Indenna dvigala portalne dizalice prodaje s velikim uspjehom


Portalne dizalice vairiraju po veličini i nosivosti i upotrebljavaju se u vrlo različitim radnim okruženjima. Ogromne su namjenjene podizanju nekih od najtežih tereta na svijetu, a male radioničke portalne dizalice se koriste za podizanje laganih tereta i za lagane zadatke, na primjer u trgovinama i manjim radionicama.

U tvrtki Indenna dvigala portalne dizalice zasjedaju važan dio njihove proizvodnje i su jedne od industrijskih kranova, koje u tvrtki konstruiraju i izrađuju na temelju vlastitog znanja i iskustva. Tehnički ispopunjene i dotjerane portalne dizalice prodaju s velikim uspjehom i u zadovoljstvo kupaca ne samo na domačom slovenskom tržištu nego i na susjednim tržištima. 

portalna dizalica

Fiksne, podesive i prijenosive portalne dizalice

Portalne dizalice imaju neke prednosti u odnosu na druge kranove – mosne, konzolne i dizalice za specijalne namjene. Su najsvestranije i najmobilnije između svih kranova i imaju visok kapacitet podizanja tereta. Podići mogu ogromnu težinu, čak do 15 tona.

Još jedna njihova velika prednost je podesiva visina podizanja, koja je prilagodljiva i se može prilagoditi prema potrebama. Pored 

Manji su opremljeni s kotačićima, s kojima se može kran pomicati čak kad je opterećen, a veći kranovi, koji se upotrebljavaju uglavnom vani, na otvorenom, se pomicaju po tračnicama. Umjesto ručnog se za guranje tereta u modernim radnim uvjetima upotrebljava elektropogon, pogotovo kod većih težina.
Ovo još niso sve prednostih tih kranova.

Portalne dizalice mogu biti također prijenosive, što znači da se mogu prema potrebi premještati na različita radna okruženja – a za to trebaju biti vrlo jednostavne za montažu i vrlo lagane – izrađene od aluminija. Sve omenjene prednosti imaju zahvaljujuć jedinstvenoj konstrukciji i dizajnu. Najuobičajniji je kod njih okvir u obliku slova A, a može biti i u obliku slova L i U i ima jednu ili dvije poprečne grede.

Indenna dvigala portalna dizalica

Tvrtka Indenna dvigala portalne dizalice projektira i izrađuje     

Tvrtka se je razvila u jednog od najvidnijih i najistaknutijih proizvođaća kranova u Sloveniji i u susjednim državama. Ekipa stručnjaka priprema projekte po kojima izrađuje visoko kvalitetne portalne i poluportalne kranove različitih oblika i nosivosti.

Biti mogu jednogredni ili dvogredni, konzolne nosače mogu imati na jednoj ili na obje strane, vitli mogu biti fiksni ili pomični a nosivost se može prilagođavati od 1 do 80 tona. Portalne dizalice prodaje na domačom slovenskom i susjednim tržištima velikim i etabliranim poduzećima, brodogradilištima i različitim industrijama, među njima su hrvatske firme Rade Končar, Saponija i Donat Boats.

Osim prodaje im savjetuje kod izbora odgovarajućeg industrijskog krana i s njima sklapa ugovor o rednim servisnim uslugama, koje su na vrlo visokom nivoju i osiguravaju dug rad kranova bez većih kvarova. Kranove mogu prema potrebi također modernizirati ili rekonstruirati.

portalne dizalice prodaja

Aluminij je idealan materijal za prenosive portalne dizalice

Tvrtka Indenna dvigala prodaje portalne dizalice iz aluminija, koje su vrlo praktične, jer su vrlo lagane, s vrlo niskom cjelokupnom težinom i tehnički dotjeranim dizajnom. Ovi kranovi se vrlo lako i brzo sastave bez ikakvih alata i su idealni za premještanje s jednog radnog okruženja na drugo.

S takvim prenosivim kranom se može uštediti puno vrijemena i novca i je idealan za širok spektar djelatnosti kod kojih je potrebno podizanje i spuštanje teških tereta. Nosivost ima čak do 3 tone i je vrlo fleksibilan, jer je podesiv po visini i dužini.

Poslužiti može kao radionička portalna dizalica, koja je namjenjena za manje pogone i ima manju nosivost i se upotrebljava u manjim radionicama, trgovinama i skladištima za podizanje materijala, proizvoda i ostalog tereta. Rad s njom je jednostavniji, jer se s njom lakše upravlja.  


radionička portalna dizalica