Najam radne odjeće

Brigu oko radne odjeće je najracionalnije prepustiti profesionalcima

Radna odjeća se u tvrtkama i različitim djelatnostima sve više upotrebljava, jer su pozitivni učinci upotrebe radne odjeće vidljivi na nekoliko razina. Zaposlenici su visoko motivirani za rad unutar sredine, gdje su svi odjeveni isto, jer radna odjeća stvara od tih zaposlenika radni tim. A raditi u timu znači raditi bolje i više, što je za tvrtke velika prednost. Za tvrtke je najbolja odluka najam radne odjeće jer je to najracionalnije rješenje i donosi zaposlenicima i tvrtki brojne povoljnosti. Finska tvrtka Lindstrom za iznajmljivanje radne odjeće postoji već 170 godina i je idealan partner. Nudi najam vrhunske radne odjeće i zaštitne radne odjeće za rad u opasnim okolnostima,  a također je moguće kod njih naručiti posebnu radnu odjeću sa logom firme, koja doprinosi prepoznatljivosti firme i njezinoj promociji.    

Lindstrom

Najam radne odjeće oduzima tvrtki brigu oko nabave i održavanja

Najam radne odjeće je za tvrtke idealan izbor, jer ne trebaju nabaviti radne odjeće, što je velika investicija, ne trebaju se brinuti ni oko nabave, održavanja i pranja radne odjeće. Zaštitna radna odjeća ima još dodatnu funkciju – štiti radnika od opasnosti na radu i treba biti učinkovita i ispunjavati sve standarde i tvrtke odgovaraju ako zaštitna radna odjeća nije ispravna ili nije prema svim propisima. To sve je dodatno opterećenje za zaposlenike u tvrtkama stoga je najbolje brigu oko radne odjeće prepustiti profesionalcima na tom području. Lindstrom je sa dugogodišnjim iskustvom i ispostavama u 24 zemlje svijeta pravi partner i podrška tvrtki na području iznajmljivanja radne odjeće. Najam radne odjeće kod Lindstroma uključuje sve što se tiče radne odjeće: Lindstrom izradi procjenu za svaku tvrtku oko količine radne odjeće, nabavi radnu odjeću i onda redovito odvozi zaprljanu radnu odjeću na pranje a dovozi čistu i održavanu radnu odjeću. Zaposlenici u tvrtkama imaju tako uvijek pri ruci opranu, lijepu, vrhunsku radnu odjeću iz kvalitetnog materijala, koji izgleda besprijekorno i nakon mnogih pranja. U Lindstromu misle na svakog zaposlenika i teže tomu, da se u radnoj odjeći svaki zaposlenik osjeća odlično, a dizajn radne odjeće je moderan i po mjeri svakog zaposlenika posebno.

Zaštitna radna odjeća ima presudnu funkciju: čuva zdravlje   

U djelatnostima, gdje može biti zdravlje ili život radnika ugrožen je zaštitna radna odjeća obavezna. Zaščtitna radna odjeća je kao vanjski štit, koji sprijećava ozljede. Potrebna je u građevinarstvu, kemičkoj industriji, zdravstvu i u brojnim drugim branšama i štiti od vrućine, kemikalija, mikroorganizama, vatre i ostalih opasnih čimbenika. Zbog svoje važne zaštitne funkcije mora biti zaštitna radna odjeća certificirana i u skladu sa svim propisima. Lindstromova zaštitna radna odjeća je visoko kvalitetna, provjerena i ima sve potrebne certifikate. Imaju više kolekcija zaštitne radne odjeće, a svaka tvrtka se može dogovoriti da za nju u Lindstromu pripreme individualnu i unikatnu kolekciju radne i zaštitne radne odjeće po mjeri. Njihova kolekcija WelderPro namijenjena je zavarivačima i ostalim radnicima, koji rade u blizini topline i plamena. Ova zaštitna radna odjeća ima više certifikata i oznaku klasa zaštite 2. Kolekcija PowerPro štiti kod rada elektrotehničare i ima dva certifikata: certifikat za zaštitu protiv toplinskih učinaka električnog luka i certifikat za zaštitu od topline i plamena. Svi oni radnici, koji rade u vrlo zahtjevnim radnim uvjetima, trebaju posebnu zaštitnu radnu odjeću - u Lindstromu im nude vrhunsku zaštitu kolekcijom HighVisPro. I ona ispunjava propisane standarde i ima certifikat za odjeću visoke vidljivosti i certifikat za odjeću, koja štiti od hladnoće. Isto tako kao kod najma radne odjeće Lindstrom i kod zaštitne radne odjeće osigurava cjelokupnu uslugu: procjenu potreba, nabavu, održavanje, pranje – higijenski čisto pranje i dezinfekciju zaštitne radne odjeće u zdravstvu i drugim branšama, redovitu opskrbu čistom zaštitnom odjećom i otklanjanje istrošene odjeće. Tako su radnici maksimalno zaštiteni i uvijek opskrbljeni čistom i održavanom vrhunskom zaštitnom radnom odjećom.

radna odjeća

Želite učinkovitu prezentaciju tvrtke? Tu je radna odjeća sa logom

Lijepo i usklađeno odjeveni zaposlenici uvijek ostave na kupce ili klijente odličan dojam. Ako nose kvalitetnu radnu odjeću sa logom tvrtke to još dodatno privuče pažnju i tako se tvrtka vrlo učinkovito promovira. Pored toga radna odjeća sa logom djeluje vrlo profesionalno i zaposlenici osjećaju posebnu odgovornost da što bolje promoviraju svoju tvrtku. Dodavanje loga na radnu odjeću je jednostavan i pristupačan postupak. U Lindstromu pored standardne kolekcije radne odjeće omogućuju i izradu unikatne radne odjeće, koja je sasvim prilagođena viziji pojedinačne tvrtke i njezinoj prezentaciji i promociji. Tako može biti radna odjeća u posebnoj boji i imati logo tvrtke u izabranoj veličini. Zaposlenici u njoj odlično izgledaju i se odlično osjećaju jer je izrađena po mjeri svakog zaposlenika. A treba još naglasiti, da s najmom vrhunske radne odjeće u Lindstromu svak klijent ne samo uštedi vrijeme i novac nego i doprinosi k očuvanju okoliša. Lindstrom naime u svim svojim postupcima održavanja i pranja što je više moguće prati ekološke standarde i uvodi ponovnu upotrebu istrošenog tekstila, a sudjeluje i u projektu finskog tehničkog istraživačkog centra o reciklaži tekstila, jer želi da se nađe rješenje za velike količine tekstilnog otpada.