Radni kombinezoni su najsigurnija radna odjeća za električare

Radna odsjeća

Radna odjeća je jedna od najboljih investicija za tvrtke i brzo se isplati. Pokazalo se da radnici rade bolje i efektnije, ako imaju osjećaj da rade kao tim, a ovakav osjećaj im pruža radna odjeća. Još važniju funkciju ima radna odjeća kod zaštite radnika na poslu. Posebno radni kombinezoni pokazali su se vrlo sigurnom i praktičnom radnom odjećom za radnike u teškim i opasnim radnim uvjetima. Veliki oprez je potreban kod odabira radne odjeće za pojedine branše, u kojima su radnici ispostavljeni vrlo veliki opasnosti – to je radna odjeća za električare, radna odjeća za građevinare i radna odjeća proizvodnju. Ova radna odjeća treba biti najkvalitetnija, izrađena bez grešaka i treba imate sve potrebne certifikate. Jer je ponekad vrlo teško pronaći takvu radnu odjeću najbolje se obratiti vrhunski tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće, koja već godinama radnike širom svijeta opskrbljuje radnom odjećom, koja ispunjuje sve standarde i nudi najviši stupanj zašitite. Takva tvrtka za iznajmljivanje kvalitetne radne odjeće i radnih kombinezona je finski Lindstrom.

Radna odjeća za električare štiti od električnog luka i strujnog udara

Električari su kod rada svaki tren izloženi vrlo velikim opasnostima, najveći rizik je za njih doći u kontakt s električnom strujom. Radna odjeća za električare treba radnika izolirati tako od visoke kao od niske napetosti, od električnog luka i od strujnog udara. Takva radna odjeća treba biti sastavljena od zaštitnih rukavica, posebne zaštitne obuće, zaštite za oči i glavu i iz radnog kombinezona. Radni kombinezoni su najbolji odabir, jer je vrlo važno da imaju električari pokrito cijelo tijelo u primjeru da dođe do toplotnog udara. Radni kombinezoni ih kog takve nesreće najbolje štite jer ni kod najintenzivnijeg kretanja ne dođe do razotkrivanja na bilo kojem dijelu tijela. Radna odjeća za električare treba biti besprijekorna i testirana, sa svim certifikatima, jer je u pitanju život radnika. Lindstrom ima u svojoj vrhunskoj ponudi radne odjeće certificiranu kolekciju PowerPro za elektrotehničare, koja radnicima nudi beskompromisnu zaštitu. Njihova radna odjeća za električare ispunjava standarde za zaštitu od topline i plamena i protiv toplinskih učinaka električnog luka.  

Za radove u građevinarstvu potrebna je kvalitetna zaštita   

Rad u građevinarstvu također donosi brojne opasnosti, stoga važe neka osnovna pravila za radnu odjeću za građevinare, među ostalog je obavezno nositi duge hlače i majice s dugim rukavima, kratki rukavi i kratke hlače su zabranjeni. Kao kod električara radnu odjeću za građevinare sastavljaju posebne zaštitne rukavice, zaštitne naočale, kaciga, zaštitna obuća, koja sprijećava da radniku ne sklizne. Građevinari trebaju kvalitetnu radnu odjeću, koja nudi sigurnu zaštitu i koja radniku dobro pristaje. Radni kombinezoni su za građevinare isto kao za električare najbolja zaštita. Svi dijelovi tijela su kod radnih kombinezona uvijek zaštićeni što je kod rada na gradilištima nužno za očuvanje zdravlja. Vrlo važan faktor kod rada na gradilištima je dobra vidljivost radnika. Kod rada sa teškom mehanizacijom inače može brzo doći do teških ozljeda. Lindstromova radna odjeća za građevinare je certificirana i ispunjuje standarde za odjeću visoke vidljivosti i za zaštitu od hladnoće. To je radna odjeća iz Lindstromove kolekcije HighVisPro.    

Radna odsjeća

Izdržljiva i robustna radna odjeća za proizvodnju

Rad u proizvodnji zahtijeva visoko funkcionalnu, izdržljivu, robustnu i za rad prikladnu radnu odjeću. Lindstrom je za potrebe radnika u proizvodnji dizajnirao svoju kolekciju radne odjeće za proizvodnju WorkerPro. Kao ostalu Lindstromovu radnu odjeću ovu kolekciju radne odjeće za proizvodnju odlikuje vrhunska kvaliteta, promišljeni dizajn i misao na to, da će se radnik u njoj kod rada dobro osjećati, da je radna odjeća udobna i omogućava mu nesmetano kretanje. Njihova radna odjeća za proizvodnju ima puno detajla koji radnicima olakšavaju rad. Lindstrom svojom radnom odjećom radnicima u svim strukama nudi sjajnu potporu i zaštitu.