Pošaljite upit

Otirači za ulazna vrata ulaz poljepšaju i ćine ga sugurnim

Otirači na ulazu stvaraju na posjetitelje i kupce prvi dojam stoga moraju biti ulazni otirači za noge kvalitetnog izgleda, uvijek čisti, održavani i lijepog dizajna. Otirač za ulazna vrata i vanjski otirač mora pored lijepog izgleda biti izrađen iz vrlo kvalitetnog materijala jer od toga ovisi koliko prljavštine i blata zadrži da se to ne unosi u unutrašnjost. Ulazni i vanjski otirač ima još jedno vrlo važnu funkciju – spriječava posjetitelje da skliznu na mokrim podovima. Zbog svih prednosti i sigurnosti su otirači za noge nužni u svakoj tvrtki ali to je velika investicija i potrebno je puno vrijemena za njihovo održavanje. Idealan odgovor za tvrtke je najam otirača za noge – najbolje kod Lindstroma, koji ima vrhunsku ponudu ulaznih otirača i dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju otirača za noge.  

Otirač

Otirač za ulazna vrata snižava troškove za čiščenje prostora

Bez obzira na vrijeme mora se održavati čistoća u unutrašnjosti zgrada ali kad je vani kiša i blato to je vrlo teško i troškovi za čišćenje brzo narastu. Ulazni otirač sam obavi ovaj posao: u njegovoj unutrašnjosti ostaju kiša, blato i ostala prljavština tako da se to ne unosi u unutarnje prostore. Lindstromovi ulazni otirači za noge su zbog svoje kvalitete vrlo učinkoviti kod zaustavljanja prljavštine. Lindstrom se brine o okolišu i tako je jedan od njihovih otirača za ulazna vrata iz eko sintetičkih materijala, u plavoj boji i s lijepim uzdignutim tkanjem, njihovi kvalitetni pamučni otirači posebno dobro zaustavljaju vodu, a mikro pamučni ulazni otirači su iz mješavine materijala. Za dodatnu sigurnost svi imaju gumene podloge.

Vanjski otirač radi najteži dio posla      

Pored otirača za ulazna vrata za čistoću u zgradama brinu se i vanjski otirači. U njima ostaje najveći dio grube prljavštine i pijeska. Lindstromov vanjski otirač ima grubu teksturu i tako dodatno osigurava siguran korak bez klizanja. Lindstrom vanjske i ulazne otirače redovito odvozi na pranje i održavanje i tvrtkama dovozi besprijekorno čiste.