Pošaljite upit

Radna odjeća – uvod u sigurno i uspješno obavljanje vaše djelatnosti


Radna odjeća i njezina kvaliteta može biti od presudnog značaja u tome kako će se odvijati vaše poslovanje. Bilo da je vaša djelatnost povezana s industrijskim i proizvodnim procesima, ili poslujete u zdravstvu, građevini ili održavanju, u mogućnosti smo ponuditi vam posebno prilagođenu zaštitnu radnu odjeću, koja odgovara konkretnim uvjetima vašeg poslovanja. Naša oprema je pouzdana, izdržljiva i trajna, zbog čega osim izrade personalizirane odjeće imamo i mogućnost dugoročnog najma. Naše proizvode prati vrhunska kvaliteta, koja je vidljiva godinama.


Izaberite vrhunsku radnu odjeću za vaš posao – birajte Lindstrom

Na današnjem tržištu postoji mnogo standardizirane radne odjeće, koja pokušava zadovoljiti parametre širokog spektra djelatnosti. Naša tvrtka na tržištu je prisutna više od stoljeća i bavi se izradom zaštitne radne odjeće za najrazličitije poslovne sektore. Na ovaj smo način rasli zajedno s industrijama koje opskrbljujemo, a isto tako smo u danome trenutku imali priliku prepoznati potrebe naših klijenata, koji se razvijaju. Stekli smo potrebno znanje i iskustvo o proizvodnji odjeće, koja se koristi u različitim radnim uvjetima pa i u onim najnepovoljnijima. Ukoliko za svoju tvrtku želite kvalitetu i trajnost, odaberite našu ponudu vrhunske radne odjeće koja će naše poslovanje unaprijediti za još jednu stepenicu.


radna odjeća sa logom


Po čemu je naš asortiman zaštitne radne odjeće drugačiji od drugih?

U ponudi zaštitne radne odjeće postoji čitav niz različitih opcija. Sve one prvenstveno ovise o specifičnim zahtjevima konkretne struke kojoj je radna odjeća potrebna. U našem prodajnom asortimanu nudimo različite odabire, koji vam pomažu uskladiti naše proizvode s vašim radnim zadacima. Između ostalog izrađujemo i radnu odjeću s logom vaše tvrtke, koja može biti krojena po mjeri vašeg poslovnog imidža, kao i zaposlenika. Naša odjeća i oprema za rad stoga je usmjerena na posljednje standarde u našoj branši, čime vam također omogućavamo vrhunski radni učinak bez ogromnih ulaganja.


Kod nas nabavite kvalitetnu radnu odjeću s logom te prateću opremu

Uz naše stručno vodstvo, kreirajte vlastitu radnu odjeću s vlastitim logotipom. Ovakva odjeća stvoriti će uniformirani izgled vaših zaposlenika i ujedno dodatno poboljšati prepoznatljivost vaše tvrtke. U izradi logotipa koristiti ćemo vaša postojeća grafička rješenja, a rado ćemo vam pomoći s osmišljavanjem, ukoliko logo još niste dizajnirali. Iskoristite prednosti ove personalizirane odjeće izrađene s pomoću 3D tehnologije, koju je moguće u potpunosti prilagoditi vašem načinu poslovanja. Kod velikih narudžbi osiguravamo posebno povoljne cijene, a naručenu robu isporučujemo u najbržem mogućem roku.


vrhunska radna odjeća


Visokokvalitetna radna odjeća povoljnih cijena je naš poslovni cilj

Svjesni smo činjenice da cijena radne odjeće može predstavljati izvjesno ograničenje u opremanju vaše tvrtke. Kao proizvođač s dugogodišnjom tradicijom važno nam je da vam je naš asortiman dostupan po fer i pristupačnoj cijeni. Koristeći naše linije radne odjeće ostvariti ćete najbolji omjer dobivenog i uloženog prilikom kupnje. Jednokratna kupovina cjelokupne opreme za vašu tvrtku omogućit još povoljniju cijenu i dodatne uštede. Ukoliko vam je racionalizacija budžeta važna stavka poslovanja, naglašavamo mogućnost dugoročnoj najma, koja uključuje kompletnu brigu o odjeći i opremi po vrlo povoljnim cijenama.