Otirači iz naše ponude ukras su svakog ulaza i poslovnog prostora

Otirači su funkcionalna oprema za stanovanje koja se često upotrebljava u uredskom poslovanju. Njihova zadaća je održati prostore čistima i smanjiti unos nečistoće s obuće u vaš poslovni prostor. Najčešće nailazimo na otirače za ulazna vrata, čija je svrha zadržati nečistoću već na ulazu. Bez obzira na njihovu primarnu namjenu, u njihovom dizajnu ne treba zanemariti ni estetski moment. Pri izradi naših otirača za poslovne prostore vodimo računa i o vizualnom dojmu. Za pripremu grafičkih rješenja koristimo najsuvremeniju tehnologiju, kako bi se ispred ulaza vaših poslovnih prostora našlo nešto novo i drugačije. Kako bi vam omogućili da koristite naše profesionalne proizvode uz maksimalne uštede, također nudimo uslugu najma otirača na mjesečnoj ili godišnjoj bazi.

Otirači za poslovne prostore – što ih čini drugačijima i kvalitetnijima

Uobičajeni otirači za kućnu upotrebu koriste se u manjoj mjeri od onih na javnim mjestima i u uredskim prostorima gdje se predviđa komunikacija s klijentima. S druge strane otirači za poslovne prostore moraju biti izdržljivi na veliku fluktuaciju ljudi i otporni na trošenje. Iz ovog razloga naša serija otirača za poslovne subjekte je izrađena od najotpornijih materijala koji se uobičajenim korištenjem ne mogu lako istrošiti.  Kombinacija izdržljivosti i ugodnog vizualnog dojma daje im pečat prepoznatljivosti zbog čega smo jedna od vodećih tvrtki u njihovoj proizvodnji.

otirači za poslovne prostore

Birajte raznolike otirače za ulazna vrata trajne vrijednosti

Dizajn interijera omogućio je razvoj raznolike opreme za dom i ured, što uključuje i veći angažman pri osmišljavanju izgleda otirača. Osim u standardnima i često upotrebljavanima smeđoj i sivoj boji, sve je više onih koji su dostupni u raznovrsnijoj paleti boja. Naša ponuda boja i dezena omogućit će vam da uz ovu naizgled jednostavnu opremu obogatite svoje interijere. U dizajniranju možemo slijediti vašu zamisao i proizvesti potpuno unikatan proizvod. Veliki izbor različitih modela prisutan je i kod najma otirača te i u tom slučaju možete birati razne parametre – od veličine, boje do uzorka.

Naši otirači za noge izrađeni po mjeri usklađuju se s vašim prostorom

Kako bi se što bolje uklopili u vaš poslovni prostor, kod nas možete dati izraditi otirače za noge po mjeri. U nekim slučajevima, da bi bili sasvim funkcionalan, potrebno ih je dizajnirati u zadanim dimenzijama ovisno o veličini prostora gdje će biti postavljeni. Uz našu ponudu materijala, paleta boja i dezena te uslugu izrade po mjeri, možete kreirati sasvim novi dizajn, koji je baš onakav kakvim ste ga zamišljali. Među proizvodima u ovoj kategoriji nalaze se i električni otirači, koji uz pomoć elektromotora brzo i efikasno čiste nečistoću s obuće.

otirači za noge po mjeri

Za povoljno opremanje poslovnih prostora odaberite najam otirača

Kupovina  ponekad može biti investicija, koja prelazi okvire vašeg raspoloživog budžeta. No ne brinite, jer usluga najma je jedna od standardnih usluga koja se veže uz naš cjelokupni proizvodni asortiman. Ukoliko se odlučite za najam otirača, znatno ćete uštedjeti na inicijalnim troškovima opremanja vaših prostora. Najam je i dugoročno isplativ, jer je u njegovu cijenu uključeno i održavanje i dostava, kao i mogući popravci. Za razuman mjesečni ili godišnji iznos osigurati ćete svojim prostorijama čist, uredan i vrlo profesionalan izgled, što je svakako dobrodošlo u unaprjeđivanju vašeg poslovanja te ujedno otklanjanju briga o detaljima.