Pošaljite upit


Lindströmovi otirači – otirači sa stilom

Kad opremate svoj poslovni, radni ili životni prostor, pazite na svaku stvar koju ćete u njega unijeti jer vas svaka ta stvar oslikava i šalje poruku o vama. Otirači su vrlo važan predmet koji, ako je ispravno odabran i postavljen, ima višestruku funkciju. Budući da su otirači specijalne podne obloge koje preuzimaju vlagu, prljavštinu i drugu rahlu nečistoću, njihova je uloga u prvom redu funkcionalna. Vanjski otirači moraju skinuti i zadržati svu prljavštinu i nečistoću s obuće da se što manje unosi u unutarnji prostor. Unutarnji pak otirači moraju zadržavati pijesak i prašinu i spriječiti širenje po prostoru.

Otirač s natpisom u firmi


Otirači s logom firme čuvaju ugled tvrtke


Međutim, istina je da su vanjski otirači prva stvar s kojom se susreću vaši posjetitelji, klijenti i suradnici i zato oni dobivaju i drugu dimenziju a to je estetska pa se sve više pažnje posvećuje njihovom vizualnom dojmu.Naši otirači s logom firme idealni su za stvaranje odličnog prvog dojma o vašoj firmi, hotelu, trgovini ili vašem domu.

Logo otirači predstavljaju vašu djelatnost i pokazuju vaš odnos prema okolišu i radnom prostoru. Otirač s logom firme jasno pokazuje čime se bavite, a materijal od kojega je izrađen i dizajn pokazuju koliko ste ekološki i estetski osviješteni, odnosno koliko ozbiljno sami doživljavate svoju tvrtku. Nudimo vam mogućnost da sami kreirate svoj otirač izborom materijala, dimenzija, boja i oblika. Stavljanjem loga dobivate personalizirani otirač sa logom firme i tako on ostvaruje i treću dimenziju a to je promocija vaše tvrtke ili proizvoda.


Ugled tvrtke pokažite i sa radno odjećom


Sami kreirate svoje otirače s logotipom , a mi ćemo ih realizirati


Izbor materijala za otirač ovisi je li namijenjen vanjskom ili unutarnjem prostoru te vrsti prljavštine koju treba eliminirati. Za vanjski prostor izložen velikoj frekvenciji ulazaka i izlazaka za svoje logo otirače birajte materijale koji će zaustaviti tešku prljavštinu i vodu te spriječiti klizanje, a to su najlonska-poliamid vlakna, guma i prirodna kokosova vlakna.

Logo otiračOtirači za unutarnji prostor prvenstveno moraju osiguravati sigurnost i udobnost radnog prostora, a to znači da moraju olakšati kretanje, stajanje i što više smanjiti mogućnost okliznuća i padova. Sintetički materijali odlični su za dvorane i predvorja jer zadržavaju prljavštinu i pijesak koje donosimo izvana. Odlični su za otirače s logom firme jer su onda i ukras u prostoru.

Za mjesta na kojima se javlja voda i blato birat ćemo pamučne i mikro pamučne logo otirače. Lindstrom otirači od kompaktne aluminijske konstrukcije s tekstilnim i/ili gumenim umetcima iznimno su otporni, dugotrajni i vrlo učinkovito zadržavaju prljavštinu pa su pogodni za hotele, zdravstvene i obrazovne ustanove, trgovačke centre. U spomenutim ustanovama otirači s natpisom mogu se koristiti i kao dio opreme kojom dajemo informaciju.


Što god izaberete, jamčimo vam vrhunsku kvalitetu izrade i korištenih materijala.


Otirači s logom vaše firme doprinijet će atraktivnosti prostora. Sami kreirajte svoje otirače s logotipom. Razmjestite ih u prostoru tako da privuku poglede vaših partnera, suradnika, klijenata i ostalih posjetitelja. Otirači s natpisom mogu oživjeti poslovni prostor bilo da se radi o čekaonicama, bankama, uredima, buticima. Sami izaberite natpis koji ćemo otisnuti na otirač. To može biti citat prigodan za vašu djelatnost ili neka duhovita izreka koja će nasmijati onoga tko je pročita. Tako vaš otirač s natpisom utječe na stvaranje pozitivne slike o vama i daje određenu eleganciju prostoru.


Od kupnje do iznajmljivanja – Lindström ima rješenje


Otirač sa natpisom firmeVođeni željom da otiračima s logotipom osiguramo higijenu, eleganciju i prepoznatljivost vaše tvrtke, poslovnog prostora ili doma nudimo vam, osim kupnje, i mogućnost iznajmljivanja logo otirača. Budući da naši klijenti dolaze iz različitih djelokruga poslovanja, rješenja i usluge koje nudimo vrlo su raznoliki. Iznajmiti možete otirače iz naše ponude, ali i one koje izradimo prema vašim željama i dizajnu. Bez obzira koju varijantu izaberete jamčimo najviši stupanj kvalitete materijala i izrade. U svom radu brinemo o okolišu tako da u ponudi imamo i ekološke otirače od recikliranog materijala.

Usluga najma otirača s logom firme koji odgovaraju vašem korporativnom imidžu jednostavna je, a osigurava higijenu, zdravlje i zavidan izgled vaše tvrtke. Zbog visoke kvalitete i stupnja prilagođenosti uvjetima kojima će biti izloženi, s našim logo otiračima smanjit ćete troškove čišćenja i utrošak vremena za održavanje bit će manji. Kvalitetan i pravilno postavljen i održavan bilo koji iz naše ponude otirača produljuje trajnost podnih obloga pa smo i na to mislili.

Obratite nam se s povjerenjem. Dogovorene uvjete poslovanja poštujemo do kraja – od ispunjavanja vaši želja vezanih uz boje, materijale, dizajn, logo firme ili natpis na otiraču do isporuke u dogovorenom vremenskom okviru. Prije isporuke vaš otirač pregledavamo i provjeravamo. Ako se odlučite za najam naših otirača s logotipom ili natpisom, nudimo vam kompletno uslugu. Dostavljamo i postavljamo u vaš prostor, čistimo ih i održavamo. Važno je i zato treba spomenuti da je cijena najma naših otirača znatno manja od cijene po kojoj ih kupujete.