Radna odjeća i obuća – izaberite kvalitetu koja traje desetljećima

Radna odjeća i obuća iz naše proizvodnje svojom kvalitetom zadovoljava prohtjeve širokog spektra djelatnosti. Naša tvrtka ima više od stoljetnog iskustva u izradi radne odjeće za razne namjene i gotovo sve poslovne branše. Odlikuje nas i potrebno znanje u samoj proizvodnji odjevnih predmeta, koji se koriste u najrazličitijim radnim uvjetima. Prepoznajemo potrebe tržišta, o čemu svjedoče brojni dugogodišnji klijenti, čiji smo pouzdan izbor kada je riječ o odabiru radne odjeće i obuće. Naše proizvodne metode, poznavanje tekstila i uvjeta u pojedinim zanimanjima jamče kvalitetu i trajnost. I zato, ako želite unaprijediti svoje poslovanje profesionalnom odjećom, izbor je jednostavan – Lindstrom.

Radna odjeća za medicinsko osoblje prilagođena zdravstvenoj struci

U našem prodajnom asortimanu niti jedna djelatnost nije zapostavljena. Osim radne odjeće i obuće za rane industrije, također imamo radnu odjeću za medicinsko osoblje. Na raspolaganju su vam različiti odabiri, koji vam pomažu uskladiti naše proizvode s konkretnim radnim zadacima. Tako smo pripremili kolekcije radne odjeće za liječnike, medicinske sestre i njegovateljice, koje se međusobno razlikuju, no svima je zajednička upotreba prirodnih tkanina i boja te udobnost, koja treba zajamčiti maksimalnu pokretljivost osoblja. U izradi smo poštivali zadnje standarde medicinske struke, čime je zajamčen vrhunski radni učinak.

radna odjeća za njegovateljice

Što je najvažnije u proizvodnji zaštitne odjeće u zdravstvu?

U ponudi zaštitne odjeće za zdravstvenu djelatnost postoji čitav niz različitih opcija koje ovise o specifičnim zahtjevima struke. Pri obavljanju radnih zadataka u medicinskoj struci prije svega je najvažnija osobna zaštita, kako kod liječnika, tako i kod ostalog medicinskog osoblja. Naša tvrtka niz godina prati potrebe, kao i nove trendove u zdravstvu, čime klasičnu odjeću zdravstvenih djelatnika uvijek dodatno oplemenjujemo i unaprjeđujemo – podjednako u smislu sigurnosti kao i izgleda. U mogućnosti smo vas osigurati suvremenom i atraktivnom radnom odjećom za medicinsko osoblje, koja će vas svakodnevno štititi u vašem radu.

radna odjeća i obuća za liječnike

Radna odjeća i obuća za liječnike – profesionalan izgled i zaštita

Kod izrade odjeće specijalizirane za liječnike podjednako smo stavili naglasak na sigurnost kao i na dojam, kojeg odjeća ostavlja. Njezin izgled je odmjeren i profesionalan te stvara prepoznatljive asocijacije uz liječničku struku. Uz izgled i osobnu zaštitu, pri izradi ove radne odjeće i obuće imali smo još jednu nit vodilju, a to je udobnost u svakom trenutku. Budući da će se ova odjeća koristiti pri obavljanju zdravstvenih zahvata i raznih drugih postupaka, na njoj ne smije biti ništa, što bi eventualno moglo sputavati. Od konkretnih odjevnih predmeta izdvajamo operacijska odijela, koja imaju jednostavna kopčanja, izrađena su od 100% pamuka te imaju prošivene džepove, u koje se može odložiti manja medicinska oprema.

radna odjeća i obuća

Kako izgleda i čime se odlikuje naša radna odjeća za njegovateljice?

Naš asortiman odjeće specijalizirane za njegovateljice uvelike podsjeća na radnu odjeću i obuću, koja je predviđena za medicinske sestre, uz neke manje preinake. Prvenstveno se razlikuju po paleti boja – umjesto bijele i plavih boja različitih nijansi, koristimo sivu i ružičastu. Na pojedinim modelima bluza za njegovateljice prisutan je bijeli obrub, a imaju i prošivene džepove za nošenje predmeta poput termometra ili tlakomjera. Uz bluze imamo i košulje, hlače i suknje – kao i kod ostale radne odjeće za medicinsko osoblje, svi odjevni predmeti su od prirodnih materijala.