Pošaljite upit

Ulazni otirači na koje ćete biti ponosni i koje je lako održavati

Lindström ulazni otirači pružaju najtopliju dobrodošlicu vašim gostima i unose boju u vaš prostor. Različite boje, stilovi i dizajn Lindström otirača za ulazna vrata privući će poglede i simpatije vaših gostiju dok će otirači ispred vrata vašeg poslovnog prostora učiniti prostor toplijim i ugodnijim. Otirač za ulazna vrata daje vam priliku da gostu pokažete svoj ukus i smisao za dizajn te tako ostavite pozitivan dojam. Otirač za ulazna vrata je prva stvar i koju vi vidite na ulasku u prostor dok tražite ključeve ili čekate da vam otvore vrata. Otirači za ulazna vrata ne moraju biti samo funkcionalni predmet kojim se prostor čuva od nečistoća već i ukras za prostor kojega možete birati na jednak način na koji birate pokućstvo ili dekoracije za dom. Lindström u ponudi ima otirače za ulazna vrata koji se mogu koristiti kao otirači ispred vrata unutarnjeg i vanjskog prostora. Lindström ulazni otirači čuvaju vaš pod i čine ga čistim, a uz to doprinose zdravlju planeta. U našoj ponudi možete naći ulazne otirače izrađene od recikliranih materijala.

Korisni savjeti pri kupnji odgovarajućih ulaznih otirača


Otirači ispred vrata štite vaše tepihe i podove od nečistoća i produžuju im sjaj i vijek trajanja. Dobar odabir ulaznih otirača osigurat će da ne morat toliko često paziti na njegovo održavanje ni održavanje čistoće prostora kojeg čuva od nečistoća. Odabir otirača ispred vrata ovisit će o vrstama nečistoća s kojima je najviše u kontaktu, količini vlage kojoj je izložen ili godišnjem dobu za koje je namijenjen. Nije jednako jesu li ulazni otirači namijenjeni za područja gdje su uobičajene sitne čestice nečistoća poput pijeska i prašine ili su izloženi šljunčanim terenima.

ulazni otirači

Otirači ispred vrata razlikuju se po gustoći i vrsti tkanina od kojih su rađeni te je potrebno provjeriti jesu li ulazni otirači koji vam se sviđaju pogodni za upijanje vlage i skupljanje blata. Otirači ispred vrata trebali bi imati i podlogu koja sprječava klizanje, posebno ako su izloženi vlazi i kiši. Otirači za ulazna vrata koji su namijenjeni toplijim krajevima bez čestih oborina mogu si priuštiti luksuz pamučnih dijelova, dok će otirač za ulazna vrata u kišnim predjelima imati barem djelomično sintetički sastav. Ulazni otirači su prva linija obrane vašeg prostora od nečistoća i vlage te je pri odabiru otirača za ulazna vrata potrebno istražiti odgovarajuće dimenzije i tkanine pogodne za mjesto na kojem će se koristiti. Važno je razmisliti o mjestu na kojem će se otirač za ulazna vrata koristiti. Ulazni otirači postavljeni u vanjske prostore najčešće su rađeni od vodootpornih materijala i namijenjeni su visokofrekventnim površinama. Otirači za ulazna vrata trodimenzionalnih ili abrazivnih tekstura također su pogodni za mjesta češće cirkulacije ljudi i uklanjanja tvrdokornih naslaga blata. Želite li kupiti gumeni otirač za ulazna vrata, pripazite na zimske mjesece u kojima je moguće pucanje materijala. Ulazne otirače od gume je dobro skloniti u zatvoreni prostor za vrijeme velikih hladnoća. Prije kupnje otirača za ulazna vrata dobro je provjeriti dimenzije prostora u kojem će biti smješten. Otirači za ulazna vrata dolaze u raznim veličinama i debljinama od kojih nisu nužno sve pogodne za vaš prostor. Pazite da ulazni otirači zauzimaju približno 80% prostora ispred vrata i da njihova debljina omogućuje nesmetano otvaranje vrata.

otirači ispred vrata

Otirače za ulazna vrata potrebno je redovito održavati i čistiti

Kupnja ulaznih otirača može biti kreativna i zabavna kao kupnja novih kućanskih dekoracija koje će obogatiti vaš prostor i istaknuti ono najbolje u njemu. Otirači ispred vrata nisu samo sredstvo za odražavanje čistoće prostora već i ukras koji dolazi u raznim šarenim ili klasičnim stilovima. Kako bi pažljivo odabrani otirač za ulazna vrata trajao što duže i izgledao neoštećeno potrebno ga je redovito održavati. Čisti otirači za ulazna vrata bolje će služiti svrsi jer mogu skupiti više nečistoća. Održavanje otirača za ulazna vrata doprinosi njegovoj funkcionalnosti i duljem vijeku trajanja. Otirači za ulazna vrata često skupljaju i razne alergene te je njihovo održavanje važno zbog zdravstvenih razloga. Nema potrebe da svoj otirač za ulazna vrata svaki mjesec nosite na dubinsko čišćenje, ali je dobro održavati raspored čišćenja. Bilo bi korisno istresti vaše otirače za ulazna vrata pri čišćenju okolnog prostora kako se prljavština ne bi nakupljala u njima. Ulazni otirači se mogu i otresti o vanjsku površinu kako ostatci nečistoća ne bi bili ugaženi dublje u tkaninu. Preporučljivo je jednom tjedno otresti ili usisati otirače za ulazna vrata. Ako vaš otirač za ulazna vrata izgleda dobro i funkcionalan je, ali osjetite miris vlage u njemu, moguće ga je isprati sodom bikarbonom razrijeđenom u vodi. Kako bi spriječili nakupljanje nepoželjnih mirisa u ulaznim otiračima, možete ih prije usisavanja samo posuti sodom bikarbonom i pustit desetak minuta. Pranje otirača za ulazna vrata je preporučljivo izmjenom sezona kada se i vrsta nečistoća mijenja. Tada je poželjno koristiti blagi sapun za posuđe pri pranju vašeg otirača za ulazna vrata.

otirač za ulazna vrata