Pošaljite upit


Radna odjeća u ugostiteljstvu nakazuje kvalitetu ponude

U nekim djelatnostima, kao što je ugostiteljstvo, je nezamislivo da zaposlenici ne bi radili u radnoj odjeći – posebno kuhari. Radna odjeća za kuhare naime osigurava osnovne higijenske standarde kod pripremljanja hrane a istodobno kuhare štiti od ozljeda do kojih može doći kod kuhanja. Radna odjeća u ugostiteljstvu je odlična reklama i iskaznica dobrog poslovanja, jer mogu gosti prema izgledu odjeće zaposlenika procjeniti kvalitetu ponude. Stoga kod radne odjeće za kuhare i ostale radne odjeće za ugostiteljstvo ne valja biti besbrižan i radije odabrati kvalitetnu radnu odjeću jer će to sjajno koristiti promociji.

Najbolja garancija za kvalitetnu i uvijek čistu radnu odjeću po mjeri je najam radne odjeće, kakvog nudi finski Lindstrom s dugogodišnjim iskustvom na tom području.

Radna odjeća za kuhare

Radna odjeća za kuhare treba biti besprijekorno čista

U kuhinji se može uvijek dogoditi kakva nesreća stoga mora radna odjeća za kuhare biti vrlo kvalitetna i štititi kuhare od mogućih ozljeda. Kod pećenja u njega može prskati vruča mast ili se po njemu politi vruća tekočina i slično. Pregača je stoga obavezni dio radne odjeće za kuhare jer štiti cijeli prijedni dio tijela. Ostala radna odjeća za kuhare mora biti prozračna i udobna da se u njoj kuhari mogu kod svog dinamičnog rada bes problema kretati.

Nekada je valjalo da je radna odjeća za kuhare bijele boje ali danas je radna odjeća za kuhare u različitim bojama i se sklada s radnom odjećom ostalih zaposlenika u ugostiteljstvu koji rade u istoj ekipi. Za goste je prvi iskaz o čistoći ugostiteljstva čistoća radne odjeće za kuhare. Stoga i zbog čuvanja zdravlja gostiju i kuhara mora biti radna odjeća za kuhare uvijek besprijekorno čista.

Odjeća za rad u ugostiteljstvu sama priča o kvaliteti ponude

Zaposlenici u ugostiteljstvu stvaraju gostima prvi dojam o kvaliteti ponude. Stoga mora biti radna odjeća svih zaposlenika lijepog dizajna, izrađena po mjeri, da u njoj zaposlenici lijepo izgledaju i se u njoj dobro osjećaju – samo tako mogu kvalitetno raditi. Pored toga mora biti uvijek čista i održavana i iz kvalitetnih materijala. To je puno zahtjeva koje se može jednostavo postići najmom radne odjeće kod Lindstroma.

Lindstrom je pripremio vrhunsku kolekciju radne odjeće za ugostiteljstvo HoReCaPro, unutar koje će kuhari i ostalo osoblje pronaći radnu odjeću koja ispunjava sve standarde, je moderno dizajnirana i iz vrhunskih materijala. Najmom radne odjeće je osigurana i usluga higijenskog pranja i održavanja radne odjeće. Tako su zaposlenici u ugostiteljstvu uvijek uredni i sjajno odjeveni.

Odjeća za rad u ugostiteljstvu za kuhare i konobare