Pošaljite upit

Otirači za poslovne prostore, koji obogaćuju izgled vaših prostorija

Otirači su neizostavni dio opreme za poslovne prostore, koji moraju unatoč velikoj fluktuaciji suradnika, klijenata ili posjetitelja ostati maksimalno čisti i uredni. Najčešće ih susrećemo na ulazima prostorija, koja su predviđene za obavljanje različitih vrsta poslovanja, stoga ih viđamo u tvrtkama, uredima, školama, hotelima i slično. Njihova je uloga prvenstveno funkcionalne prirode, no u posljednje vrijeme sve se više pažnje obraća na njihov vizualni dojam pa tako danas možemo pronaći bogatu ponudu boja, uzoraka i materijala. Ipak, odabir tih dezena je najčešće ograničen na proizvode koji su prije svega namijenjeni kućanstvima, dok je ponuda otirača za poslovne prostore ponešto slabija. Tu na scenu stupamo mi, jer smo razvili proizvodnju koja vam omogućuje njihovo potpuno uklapanje u vaš poslovni imidž.

Otirači za ulazna vrata – dodajte svojim ulazima novu svježinu

Ulaznim otiračima se u prošlosti nije poklanjalo puno pažnje – najčešće su bili doživljavani kao komad materijala koji treba poslužiti svrsi pa je i njihov dizajn odavao dojam, da nije riječ o predmetu od određene važnosti. S razvojem tekstilne industrije i dizajna interijera počelo se više pažnje obraćati na detalje, u čemu je svoje mjesto pronašla i sekundarna oprema. Mi smo svojim otiračima za ulazna vrata odlučili dodati svježinu, tako da predstavljaju ne samo korisnu i lako upotrebljivu opremu, nego i dodatno ukrašavaju vaše prostore, pri čemu se skladno upotpunjavaju s cjelinom. Istovremeno se možemo pohvaliti i naprednim rješenjima što se tiče odstranjivanja nečistoće, kako bi bili toliko praktični koliko i dekorativni.

otirač za ulazna vrata

Dizajnirate vaš idealni otirač za noge po mjeri vaših ulaza i prostora

Kada govorimo o dizajnu, mislimo na mogućnost odabira materijala, veličine, boje i uzorka, što vam omogućuje potpuno personalizirani proizvod za vašu tvrtku. Na ovom području smo vam u mogućnosti ponuditi već gotova rješenja, no rado ćemo napraviti projekt prema vašoj ideji odnosno prema vašoj već izrađenoj grafičkoj pripremi. Što se tiče vizualnog dizajna, mogućih rješenja je koliko i zamisli, stoga prepustite svojoj mašti na volju kako će konačni proizvod izgledati. Pri odabiru pravog otirača za noge po mjeri vašeg prostora također imajte na umu vašu djelatnost, želite li prostore otvoriti ili zatvoriti te koliko često očekujete posjete.

Dizajnirani otirač

Naši ulazni otirači odstranjuju najtvrdokorniju nečistoću s obuće

Materijali koje koristimo pri izradi su izrazito otporni, čime se omogućuje ne samo dobra izdržljivost već i izvrsna učinkovitost u odstranjivanju nečistoće. Primjerice, mikro vlakna na našim otiračima za ulazna vrata skinuti će kompletno blato i prašinu s obuće, sve do najsitnijih čestica, prije ulaska u prostor. Redovitom upotrebom ih je gotovo nemoguće uništiti, a kod manjih oštećenja smo vam uvijek na raspolaganju za popravak. Također razmislite o modelima s rotirajućim mehanizmima, kojima ćete nečistoću moći odstraniti još temeljitije i s kompletne površine obuće.

Najam otirača – povoljna usluga koja uključuje kompletno održavanje

Isto kao i kod radne odjeće, i na ovom području možete iskoristiti mogućnost najma umjesto kupovine, čime ćete osigurati višestruke uštede. Osim što je nominalna cijena kupovine daleko veća nego kod najma, s najmom također dobijete kompletnu uslugu po sistemu ključ-u-ruke, što znači da ćemo se pobrinuti i za čišćenje te čak i dostavu do vaših poslovnih prostora. Uz pomoć našeg kalkulatora izračunajte komparativni primjer cijena, a za pogodnosti pri dugoročnom najmu naše opreme slobodno nam se obratite s povjerenjem.