Radna odjeća povezuje zaposlenike u tim

Odluka tvrtke ili poduzeća da opskrbi zaposlenike radnom odjećom ima brojne pozitivne učinke. Analize su pokazale da radna odjeća potiče zaposlenike na veču produktivnost i uspješnost kod rada. Zaposlenici se u radnoj odjeći odlično osjećaju i svi su jednako odjeveni što stvara iz njih ekipu, a to ih dodatno potiče da su produktivniji i motivirani. U branšama, gdje je mogućnost ozljeda ili su radni uvjeti opasni, potrebna je zaštitna radna odjeća. Za zaštitnu radnu odjeću postoje standardi, koje treba ova odjeća ispunjavati i biti mora testirana da zaista štiti radnika kod rada. Tvrtka može radnu odjeću ili zaštitnu radnu odjeću kupiti ali je najam radne odjeće daleko najbolje rješenje. I to još više ako tvrtka odabere uspješnu firmu s dugogodišnjim iskustvom u iznajmljivanju kvalitetne radne odjeće, kao je to Lindstrom.

zaštitna radna odjeća

Najam radne odjeće se isplati

Kupnja radne odjeće je veliki trošak za tvrtku, ali nije jedini, jer je potrebno radnu odjeću i zaštitnu radnu odjeću nakon kupnje održavati i tako troškovi za radnu odjeću rastu. Kod najma radne odjeće su ovi troškovi niski i svu brigu za održavanje radne odjeće preuzima tvrtka za iznajmljivanje odjeće. Lindstrom u svojoj cjelokupnoj usluzi iznajmljivanja radne odjeće i zaštitne radne odjeće osigurava sve faze najma radne odjeće. Zajedno s tvrtkom izradi procjenu o potrebama, nabavi i skladišti radnu odjeću, dovozi čistu radnu odjeću i odvozi zaprljanu, održava radnu odjeću, otkloni istrošenu radnu odjeću i zamjeni ju s novom, a preuzima i brigu za sezonske promjene u tvrtkama. Lindstrom ima standardne kolekcije radne odjeće i zaštitne radne odjeće koja ispunjava sve standarde i je certificirana. Sve kolekcije su izrađene iz vrlo kvalitetnog materijala i radna odjeća je udobna i moderno dizajnirana, moguće se je dogovoriti i za unikatne kolekcije ili radnu odjaću sa logom. Sa popravcima osiguravaju da svaki zaposlenik u radnoj odjeći izgleda izvrsno i se u njoj sjajno osjeća.

Vrhunska radna odjeća za prodavače kupce impresionira  

U nekim branšama se očekuje da zaposlenici nose radnu odjeću, tako na primjer u trgovinama. Prodavače u radnoj odjeći odmah prepoznamo i ako je radna odjeća za prodavače kvalitetna, lijepo dizajnirana i održavana to pozitivno utjeće na kupce i će se rado vratiti u kupnju. Radna odjeća za prodavače tvrtku još bolje prezentira ako je na njoj logo tvrtke. A radna odjeća sa logom je najbolja promocija tvrtke. Tamo gdje je to potrebno prodavači nose zaštitnu radnu odjeću. U Lindstromu se pobrinu za sve što je potrebno da su prodavači i drugi zaposlenici uvijek uredni i da svaki dan najbolje što je moguće prezentiraju sebe i tvrtku, za koju rade.  

radna odjeća sa logom

radna odjeća sa logom

radna odjeća za prodavače