Pošaljite upit

Ulazni otirači i veliki otirači za noge za siguran i čist ulaz

Ulazni otirači pružaju mekan, udoban i siguran ulaz za posjetitelje. U tvrtkama i poslovnim prostorima su ulazi prostrani pa su za tako velike prostore nužni veliki otirači. Uz to trebaju biti otirači za ulazna vrata posebno kvalitetni jer moraju učinkovito upijati vodu i blato i spriječiti unos prljavštine u unutrašnjost zgrade. Otirači za noge obogaćuju svojim izgledom i funkcionalnošću svaki ulaz pa su stoga nepogrešivi. Tvrtke se zbog ugodnih cijena i kvalitetne cjelokupne usluge nakon razmatranja odlućuju za najam ulaznih otirača. Ako najam ulaznih otirača dogovore s Lindstromom neće požaliti. Finski Lindstrom je po kvaliteti na vrhu među europskim tvrtkama koje se bave iznajmljivanjem otirača.

Ulazni otirači

Ulazni otirači štite od ozljeda zbog klizanja na mokrim podovima   

Lindstromovi otirači za ulazna vrata imaju neklizajuću površinu i na donjoj strani gumenu podlogu zbog koje otirači ostaju na mjestu i se ne micaju. Time ulazni otirači osiguravaju sigurno hodanje i zbog toga je najsigurnije birati velike otirače. Uz to su ulazni otirači iz Lindstroma vrhunskog kvaliteta i vrlo lijepi. Tvrtke mogu birati među Lindstromovim otiračima za ulazna vrata iz recikliranih sintetičkih vlakana, iz pamuka ili iz mješavine pamuka i sintetičkih vlakana. Svaki od ovih otirača za noge ima svoje kvalitete i Lindstrom tvrtkama pomaže i savjetuje kod biranja idealnih ulaznih otirača za noge za njihove potrebe. Za veće ulaze su potrebni veliki otirači da pokriju što veću površinu. Lindstromovi ulazni otirači dođu u različitim veličinama i bojama pa ih tvrtke mogu birati prema svom ukusu da postanu njihovi ulazi lijepi i sigurni.

Zašto je najam otirača za noge u svim pogledima najracionalniji

Za tvrtke je najam otirača za noge vrlo racionalna odluka. Ulazni otirači su prvo što posjetitelji vide i stoga moraju biti uvijek čisti i održavani i lijepog, estetskog izgleda. Da se to postigne, potreban je dodatan rad i briga o tome, što je za tvrtku veliko opterećenje. Pa i investicija u otirače za noge je velika. Najmom otirača za noge se svi ovi problemi rješavaju. Lindstrom po pristupačnoj cijeni nudi vrhunsku uslugu najma ulaznih otirača pa i ostalih manjih ili velikih otirača za sve potrebe. Tvrtke se ne trebaju brinuti oko otirača za noge - svu brigu preuzima Lindstrom: nabavu ulaznih otirača, njihovu održavanje, higijensko pranje i otklanjanje istrošenih otirača za ulazna vrata. Oni veliki otirači na ulazima će tako biti ponos svake tvrtke.