Ljetna radna odjeća za sve uvjete

Poštujući sve zahtjeve različitih struka o kojima brinemo, stvaramo i distribuiramo radnu odjeću i obuću krojenu po mjeri radnika koja poslodavce i korisnike čini ponosnima na suradnju. Neovisno o vrsti zanimanja, naša je radna odjeća stvarana kako bi ostavila dobar dojam i osigurala maksimalnu radnu produktivnost i u najtežim uvjetima. Naglasak stavljamo i na to da kroz pametno i funkcionalno dizajniranu i proizvedenu radnu odjeću i obuću olakšamo teške uvjete rada kako bi radnik bio što zadovoljniji, a sam proces rada tekao što efikasnije i sigurnije.


Ljetna radna odjeća - ljetni radni prsluk i ljetne radne hlače nepogrešljiv so dio opreme zaposlenicima


Ljetna radna odjeća i obuća za različite industrije i različiti radnike

Radna odjeća koju nudimo pouzdana je i primjerena za obavljanje različitih vrsta djelatnosti od kojih svaka postavlja posebne uvjete i standarde koji se moraju zadovoljiti. Jednako tako svaki je radnik jedinstven, a naša radna odjeća i obuća služi zadovoljavanju upravo tih individualnih specifičnosti i posebitosti. Tako za vrijeme sezonskog rada prilagođavamo svoju ljetnu radnu odjeću (recimo ljetne radne hlače) promjenama u okolinskim radnim uvjetima.

Naša radna odjeća koju nudimo za sezonski rad na otvorenom i zatvorenom prostoru zadržava svoju funkcionalnost, ali i privlačan izgled prilagođen visokim temperaturama ili kišnom vremenu. Ljetni radni prsluk ujedno može izgledati kao upečatljiv modni dodatak i kao neizostavan dio radne odjeće koja će biti alat radniku u poslovima održavanja okoliša, održavanja nekretnina ili radnicima u tehničkim zanimanjima.


Ljetne radne hlače su važan dio radne odjeće

Ljetne radne hlačeNeizostavan dio radne odjeće tijekom ljetnog perioda su primjerene, kvalitetno izrađene i osmišljene ljetne radne hlače. Ljetne radne hlače koje nudimo razlikuju se radi li se o radnoj odjeći potrebnoj za tehnička zanimanja ili pak ugostiteljska zanimanja. Svim modelima ljetnih radnih hlača koje nudimo zajedničko je da se uklapaju u koncepte naše radne odjeće i obuće, a to su funkcionalnost, suvremen dizajn i sigurnost.

Ljetne radne hlače fleksibilne su i prozračne tako da održavaju idealnu tjelesnu temperaturu za vrijeme fizičkog napora. Ljetne radne hlače štite tijelo i čuvaju našu kožu od mogućih kemijskih ili strujnih ozljeda te osim što radniku pružaju osjećaj sigurnosti ostavljaju dojam visoke pouzdanosti i profesionalnosti.

Radna odjeća i obuća koju nudimo zadovoljava visoke standarde funkcionalnosti uz konstantno praćenje aktualnih trendova tako da ostavlja estetski dojam otmjenosti i suvremenosti. Osim što prati promjene u struci prati, radna odjeća prati i vaše potrebe. Zbog toga nudimo uslugu održavanja i iznajmljivanja radne odjeće kako bi brigu o radnoj odjeći u potpunosti prepustili nama i posvetili se drugim dijelovima vašeg poslovanja.