Pošaljite upit

Radna odjeća koja omogućuje učinkovit i siguran radni proces

Radna odjeća je najmanje pola uspjeha u djelatnostima, koje zahtijevaju specijaliziranu odjeću. Obična odjeća, koju nosimo u svakodnevnim prilikama, ne može ispuniti zahtjeve tih djelatnosti. U proizvodnim procesima poput prehrambene industrije je najvažnije osigurati maksimalnu higijenu u kontroliranim uvjetima, kako ne bi došlo do kontaminacije proizvodnje. U metalurškoj industriji ili pak u tehničkim te građevinskim radovima zaposlenicima je potrebna zaštitna radna odjeća, koja će im jamčiti zaštitu od metalne prašine,  strujnog udara pa čak i požara. U proizvodnji ovakve vrste odjeće smo vodeći ponuđač već više od stoljeća – rastemo zajedno s industrijama, koje opskrbljujemo i idemo u korak s vremenom, prateći njihove potrebe.

Odaberite zaštitnu radnu odjeću po mjeri vašeg poslovanja i djelatnika

Premda današnje tržište preplavljuje ponuda tzv. ready-made radne odjeće raznih proizvođača, velika je vjerojatnost da ukoliko vodite velik posao, koji je usto i specijaliziran, nećete pronaći rješenje koje će biti odgovor na potrebe vašeg poslovanja. Lindström nudi više kategorija zaštitne radne odjeće, koja po svojoj izradi i parametrima odgovara prirodi točno određene djelatnosti, kao što su prehrambena i kemijska industrija, građevinski sektor ili primjerice elektromonterske usluge. Svaka od navedenih djelatnosti ima određene prioritete pri zaštiti na radu, kao i dinamici radnog procesa, koji se moraju uzeti u obzir pri kreiranju odjeće.

zaštitna radna odjeća

Za velike narudžbe izrađujemo potpuno prilagođenu radnu odjeću

Velike tvrtke se ponekad odlučuju za personalizirana rješenja, koja su u potpunosti prilagođena svim aspektima njihovog poslovanja. Stoga izrađujemo radnu odjeću po mjeri, koja će svojim krojevima, bojama pa čak i logotipima u potpunosti odgovarati profilu tvrtke. Između ostalog, u mogućnosti smo prilagoditi odjeću potrebama struke, odnosno dodati pretince za alat te druge odjeljke za potrepštine već postojećim baznim modelima specijalizirane radne odjeće. Pri izradi radne odjeće s logom nudimo mogućnost dizajniranja, a isto tako ćemo rado prihvatiti i vašu grafičku pripremu. Također smo vam na raspolaganju i za dizajniranje cjelokupnog vizualnog identiteta odjeće, koja će postati vaš prepoznatljiv znak.

Za racionalizaciju troškova odlučite se za opciju najma radne odjeće

Ponekad kupovina kompletnog robnog asortimana za tvrtke može biti izdašan financijski izdatak, koji može opteretiti vaše poslovanje. Osim toga morate još računati i na troškove održavanja radne odjeće, koja mora biti u besprijekornom stanju, a nije ju moguće održavati klasičnim sredstvima za pranje i čišćenje. Tu su i možebitni popravci, koji dodatno povisuju ulog u tom odražavanju. Svu brigu oko ovakvih detalja možete zanemariti, ukoliko se odlučite za našu opciju najma radne odjeće. Na ovaj način ćete svoj posao opskrbiti prikladnom odjećom za znatno povoljniji iznos, a također ćete imati riješeno i održavanje, koje dolazi u paketu. Pri izračunu se poslužite našim web kalkulatorom kako biste dobili točnu predodžbu o iznosima  uštede. 

Lindstromovu kvalitetu garantiraju već godinama zadovoljni klijenti

Kao tvrtka sa čak 170 godina staža i dugotrajne suradnje s raznim branšama poslovanja, imali smo priliku izuzetno mnogo naučiti o razvoju suvremene zaštitne radne odjeće, koja odgovara profesionalnim standardima današnjice. Pri izradi naše odjeće upotrebljavamo najkvalitetnije materijale, koji su iznimno otporni na svakodnevno intenzivno korištenje, a u slučaju oštećenja se mogu brzo popraviti i vratiti u prvobitno stanje. Kroz suradnju s našim klijentima upoznali smo najčešće potrebe i prioritete kod pojedinih djelatnosti, koje smo s njima definirali do najsitnije pojedinosti i time stekli povjerenje naših dugogodišnjih partnera. Među zadovoljnim klijentima naše tvrtke su velika imena poput Mondelez International-a, Raskone-a i Leda koji su već po sebi preporuka za odabir naših usluga.