Otirači za poslovne prostore mogu biti dio marketinške kampanje


Otirači za poslovne prostore su vrlo funkcionalno rješenje za održavanje čistoče u prostorima. Kvalitetni otirači zadržavaju prljavštinu, koja se donosi izvana, a to je u tvrtkama vrlo važno, jer tamo svaki dan ulazi i izlazi u objekat velika količina ljudi. Za poslovne objekte je zato najbolje staviti vanjski otirač pred ulazna vrata, koji pokupi veći dio grube prljavštine. Otirači za poslovne prostore sa svojim izgledom daju prostorima i pečat, tako da obavljaju više funkcija – pored uklanjanja prljavštine imaju estetsku ulogu, tako da uljepšaju ulazni prostor i unutarnje prostore, a ako imaju logotip tvrtke, pa je to još dodatna reklama tvrtke. U Lindströmu u svojoj ponudi obuhvaćamo sve funkcije otirača za poslovne prostore, s najmom naših otirača pa ćete imati uvijek na raspolaganju čiste otirače i uštjedjeti na vrijemenu i troškovima.

Otirači za poslovne prostore

Vanjski otirači obavljaju najteži dio posla

Da se prljavština zaustavi još pred ulazom u objekat, se pred ulaz stavi vanjski otirač. Vanjski otirači so posebno kvalitetni i imaju izvrsnu snagu čišćenja. Vanjski otirači imaju grubu i hrapavu gornju površinu, da što je moguće efikasno zadrže čestice prljavštine i vode, a da istovremeno na njima ne klizi, kad vani ima snijega i leda. Izrađeni su iz izdržljivog materijala, koji dobro upija vodu, najčešće je to posebno obrađen sintetički materijal ili mješavina materijala. Jer je vanjski otirač prvo, što vide klijenti kad ulaze u stavbu, mora biti profesionalno izrađen, lijepog izgleda, takav, kakav najbolje odgovara obliku zgrade, stoga je najbolje izabrati otirače po mjeri. Na njega se može zapisati i logotip tvrtke ili možda riječi dobrodošlice, tako da se gosti već na ulazu dobro osjećaju. Posebno lijepo je, ako sta vanjski otirač i otirač na ulazu u isti optiki, tako da zajedno stvaraju skladnu cjelinu.  

Dizajnirani otirač s lijepim dezenima ili logotipom

Otirač s bogatim barvnim dezenom i posebnog oblika je pravi ukras poslovnog prostora. Klijenti će se oduševiti nad dizajniranim otiračima, koji imaju zbog sjajnog izgleda pozitivan utjecaj na atmosferu u prostoru. Kod nas u Lindstromu moguće je birati među postojećim bojama i slikama dizajniranih otirača, a zajedno s profesionalnim dizajnerom oblikujemo i sasvim individualne dizajnirane otirače s slikama po izboru svakog pojedinca ili tvrtke. Tvrtka samo nam šalje logotip svoje firme ili fotografiju, koju želi imati na otiraču za poslovne prostore, i mi joj isporućimo jedinstven i visoko kvalitetan otirač za najam. Ako se tvrtka odlući za otirače s logotipom, to joj je dodatna reklama. Klijenti će obratiti pažnju na takav otirač s logotipom i ime firme i njezin slogan će im ostati dulje u sjećanju. Tako se prepoznatljivost tvrtke veća na sasvim jednostavan i jeftin način. Takve dizjanirane otirače s logotipom može se staviti u unutarnje prostore, na ulaz ili čak kao vanjske otirače. To je sjajan dodatak marketingu tvrtke.

Otirač

Otirači za poslovne prostore po mjeri klijenata

Naši otirači za poslovne prostore pokrivaju sve potrebe tvrtke po učinkovitom održavanju čistoče i po estetskom izgledu u prostorima. Klijentima savjetujemo kod procjene i nabave otirača i onda preuzmemo cjelovito održavanje i pranje otirača, prljave odvozimo i zamenjujemo ih s čistima. Tako se klijenti ne moraju brinuti o njima. Kod nas je na raspolaganju asortiman otirača za poslovne prostore za sve potrebe unutar tvrtke: od podnih otirača do standardnih, koji učinkovito zadržavaju pjesak, blato i vodu, ulaznih, ergonomskih, ti su namjenjeni zdravlju zaposlenika, koji kod rada veliko stoje, a ergonomski otirači su mekani i tako ublažavaju pritisak na zglobove i na leđa. Gdje se oćekuje veliko prljavštine, su izvrsni naši industrijski otirači. A dizajnirani otirači pored funkcionalnosti služe posebnim estetskim efektima u poslovnim prostorima. Kad zbrojimo sve prednosti upotrebe otirača, vidimo, da oni donose mnoge koristi.