Pošaljite upit

Radno odijelo– prepoznatljivi simbol znanja i stručnosti kojem vjerujemo


Izreka „odijelo ne čini čovjeka“ odmalena nas uči kako o nečijim osobinama ne smijemo prosuđivati samo na temelju vanjštine. Međutim, nije li upravo radno odijelo razlog zbog kojeg kontroloru s povjerenjem predajemo našu putnu kartu, ili se hvatamo za gumb kada vidimo dimnjačara? Nije li medicinska odjeća jedan od razloga zbog kojeg vjerujemo našem liječniku?

Radna odjeća i obuća je simbol mnogih profesija, jasan znak koji nam pomaže prepoznati službenu osobu ilistručnjake u određenim poslovima: medicinsku sestru jednostavno zapažamo po njezinoj medicinskoj odjeći. No, ulogu prepoznatljivog radnog odijela bitno nadopunjuju njegove odlike koje pomažuda obavljanje neke djelatnosti bude što efikasnije i sigurnije po osobu koja ga nosi.


Radno odjelo za zaposlenice


Zaštitna odjeća i obuća vatrogasaca, primjerice, nije puka uniforma koja nam kao njihova radna odjeća i obuća komunicira njihovo zanimanje. Izrađeno prema strogim standardima od posebnih materijala otpornih na razne vanjske utjecaje,radno odijelo vatrogascima osigurava maksimalnu zaštitu od opasnosti s kojima se svakodnevno susreću u obavljanju svojeg posla. To čini njihovu zaštitnu odjeću i obuću nužnom opremom za rad te ključnim alatom za borbu s požarima i sigurno pružanje pomoći unesrećenima.


Medicinska odjeća i obuća je radno odijelo junaka našeg doba

Vrijeme obilježeno epidemijom i prizorima ljudi u medicinskoj odjeći i obući u svakodnevnu je uporabuunio nove „odjevne predmete“, poput maski za lice, kojeje prosječan građanin dotad smatrao isključivo medicinskom odjećom, dijelom zaštitne odjeće i obuće osoblja bolnice. Zaposlenici zdravstvenog sustava nesumnjivo su heroji našeg doba. medicinska odjeća i obućaNjihovo je radno odijelo, medicinska odjeća i obuća– baš kao plašt omiljenog superjunaka – simbol nade da će na kraju sve biti dobro.

Često zaboravljamo da su ispod svih tih slojeva radnog odijela i medicinske odjeće i oni prije svega ljudi. Nebrojeni sati koje provedu na poslu u medicinskoj odjeći i obući trebao bi biti dovoljan razlog da im njihova radna odjeća i obuća bude zadnja stvar o kojoj trebaju misliti, a da im je pritom zajamčena sigurnost, ali i udobnost zaštitne odjeće i obuće. Baš poput stetoskopa ili torbe s prvom pomoći, medicinska odjeća i obuća je alat koji uvijek treba biti nadohvat ruke. Medicinska odjeća je radno odijelo koje mora biti čisto i besprijekorno u svakom pogledu.


Lindström– radna i zaštitna odjeća i obuća naša su specijalnost

Od malog pogona za bojenje tkanina u Helsinkiju, tvrtka Lindström se od utemeljenja 1848. godine prometnula u cijenjenu kompaniju koja iskustvom u području izrade i održavanja radne odjeće i obuće olakšava poslovanje svojim partnerima diljem svijeta. Ukratko, sve što se tiče radnog odijela naša je profesija: od zaštitne odjeće i obuće industrijskog pogona do medicinske odjeće za bolničke ustanove.

Ako ste u potrazi za radnim odijelom, bilo da je riječ o spominjanoj medicinskoj odjeći i obući, ili zaštitnoj odjeći i obući druge vrste, obratite nam se s povjerenjem. Uputite nas u vaše potrebe, a mi ćemo vam pomoći prepoznati i pribaviti primjerenu kolekciju radne odjeće i obuće prema svim certifikatima kvalitete, po ukusu vašeg kolektiva i po mjeri svakog vašeg zaposlenika. Prepoznatljiva hotelska uniforma, medicinska odjeća ili zaštitna odjeća i obuća u kojoj će se odražavati imidž vaše radne zajednice može se pritom prilagođavati potrebama svakog zaposlenika, bio to dodatni džep ili podstava na radnoj odjeći i obući.


Medicinsko radno odjelo


Iznajmljivanje radnog odjela je ekonomičnije

Suprotno ustaljenoj praksi i, pokazat će se, znatno ekonomičnije te u konačnici jeftinije –radnu odjeću i obuću vam ne prodajemo, već na mjesečnoj osnovi iznajmljujemo u kompletu sa svim potrebnim uslugama koje jamče besprijekoran izgled i kvalitetu. Na taj nam način prepuštate svu odgovornost o čišćenju, popravcima, skladištenju i mogućim promjenama radnog odijela, kao i o primjerenom odlaganju u trenucima dotrajalosti. Jer, radno odjelo– poput medicinske odjeće i obuće – nije neuništivo.

Radno odijelo zahtjeva mnogo održavanja, sezonskih izmjena i raznih prilagodbi, a mi vas tu nećemo ostaviti na cjedilu. Ovisno o potrebama vašeg tima, čista radna odijela dostavljamo u željenu zgradu ili pak izravno u ormariće vaših djelatnika, a prljavu i dotrajalu radnu odjeću i obuću, uključujući medicinsku odjeću te sve oblike zaštitne radne odjeće i obuće, odvozimo na pranje, odnosno popravak i doradu.


Ponuda radnog odjela za širok spektar djelatnosti

Ponosni smo na naše stručno osoblje i pouzdanu korisničku službu koja vam je u svakom trenutku na raspolaganju u vezi radne odjeće i obuće. zaštitna odjeća i obuća

Kao stručnjaci u području tekstila s velikom ponudom radnih odijela i usluga za širok spektar djelatnosti, naša je misija biti u koraku s najnovijim spoznajama i tehnološkim razvojem, bilo da je riječ o zaštitnoj odjeći i obući u najširem smislu, ili specifičnim radnim odijelima poput medicinske odjeće i obuće.

Posvećujući posebnu pažnju brizi o okolišu, kvaliteti materijala te istinskom partnerskom odnosu s našim klijentima, Lindström radna odjeća i obuća vašem će kolektivu jamčiti prepoznatljivost i sigurnost na radnom mjestu.

Kao prošireni dio vašeg tima, profesionalno obavljamo naš posao kako bi se vaši zaposlenici mogli u potpunosti posvetiti onome u čemu su najbolji – svojem pozivu.