Zaštita na radu


Zaštita na radu jedan je od temeljnih preduvjeta za niz djelatnosti – većinom se radi o proizvodnim procesima koji zahtijevaju zaštitu djelatnika i sprječavanje nezgoda na radu.  U industriji prehrambenih proizvoda bitno je izbjeći kontaminaciju hrane, dok je u zdravstvu primarna briga sprječavanje zaraze. Svaka od ovih djelatnosti zahtijeva posebno prilagođenu radno odijelo. Lindstrom je u mogućnosti ponuditi odjeću koja zadovoljava sve kriterije i standarde pojedine struke. Uz to nudimo i zaštitnu opremu na radu, koja je prilagođena dinamici rada i radnom okolišu.


Odaberite zaštitnu opremu na radu sukladno potrebama vaše djelatnosti

Oprema koja treba služiti u svrhu zaštite na radu znatno će varirati ovisno o prirodi samog posla. Primjerice, ukoliko je riječ o metalurškoj industriji, biti će vam potrebne odjeća i obuća primjerene težim radnim uvjetima (visoke temperature, prašina, iskre). Ona će velikim dijelom omogućiti pozitivan radni učinak kao i sigurnost na radu. U medicinskoj struci od najčešće zaštitne opreme na radu nailazimo na odjeću poput kuta, operacijskih odijela i bluza, a od pomoćne opreme tu su i zaštitne rukavice i štitnici za lice. Kod građevinskih radova i vatrogasnih intervencija prioritet su zaštitne kacige, zaštitni kombinezoni i djelotvorna radna odjeća, zahvaljujući čemu će mogućnost ozljeda biti svedena na minimum.


Vrhunska i povoljna oprema za zaštitu na radu medicinskih sestara

Raspolažemo cjelokupnim asortimanom odjeće za zaštitu na radu medicinskih sestara. To uključuje zaštitnu odjeću poput bluza, kuta i hlača od prirodnih i lako perivih materijala, koje mogu biti bijele, svjetlo ili tamnoplave te ružičaste, ovisno o konkretnom zvanju. Sva ova odjeća ima jednostavno kopčanje te je krojevima prilagođena velikoj količini kretanja. Materijali su čvrsti, a opet dovoljno prozračni da bi se mogli udobno nositi tokom cijelog radnog dana. Uz ovu osnovnu odjeću dolaze i neophodni dodaci poput zaštitnih rukavica, pregača i kapa, koji pružaju maksimum zaštite na radu.

najam radne odjeće


Osigurajte svoje zaposlenike uz zaštitnu opremu za rad na visini

Zaštitna oprema na radu na većim radnim visinama najčešće se koristi u građevinskoj industriji. Budući da je riječ o gradnji na otvorenom prostoru, neophodna je za djelatnike koji rade u različitim vremenskim uvjetima. Pored kaciga u ponudi imamo zaštitne vizire i naočale koji štite od iskrenja i velikih toplina koje nastaju pri samom radu, a također nudimo i neprobojnu radnu obuću, koja pruža zaštitu na radu pri po radnim površinama. Naša zaštitna oprema uvelike će olakšati rad i u upravljanje s alatima i strojevima, a isto tako smo u mogućnosti ponuditi specijaliziranu opremu za rad na većim visinama, koji istovremeno povećavaju efikasnost i omogućuju siguran rad.


Odlučite se za najam radne odjeće i smanjite troškove poslovanja

Zaštita na radu svakako ne smije predstavljati područje poslovanja, na kojemu se primjenjuju financijski rezovi. Ipak je i ovdje moguća racionalizacija troškova bez smanjivanja kriterija u sigurnosnim standardima. Naša tvrtka poznata je po izradi personalizirane odjeće koju isporučujemo na zahtjev klijenta. Premda smo i kod ove usluge cjenovno konkurentni, izrada ovakve odjeće može predstavljati znatan trošak. Ukoliko želite smanjiti troškove i pritom zadržati kvalitetu odabranih proizvoda, preporučamo vam najam radne odjeće. Osim što ćemo vaše osoblje u potpunosti opremiti zaštitnom odjećom, pobrinut ćemo se i za održavanje. Kontinuirani najam odlična je opcija za vaš posao bez velikih inicijalnih ulaganja.