Radna odječa za konobare treba biti funkcionalna i estetska


Kvaliteta usluge koju pružamo ovisi o prvom dojmu kojeg ostavljamo na klijenta. Zato je kvalitetna radna odjeća neizostavan dio uspješno radnog procesa. Radna odjeća oslikava uspješnost i ideju da radnik u kvalitetnoj radnoj odjeći uvelike doprinosi ostvarenju radnih ciljeva. Zato nudimo posebno dizajniranu radnu odjeću koja odgovara standardima različitih struka i zanimanja.

Radna odjeca za konobare


Radna odjeća konobara uvelike se razlikuje od radne odjeće košulje za tehničkog radnika. Ipak sve vrste radne odjeće koje nudimo odlikuje maksimalno poštivanje zahtjeva struke. Djelatnici s višegodišnjim iskustvom također koriste usluge raznih industrija za koje osmišljavaju radnu odjeću. Pristup kojim povezujemo različita iskustva u nastanku vrhunske radne odjeće sličan je pristupu vlastitog poslovanja u kojem vam nudimo zaokružen proces od nabave do održavanja i dostave radne odjeće.

Posebno brinemo o održavanju radne odjeće kao što je slučaj s radnom odjećom za konobare koja uvijek treba biti reprezentativna i zbog toga pažljivo i ispravno održavana. Radne košulje i ljetne radne hlače jednako kao i ostale sastavne dijelove odjeće konobara mijenjamo i modificiramo ovisno o zahtjevima sezone i individualnim interesima.


Radna odjeća za konobare je radna odjeća posebne namjene

Radna odjeća za konobare zasigurno najbolje predstavlja važnost prvog dojma. Radna odjeća konobara ne samo da mora zadovoljiti nekoliko važnih funkcionalnih karakteristika već mora biti izrazito udobna za radnika koji je stalno u pokretu.

Radna odjeća za konobare treba biti i estetski usklađena što je moguće uz našu radnu odjeću košulje i ljetne radne hlače. Naša radna odjeća može nastati u skladu s vašim preporukama i željama čime postižemo isticanje vizualnog identiteta vašeg poslovanja i brenda. Radna odjeća konobara tako može u potpunosti odgovarati vašoj viziji uspješnog ugostitelja.

Radna odjeća za konobare Lindstrom odgovara različitim radnim mjestima unutar struke ugostitelja kao što su hoteli restorani i catering. Osim što ostavlja snažan prvi utisak, naša radna odjeća za konobare je provjereno sigurna za rad na povišenim temperaturama te omogućava okretnost i spretnost tijekom radnog dana. Radna odjeća konobara nastaje pažljivim odabirom laganih i funkcionalnih tkanina čime se na nenametljiv način ističu elegancija i pristupačnost u odnosu s klijentima. Brinemo i o mogućim oštećenjima sve radne odjeće, a posebno radne odjeće za konobare te nudimo uslugu održavanja i popravaka.


Pročitajte više o radni odjeći za ugostiteljstvo


Pažljivo osmišljene ljetne radne hlače i radna odjeća košulje koje nikada ne izlaze iz mode

Tijekom dizajniranja radne odjeće za konobare stvorili smo odjevne predmete koji klijentu jasno prenose poruku da je u sigurnim i stručnim rukama te se može opustiti i s povjerenjem uživati u ugostiteljskoj usluzi. Uz to radna odjeća za konobare samom radniku daje do znanja da se njegov trud i rad cijene jer mu poslodavac omogućava najbolju radnu odjeću. Naše ljetne radne hlače i košulje doprinose očuvanju zdravlja i sigurnosti radnika te posebno utječu na povišenje zadovoljstva poslom.


Ljetne radne hlače konobarima omogućuju fleksibilno kretanje

Ljetne radne hlače često su dio radne odjeće za konobare koja se prepušta slučaju i nepažljivom odabiru. Ljetne radne hlače mogu se kombinirati s nizom košulja kao i ostalim dijelovima radne odjeće konobara. Osim što odgovaraju posebnostima svakog radnika te tako omogućuju fleksibilnost i ugodan osjećaj tijekom kretanja, ljetne radne hlače odgovaraju i vašem imidžu jer možete sudjelovati u njihovom dizajniranju, odnosno odabiru boja i uzoraka tkanina.

Pogrešno se misli kako ljetne radne hlače ne dolaze do izražaja te nisu važan dio radne odjeće, ali ispravan odabir ljetnih radnih hlača vrijedna je investicija. Radna košulja, spojena s kvalitetnim i elegantnim ljetnim radnim hlačama  stvara potpuno novo značenje za cijeli radni proces i njegove korisnike. Odabirom naših ljetnih radnih hlača i košulja donijet ćete isplativu odluku posebno ako su vam uspjeh poduzeća, zadovoljstvo radnika, lakoća radnog procesa i zadovoljstvo klijenta na listi prioriteta.


Održavanje radne odjeće za konobare naš je posao

Tijekom napornog i stresnog rada u ugostiteljstvu ni poslodavac ni radnik se ne trebaju brinuti o radnoj odjeći konobara jer to činimo mi. Korištenjem usluge iznajmljivanja ili održavanja radne odjeće za konobare radnik će uvijek imati dovoljno dostupne, ispravne i čiste radne odjeće. Ako dođe do promjena na radnom mjestu dolaskom ili odlaskom novog radnika, rado ćemo prenamijeniti dijelove ili cijelu radnu odjeću za konobare kako bi savršeno odgovarala izmjenama u poslovanju.

Uviđamo kako je za ugostiteljske poslove jedan od najviših prioriteta održavanje higijene i čistoće poslovnog prostora i cijelog procesa pružanja usluga te isti standard primjenjujemo i na vlastito poslovanje. Zato pružamo uslugu održavanja i čišćenja radne odjeće konobara. Posebno je važno da radna odjeća za konobare bude redovito održavana onda kada su zahtjevi trenutnog posla visoki i trošenje radne odjeće, posebno ljetnih radnih hlača. Takve situacije česte su za vrijeme turističkih sezona kada su poslodavci i radnici opterećeni vlastitim poslom i kada je naša usluga pranja i održavanja te dostave i skladištenja radne odjeće najkorisnija. Kako bi lakše radili svoj posao s povjerenjem nam prepustite da radimo svoj.