Pošaljite upit


Otirači s logotipom stvaraju ekskluzivan izgled poslovnih prostora

Otirači doprinose profesionalnijem izgledu poslovnih prostora. Pogotovo ako je riječ o logo otiračima, koji posjetitelje več na ulazu spominju na to u kojoj tvrtki ili poduzeću se nalaze.  S otiračima s logotipom stvara tvrtka na posjetitelje jak dojam urednog i sjajno organiziranog radnog tima koji polaga pažnju na sve važne detajle.

Otirač u poslovim prostorima

Vrlo važan faktor stvaranja pozitivnog dojma je čistoća, održavanost i vrhunski izgled otirača za poslovne prostore. Profesionalni otirači za noge trebaju biti najvišeg kvaliteta da obavljaju svoju funkciju zaustavljanja prljavštine, pružanja sigurnosti i olakšavanja rada zaposlenicima. Takve vrhunske otirače i otirače s logotipom iznajmljuje poznata finska tvrtka Lindstrom, jedna od vodećih na tom području u Europi.


Otirači s logotipom su elegantna i sofisticirana reklama

Otirači s logom su lijepa i nenametljiva reklama tvrtke i bez riječi posjetiteljima puno govore o tvrtki. U urednoj okolini se posjetitelji dobro osjećaju i steknu povjerenje u tvrtku. Lindstrom tvrtkama savjetuje i zajedno s njima dizajnira logo otirače i onda preuzima sve daljne korake do izrade otirača s logotipom. Kad su logo otirači izrađeni, Lindstrom redovito odvozi zaprljane i dovozi ih u tvrtku nakon temeljitog pranja i održavanja i se brine o tome, da su tvrtki uvijek u ponos. Najmom otirača kod Lindstroma svaka tvrtka dobiva pouzdanog partnera.


Profesionalni otirači za noge su nepogrešiv dio opreme

Profesionalni otirači za nogeU tvrtkama, gdje prolazi kroz ulaz puno klijenata i posjetitelja, su profesionalni otirači za noge nužni zbog sigurnosti klijenata, zbog čistoče i lijepšeg izgleda. Lindstrom iznajmljuje moderne, lijepe profesionalne otirače za noge, koji vrlo učinkovito zaustavljaju prljavštinu i vodu. Pored toga su vrlo izdržljivi i dugo vrijemena traju. Najpraktičnije je, ako tvrtke stave posebne profesionalne otirače za noge ispred ulaza, gdje zaustave najveći dio blata i vode, i onda još dodatne otirače na ulaze. Tako se u unutrašnjost zgrade neće prenositi prljavština. Kod Lindstroma se mogu birati boja, veličina, oblik i materijal profesionalnih otirača za noge.


Otirači za poslovne prostore s odabranim uzorcima i bojama

Tvrtke mogu otirače za poslovne prostore potpuno prilagoditi svojim zahtjevima. S Lindstromom se mogu dogovoriti za posebnu boju otirača, koja je značajna za njihovu djelatnost, za otirače s logotipom, za otirače s posebnim uzorcima ili otirače posebnih oblika. Lindstrom tvrtkama kod toga savjetuje i pomaže svojim virtualnim programom LiveDesign, s kojim je moguće unaprijed vidjeti kako će neki otirači za poslovne prostore izgledati u poslovnom prostoru. Time imaju tvrtke slobodne ruke kod odabire otirača za poslovne prostore i mogu biti sigurne, da će im Lindstrom dobaviti otirače vrhunske kvalitete.