Radna odjeća pruža zaposlenicima osjećaj sigurnosti i vrijednosti

Radna odjeća zaposlenike još više povezuje s tvrtkom, osjećaj pripadnosti tvrtki je jaći, uz to zaposlenike, koji nose istu radnu odjeću, povezuje osjećaj, da su dio jedne cjeline. Svi zajedno stvaraju sliku tvrtke i ponudu ili uslugu. Tvrtka s kvalitetnom radnom odjećom i zaštitnom radnom odjećom zaposleniku pruža osjećaj, da se o njemu brine. U tako povoljnoj klimi zaposleniki rade bolje, motivirani su i zdraviji, jer loši uvjeti rada stvaraju stres. Radna odjeća tako, posebno ako je kvalitetna i izrađena po mjeri za svakog zaposlenika, donosi mnogo koristi u radni proces. S tim profitiraju svi: tvrtka, zaposlenici i klijenti, koji zbog dobrog rada radnika u tvrtki dobiju bolju ponudu ili proizvod. Finska tvrtka Lindström je svjesna važnog utjecjaja kvalitetne radne odjeće na rad unutar tvrtke i s najmom radne odjeće i zaštitne radne odjeće po mjeri pruža cjelovitu ponudu za različite djelatnosti.

Zaštitna radna odjeća je nadogradnja radne odjeće

Zaštitna radna odjeća istotako povezuje zaposlenike iste profesije, a je tako važna za zdravlje i blagostanje radnika, da je propisana zakonom. U nekim djelatnostima je zdravlje radnika ugroženo stoga je zaštitna radna odjeća presudnog značenja. Tvrtka s nabavom zaista efikasne i kvalitetne zaštitne radne odjeće pokazuje svoj stav prema zaposlenicima. Mora se brinuti o tome, da je zaštitna radna odjeća neoštećena, da odgovara propisima i da je higijenski čista, što je u nekim branšama od vitalne važnosti. Za tvtrku je najekonomičnije, ako radnu odjeću ili zaštitnu radnu odjeću unajmljuje. U tom primjeru ne mora se brinuti o održavanju radne odjeće i s tim uštjedi vrijeme. Istotako ne mora nabaviti cjelokupne kolekcije radne odjeće i tako uštedi novac. Kod zaštitne radne odjeće morajo biti ispunjeni neki standardi, kojih tvrtka sama ne može ispuniti. Zaštitna radna odjeća za medicinu na primjer mora biti higijenski čista, da se infekcije ne prenose. U Lindströmu zaobuhvačaju sve potrebe po unajmljivanju uvijek besprekorne zaštitne odjeće za cjelu vrstu djelatnosti i branša.

radna odjeća za konobare

U radnu odjeću za ugostiteljstvo se isplati ulagati

Zaposleniki u ugostiteljstvu su uglavnom u izravnom kontaktu s gostima, stoga vlasniki restorana, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata kod radne odjeće ne bi trebali gledati samo troškova. Konobari u profesionalno izrađeni radni odjeći po mjeri su najbolja reklama ugostiteljskog objekta. Gost se osjeća sigurnijim, ako se o njemu brinu zaposleniki uredne tvrtke. Košulje po mjeri, hlače, tunike iz izdržljivog materijala, koji ostaje lijep i nakon mnogih pranja, i pregače za kuhare mogu se naručiti u bojama, koje najbolje predstavljaju neki ugostiteljski objekat. Vrlo osobno izgleda, ako nosi ugostiteljsko osoblje radnu odjeću s osobnim imenima, vrlo profesionalan izgled pa daje radna odjeća s logom tvrtke ili ugostiteljskog objekta. Lindstrom ispunjava sve ove zahtjeve i se brine, da ima ugostiteljsko osoblje uvijek čistu radnu odjeću na dohvat ruke.

radna odjeća za ugostiteljstvo

Koje su prednosti upotrebe radne odjeće u tvrtkama

U današnje vrijeme postaje sve jasnije, da zaposlenici, koji rade u lošim radnim uvjetima ili jesu pod stresom, ne mogu razvijati svoje vještine. I tu gube svi – zaposlenici, tvrtka i klijenti. Tvrtka može kvalitetno raditi, ako radniki rade kvalitetno. Odlučivši unajmiti radnu odjeću, koja je zaposlenicima uvijek na raspolaganju, tvrtka učini veliki korak prema zaposlenicima i bolji atmosferi unutar tvrtke. Među zaposlenicima nema razlika u odjeći, svi su jednaki, što umanjava napetost i osjećaj konkurencije među njima. Tako se otvara mogućnost boljeg surađivanja i s tim nadogradnje i veće kreativnosti. To je mali uložak za velike rezultate. Tu dođe tvrtkam u susret Lindström s svojom ponudom unajmljivanja radne odjeće, u kojoj je zaobuhvaćena priprema i procjena, kakva je najadekvatnija kolekcija radne odjeće, pranje i održavanje radne odjeće, dostava čiste radne odjeće i odvoz prljave ili oštećene radne odjeće. Tvrtka se može u tom pogledu sasvim osloniti na njihovu ponudu.