moći ćete svoje tijelo razviti do punog potencijala. Ako iz bilo kojeg razloga ne smijete ili ne želite konzumirati proteine životinjskog porijekla, tu je i protein konoplje, odlična zamjena za whey protein.

Najbolji proteini za mišićnu masu

Isprobajte proteinske palačinke i uživajte bez grižnje savjesti

Palačinke su omiljeno jelo mnogih. Zašto ne biste u njima uživali bez grižnje savjesti. Sada je to moguće uz naše proteinske palačinke. Ako ste dosad mislili da će vas palačinke udebljati, sada možete zaboraviti na to. Proteinske palačinke odličan su način za početak dana koje će vam dati energije za cijeli dan. Iako izgledaju kao klasične palačinke, one imaju vrlo malo masti i skoro ništa šećera, a sadrže čak 35 grama proteina po serviranju (dvije palačinke). Priprema palačinki je jako jednostavna, samo im dodajte vodu, promiješajte i ispecite. Vaš doručak će biti spreman u tren oka. Zbog malog postotka masti i šećera proteinske palačinke idealan su obrok ne samo za sportaše, već i za sve one koji želite izgubiti koju kilogram ili promijeniti vašu tjelesnu kompoziciju. Možda niste znali, ali naše proteinske palačinke su gluten free, naime, kao izvor zdravih kompleksnih ugljikohidrata koristimo zob.

Protein konoplje odličan je izbor ne samo za vegane i vegetarijance

Novost u našem prodajnom programu zasigurno su proteini konoplje koji su idealni proteini za vegane i vegetarijance, a slobodno ih mogu konzumirati i ostali. Proteini i proteinska prehrana za vegetarijance i vegane još su važniji nego za one koji jedu meso i mliječne proizvode. Protein konoplje THE Hemp Protein obogaćen je Macom, ne sadrži gluten i laktozu, a odličan je izvor zdravih masti i vlakana. Protein konoplje zaista je proizvod nove ere koji se temelji isključivo na biljnoj bazi, a obogaćen je prirodnim supstancama. Pripremite si ukusan proteinski napitak ili smoothie i uživajte u ukusu bez grižnje savjesti.