Otirači za poslovne prostore s osobnom notom su posebni

Otirači za poslovne prostore zadržuju prljavštinu a su također tako značajan i veliki dio opreme, da pridodaju k izgledu prostora i utjeću na atmosferu. Već na ulazu u tvrtku posjetitelj prikuplja osnovne podatke i otirači za poslovne prostore su jedna prvih stvari, koje posjetitelji vide. Ako su otirači u prijatnim, toplim bojama, s natpisima dobrodošlice za posjetitelje, će to dodati prostoru osobnu notu i kod posjetitelja stvoriti osjećaj domačnosti. Sasvim posebni dizajn i oblik personaliziranih otirača za poslovne prostore budi zanimanje i oduševljenje. Uz to se mogu otirači koristiti i za prezentaciju tvrtke, ako je na njih logo te tvtrke. Stvaranje otirača za poslovne prostore po mjeri, po lastnim željama, idejama i pretstavama, nije nikakav problem, ako znamo, gdje će nam kod toga pomoći i bez dodatnih troškova za dizajniranje izraditi takav otirač za poslovne prostore po narudžbi. Lindstrom ima odlično rješenje za izradu otirača po mjeri i preuzima cjelokupnu organizaciju i uzdržavanje takvih otirača.  

otirač za ulazna vrata

Otirači po narudžbi – svaki prostor je priča za sebe  

Uz otirače iz standardne kolekcije otirača, koja zaobuhvaća podne i ergonomske otirače, otirače protiv blata i industrijske otirače, u Lindströmu nude i mogućnost sasvim indiviualnog rješenja. Za one, koji žele imati otirač za poslovne prostore sa posebnim dizajnom, posebne veličine, boje ili oblika, moguće se je dogovoriti za izradu otirača po narudžbi. Kod stvaranja otirača u Lindströmu klijentu savjetuju i zajedno s njim potraže najbolje rješenje. Tu je u veliku pomoć njihova posebna aplikacija LiveDesign, koja prikazuje stanje prije izvedbe. To je vrlo praktično za bolju pretstavu, jer se vidi, kako će izgledati prostor s novim otiračima po narudžbi. Lindström preuzme svu nadaljnju brigu za izradu, dostavu i redno zamjenu zaprljanih otirača po mjeri s čistima. Ovakav personalizirani otirač je unikatan i se nikada ne dostavi neki drugi tvrtki

.    

Otirači sa logom za odličnu prezentaciju

Otirači sa logom su vrlo dobra promocija tvrtke ili neke organizacije, gostione i slično. Kombiniraju sve prednosti otirača i lijep dizajn sa oblikom loga, koji na sebe vuće poglede i ćini vrlo efektivnu prezentaciju tvrtke. Otirači su u tvrtkama dovoljno veliki i svaki posjetitelj kod hodanja gleda na pod, stoga se ne treba brinuti da će otirači sa logom ostati nezapaženi. Otiraći sa logom su na ulazu prijazan pozdrav tvrtke klijentima, a u poslovnim prostorima su ukras i potvrda zaposlenikima, da rade u uredni i stabilni tvrtki. Personalizirani otirači daju poslovnom prostoru osobnu notu i stvaraju osjećaj blizine, zbog čega se klijenti odmah osjećaju domaće i opušteno. Kod biranja boja, kombinacija boja i veličine loga se mogu naručnici prepustiti mašti.

otirači po narudžbi

Kako nastaju personalizirani otirači

Kao uvijek najprije nastaje ideja i zatim želja imati u prostoru opremu, kao što je otirač, koja je sasvim po našom ukusu, prema našim osobnim željama, prilagođena našim pričakivanjima. U bojama, obliku i dezenima, koje izaberemo, ili možda sa logom. Onda se možemo za izradu personaliziranog otirača obratiti na dizajnera interijera ili na tvrtku, koja će preuzeti cjelokupan projekat za nisku cjenu. Tako to ćini Lindstrom. S svojom idejom ili prijedlogom dođemo do njih i prijedložimo naš nacrt ili samo s opisom pretstavimo, što želimo. Zajedno se dogovorimo o detajlima, posavjetujemo se i prije konačne odluke s aplikacijom LiveDesign za dizajniranje interijera pogledamo virtualni izgled tog personaliziranog otirača u prostoru. Slijedi dogovor o izradi otirača po mjeri i od tu cjelovitu organizaciju preuzima Lindström: grafičku pripremu, njegovu narudžbu i izradu. Onda se brinu za rjedovito mjenjanje otirača, njihovo održavanje i čišćenje, da ćemo uvijek s užitkom pogledati otirač, u kojega smo uložili svoju osobnu energiju.