Najam tekstila pored uštede donosi još brojne prednosti

Najam tekstila je najekonomičnija i najbolja odluka za svaku tvrtku ili djelatnost. Najam tekstila donosi brojne prednosti stoga pouzdana finska tvrtka Lindstrom za iznajmljivanje kvalitetne radne odjeće, otirača i zaštitne radne odjeće uspješno radi u 24 zemljama svijeta. Prednosti najma tekstila su u cjelokupnom rješenju, koje uključuje izradu procjene potreba po tekstilu u pojedini tvrtki ili organizaciji, nabavu, besprijekorno održavanje i higijensko pranje, dovoz čistog tekstila i odvoz zaprljanog, a na kraju otklanjanje istrošenog tekstila. A najvažnije je, da je ova usluga najma tekstila vrlo pristupačna i donosi tvrtki velike uštede a zato dobiva tekstilne usluge vrhunske kvalitete. Istotako nije zanemariva činjenica da Lindstrom u svim svojim postupcima održavanja, pranja i otklanjanja tekstila uzima u obzir čuvanje okoliša i se pored toga zauzima za reciklažu tekstila, što je presudno, jer je tekstilni otpad veliki globalni problem. Najam otirača ili najam radne i zaštitne odjeće kod Lindstroma je zaista sjajna odluka za svaku tvrtku, koja s tim istovremeno podupire ekološka rješenja.

Za tvrtku je najam otirača sjajno rješenje

Svaka uspješna tvrtka koja želi da njezini prostori izgledaju profesionalno, mora ulaz i poslovne prostore opremiti s otiračima. Na ulazu su otirači nepogrešljivi jer spriječavaju unos prljavštine u unutrašnjost i čuvaju zaposlenice i posjetitelje da ne padnu na mokrom tlu. Nabava otirača za cijelu zgradu donosi velike troškove pa to i nije sve, otirače je potrebno održavati i držati čiste ako želi tvrtka ostaviti na klijente dobar dojam. Tu dođe najam otirača za tvrtku kao rješenje s neba. Kvalitetna usluga najma otirača je pristupačna, izgled i kvaliteta otirača su vrhunski. Lindstrom preuzima svu brigu da ima tvrtka u prostorima uvijek čiste otirače lijepog izgleda i dizajna, koji su istovremeno praktični i ukras svakog prostora. Najam tekstila je odlična prezentacija tvrtke i to valja također za najam otirača. To označi da mogu otirači odražavati prepoznatljive karakteristike tvrtke. Tako mogu biti u boji, koja je karakteristična za tvrtku ili imati na njom logo tvrtke.

Otirači za poslovne prostore s umjetniškim uzorkom       

Lindstrom pored standardnih otirača nudi dizajnirane otirače za poslovne prostore lijepih boja i uzoraka pa i mogučnost izrade otirača po željama kupaca. Tako mogu kupci sami dizajnirati otirač i stvoriti unikatan otirač po svom ukusu. Tako prelijepi dizajnirani otirači iz Lindstromove ponude kao unikatni otirači će posjetitelje oduševiti. Pored boja i uzoraka mogu kupci birati i oblik otirača za poslovne prostore. Kod odluke kupcima savjetuju u Lindstromu a uz pomoć programa LiveDesign si mogu ogledati virtualnu sliku prostora s novim otiračima.

otirači za poslovne prostore

Zaštitna radna odjeća po svim propisima

Zaštita na radu je neobhodna u branšama, gdje se mogu radnici kod svog rada ozljediti ili ugroziti svoj život. Zaštitna radna odjeća ima ovdje presudnu ulogu stoga mora biti certificirana i mora ispunjavati sve standarde. Najam zaštitne radne odjeće kod Lindstroma tvrtki garantuje da će dobiti vrhunsku zaštitnu radnu odjeću za svoje radnike i da će biti radnici zaštićeni po svim propisima. Lindstrom nudi kvalitetne kolekcije tako zaštitne odjeće kao radne odjeće za različite branše i industrije. Najam radne odjeće i zaštitne radne odjeće osigurava radnicima uvijek održavanu i čistu odjeću, koja je izrađena iz vrlo kvalitetnog materijala.  Pored toga je udobna i radnika ne ometa kod rada. Najam Lindstromove radne odjeće osigurava profesionalnu uslugu i odjeću, koju će radnici rado nositi, jer je lijepo dizajnirana i uzima u obzir sve potrebe modernog zaposlenika.