Veganski proteini u prahu

Veganski proteini i aminokiseline biljnog porijekla – izaberite najbolje za vaše zdravlje!

Veganski proteiniVeganski proteini novitet su u našoj ponudi. U svijetu sportske prehrane sve se više govori o proteinima biljnog porijekla i o njihovim prednostima i pozitivnim učincima na čovjekovo zdravlje. Za sve one koji iz takvih ili onakvih razloga ne smiju ili ne žele uživati proizvoda životinjskog porijekla biljni proteini predstavljaju odličnu alternativu. Proteini biljnog porijekla, baš kao i ostali proteini, jako su učinkoviti pri izgradnji mase mišića. To je vrlo važno baš za vegane. Oni, naime, putem hrane ne mogu zadovoljiti potrebama tijela po bjelančevinama. Biljni proteini su zdravi proteini koji sadrže biljne izvore bjelančevina. Kvalitetan sastav biljnih proteina u prahu omogućuje gotovo jednako djelovanje kao proteini životinjskog porijekla, a to je rast i razvoj mišića. Za svakog čovjeka, a za vegane pogotovo, jako su važne i aminokiseline. Vegan aminokiseline i veganski proteini odlična su kombinacija za sve one koji ne želite konzumirati proteina životinjskog porijekla.


Najbolji biljni proteini za vegetarijance i vegane!

Predstavljamo vam revolucionaran proizvod za vegane odnosno odličan dodatak prehrani THE Amino Soy koji ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, GMO soju, dodane šećere i gluten. Biljni proteini u prahu su odličan nadomjestak obroka za vegetarijance i vegane jer su jedni rijetkih koji sadrže potpunu aminokiselinsku strukturu odnosno protein soje. Zdravi proteini THE Amino Soy imaju cijeli niz benefita i pozitivnih učinaka na vaše tijelo: kao prvo, odlično utječu na brzu rast mišića, kao drugo, pomažu vam i pri gubljenju viška tjelesnih masnoća. To je moguće zato jer biljni proteini skoro ne sadrže ugljikohidrata i vrlo malo masnoća. Odlični su i veganski proteini THE HEMP Protein – 100% proteini konoplje koji ne sadrže laktozu i gluten, a osim toga su odličan izvor zdravih masti i vlakana. Konopljini proteini su revolucionaran proizvod, koji se temelji na isključivo biljnoj bazi.

Aminokiseline vegan također su potrebne za zdravo tijelo!

Vrlo važnu ulogu u tijelu imaju i aminokiseline. Vegan proizvodi sportske prehrane nisu više ništa novo u svijetu bodybuildinga i sporta. Postotak vegetarijanaca i vegana u sportu sve je veći pa je zato potrebno ponudu prilagoditi svima. Zanimljivo je da i puno onih kojima ne smetaju proizvodi životinjskog porijekla odlučuju za aminokiseline vegan i ostale veganske nadomjeske i dodatke prehrani. Esencijalne aminokiseline koje ljudsko tijelo ne može samo proizvesti i moramo ih dodavati putem hrane sada možete naći i u kvalitetnim proizvodima, kao što su veganske aminokiseline.