Pošaljite upit

Zaštitna odjeća – najbolja radna odjeća po mjeri dostupna je i vama

Zaštitna odjeća je posebno dizajniran robni asortiman, koji omogućava sigurno i nesmetano obavljanje posla. Neke djelatnosti zahtijevaju zaštitnu radnu odjeću prvenstveno iz sigurnosnih razloga, jer bi nošenje uobičajene konfekcijske odjeće na određenim radnim mjestima već samo po sebi moglo povećati rizik od ozljeda na radu. Neka druga zanimanja trebaju odjeću s kojom će izbjeći kontaminiranje proizvodnog procesa – tu prvenstveno ubrajamo industriju hrane. Naposljetku imamo i radnu odjeću kojom se osiguravaju higijenski standardi uslijed intenzivnog socijalnog kontakta, u što podjednako spadaju ugostiteljstvo, turizam, medicina itd. Naša tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u izradi specijalizirane odjeće za sve ove djelatnosti, pri čemu nudimo temeljitu i sveobuhvatnu uslugu, koja je orijentirana na vaše konkretne potrebe.

Pogledajte našu kolekciju radne odjeće

Koji su najčešći odjevni predmeti u ponudi zaštitne radne odjeće? 

Odjevni predmeti za zaštitu na radu mogu se razlikovati ovisno o konkretnom zanimanju, no neki od njih su poprilično standardiziranih oblika i materijala te se mogu koristiti u više profesija. U asortimanima zaštitne odjeće najčešće ćemo se susretati s radnim dugim hlačama s džepovima i radnim kombinezonima, a povremeno ćemo nailaziti na nešto elegantnije kombinacije radnih bluza, tunika i odijela. Podjednako je važna i kvalitetna radna obuća, a posebno u poslovima gdje se učestalo rukuje sa mehaničkim strojevima ili obavljaju električarski radovi – u takvim situacijama zaštitne visoke cipele mogu djelotvorno zaštititi radnike od strujnog udara i ozljeda.

zaštitna radna odjeća

Najbolja radna odjeća je ona koja slijedi profesionalne potrebe struke

Zbog različitosti u profesionalnim zahtjevima pojedinih zanimanja, ne postoji univerzalan odgovor na to, što čini zaštitnu odjeću vrhunskom. Zaštitna radna odjeća koja se koristi u građevinskim i elektromonterskim radovima te u određenim proizvodnim pogonima se najčešće radi od sintetičkih materijala, koji su dodatno pojačani za maksimalnu izdržljivost i otporni na vatru i vodu. Odjeća za medicinsko osoblje je manje robusna i elegantnija u krojevima, a materijali moraju biti 100% prirodni. Slično vrijedi i za odjeću za ugostiteljstvo, pri čemu se također pridaje pažnja fleksibilnosti u radu. Jedno je sigurno – kvalitetna radna mora djelatnicima pružiti adekvatnu zaštitu kao i omogućiti higijenski ispravan radni protokol.

Izaberite našu radnu odjeću po mjeri – prilagođenu vašem poslovanju

Na današnjem tržištu prisutna je standardizirana radna odjeća raznih proizvođača, kojom se nastoje pokriti potrebe širokog raspona djelatnosti. No standardne kolekcije odjeće često nisu rješenje, a pogotovo u slučaju da ste velika tvrtka, kojoj je potrebna potpuno prilagođena radna odjeća. Mislite li da se vaša djelatnost neće moći pouzdano i učinkovito obavljati, ne budete li imali zaštitnu odjeću izrađenu baš za vas? Mi imamo odgovor – modernu i kvalitetno izrađenu odjeću, koju dizajniramo u skladu s potrebama vašeg poslovanja. Uzimamo u obzir sve faktore, koji utječu na izgled i svojstva zaštitne radne odjeće, od vrste djelatnosti do veličine i imidža poslovnog subjekta.

Radna odjeća s logom tvrtke – prepoznatljiv pečat vašeg poslovanja

Premda su sigurnost i funkcionalnost jedne od najvažnijih komponenti u izradi pouzdane zaštitne odjeće, njezin dizajn svakako nije zanemariv. Stoga se u ponudi radnog odjela mogu pronaći različiti krojevi, stilovi i boje u rasponu od zagasitih pa sve do jarkih ili čak fluorescentnih. Jedno od popularnih rješenja kod izrade radne odjeće po narudžbi je inkorporiranje logoa na materijal, čime se stvara profesionalan dojam, ali također dobiva i na prepoznatljivosti tvrtke/organizacije. Na zahtjev naših klijenata smo učestalo izrađivali odjeću s logom. Ukoliko se odlučite za logo, a niste definirali njegov izgled, možemo vam pomoći i u dizajniranju, ili ćemo iskoristiti vaš predložak odnosno grafičku pripremu prema vašoj zamisli.