Otirači koji nude više od funkcionalnosti – isprobajte sve mogućnosti

Otirači su tradicionalno pružali prvenstveno ono, što kaže i sama riječ – efikasnu podlogu za otiranje obuće od nečistoće nakupljene po prašnjavim ulicama i blatnjavim puteljcima. S obzirom na njihovu namjenu, dugo vremena im se nije poklanjala nikakva posebna pažnja. No u razdoblju produkt dizajna sve je moguće usavršiti pa tako i otirače za ulazna vrata – zašto ne osvježiti svoj ulaz njihovim neuobičajenim bojama, dezenima i općenitim dizajnom? Ova misao nas je navela na to da ponudimo jedan novitet kod namještanja poslovnih prostora – otirače za noge po mjeri, koji odgovaraju ne samo dimenzijama vašeg ulaza ili uredskog prostora već i cjelokupnom namještaju, imidžu vaše tvrtke i vrsti djelatnosti, kojom se ona bavi.

Što je toliko inspirativno kod naših otirača za ulazna vrata?

Dok je ponuda otirača do nedavno bila relativno oskudna, sada je slika poprilično drugačija. Uz standardne i pomalo nemaštovite boje poput crne i sive, koje ipak vrlo uspješno prikrivaju prljavštinu od pogleda, sve su češće u upotrebi i druge boje, a također se koriste i različita grafička rješenja, poput apstraktnih uzoraka, simbola ili crteža, koji će svojim izgledom oživjeti vaš ulaz. Na ovaj način otirači za ulazna vrata dobivaju i dekorativnu ulogu u prostoru, što nas je inspiriralo da u svoju ponudu uvrstimo i personalizirana rješenja, kao i to da pri njihovoj izradi maksimalno proširimo raspoloživu paletu boja te da se u dizajniranju koristimo najsuvremenijim digitalnim grafičkim sustavima.

Izaberite otirače za poslovne prostore primjerene vašem poslovanju

Kada govorimo o širokoj ponudi otirača u slobodnoj prodaji, prvenstveno mislimo na one za kućanstvo, koje možete kupiti u obližnjim trgovinama. No ako ste veći poslovni subjekt, koji nastoji adekvatno namjestiti svoje poslovne prostore, možda nećete tako lako naći nešto što bi odgovaralo vašem biznisu. Standardna ponuda iz maloprodaje dobro će poslužiti, ali ukoliko tražite proizvod, koji je otporan na veliku fluktuaciju ljudi i koji će se stopiti s vašim prostorijama, tada rješenje potražite u našim personaliziranim modelima, koji u obzir uzimaju sve aspekte vašeg poslovanja. Osim personaliziranih rješenja nudimo i uslugu najma, koja uključuje i kompletno održavanje po vrlo konkurentnoj cijeni.

Otirači s logom pružaju profesionalan i jedinstven izgled prostora

Izaberite otirače s logom za poslovne prostore vašeg poduzeća i ostavite dojam već na samom ulazu. Logo vaše tvrtke na otiraču biti će vidljiv i upečatljiv te će predstavljati jedan od završnih ukrasa u namještanju vašeg prostora, a vi i vaš posao pokazati ćete smisao za detalje. Logo izrađujemo prema vašoj ideji, stoga prihvaćamo vašu grafičku pripremu, a na raspolaganju smo vam i za izradu logotipa od nule, naravno uz vaše aktivno sudjelovanje. Pritom razmislite o efektu kojeg želite postići; ukoliko je vaš prostor namješten namještajem jednostavnih linija i jednolično obojan, nije naodmet u njega unijeti malo šarenila, stoga si u dizajniranju možete dati i malo oduška.

otirači za poslovne prostore

Uz vaš otirač za noge po mjeri dostupna vam je usluga održavanja

Kao proizvođač otirača prisutni smo u mnogim segmentima izvan same proizvodnje, pri čemu se ne referiramo samo na dizajn. Naši proizvodi iznimno su izdržljivi i služiti će vas godinama, no ukoliko zatrebate bilo kakav popravak, obratite nam se s povjerenjem. Također nudimo i uslugu održavanja, koju osiguravamo u najkraćim mogućim rokovima i cjenovno vrlo povoljno. Ukoliko se pak odlučite za najam, održavanje je u tom slučaju već uključeno u cijenu najma. Zapravo, u uslugu je uključena čak i dostava – na vama je da brinete isključivo o svom vlastitom poslovanju. S ponosom preporučamo da izaberete naše usluge, uz koje ćete prepoznati naš profesionalizam i temeljitost.