Za veće prostore su najsigurniji veliki otirači


Otirači su za sigurnost i osnovni komfort radnika potrebni u svakoj tvrtki ili djelatnosti. Za veće prostore ili ulaze su najpraktičniji i najprikladniji veliki otirači. Ovakvi veliki otirači za zgrade pokrivaju veću površinu i tako učinkovitije izvršavaju svoju funkciju zadržavanja prljavštine. Uz to je hodanje po većim prostorima sigurnije kad su na podu veliki otirači jer se time smanjuje rizik da netko padne zbog skliskog tla. Da otirači ispunjavaju sve te zahtjeve i nude maksimalnu sigurnost trebaju biti najkvalitetniji. Takvi su Lindstromovi profesionalni otirači za noge, koje Lindstrom tvrtkama iznajmljuje po povoljnjoj cijeni.

Veliki otiračOtirač za zgrade


Tvrtka može naručiti različito velike otirače

Lindstromovi profesionalni otirači namjenjeni su tako poslovnim prostorima u tvrtkama kao za industriju, za koju su najbolji odabir veliki otirači sa logotipom. Najracionalnije je tvrtkama unajmiti sve otirače za zgradu kod jednog davatelja usluga koji je pouzdan i ima dugogodišnje iskustvo. Lindstrom je time idealan. Njihovim otiračima za zgrade tvrtka može opremiti sve poslovne i radne prostore. Lindstrom prilagođava svoju ponudu potrebama pojedine tvrtke pa tako ona može narućiti različito velike otirače različitih svojstva – ovisno o potrebama tvrtke.


Profesionalni otirači za noge poboljšavaju radne uvjete

Profesionalni otirač za noge

Svi otirači odnosno tepisi poboljšavaju radne uvjete i klimu u prostorima, a tvrtka iz Lindstromove ponude odabere idealne za svoje potrebe. Njihovi standardni otirači su vrlo kvalitetni i lijepog izgleda stoga ovi otirači za zgrade poljepšaju ulaze i ćine ih sigurnijim.

Eko otirač iz recikliranih sintetičnih vlakana je u plavoj boji, mikro pamučni otirači su u sivoj boji, a pamučni otirači su plavkasto sivi i sjajno upijaju vodu i mogu se odabrati veliki otirači ili manji – postoje tri veličine.

Radne uvjete optimalno poboljšavaju profesionalni otirači za noge za industriju i ergonomski otirač. Za prostore u industriji Lindstrom nudi mogućnost upotrebe manjih ili velikih otirača od pamuka ili od sintetičkog tkanja, koji u vrlo zaprljani okolini drže prostore maksimalno čiste. Ergonomski otirač za zgrade, u kojima radnici kod rada puno vrijemena stoje, olakšava rad sa smanivanjem pritiska na zglobove.


Najam otirača se brzo isplati

Tvrtke najmom otirača puno profitiraju. Otirači za zgrade su veliki trošak, kojeg s najmom nema, onda su troškovi s uzdržavanjem otirača. Lindstrom nudi najam vrhunskih profesionalnih otirača za noge i cjelokupnu uslugu po vrlo povoljnoj cijeni. U cijenu je uključena redovita opskrba tvrtki čistim i lijepim otiračima i otklanjanje istrošenih otirača. Tvrtka ukupno s Lindstromom pripremi procjenu oko toga koliko i kako velike otirače treba tako da je u potpunosti opskrbljena kvalitetnim otiračima.