Estetski otirači su najupečatljivi dio opreme poslovnog prostora

Otirači su nepogrešivi dio opreme svakog urednog poslovnog prostora. Otirači za noge ne samo da poljepšaju izgled prostora, nego ga drže čistim i lijepim. Otirači za ulazna vrata su naime barijera, koja spriječava da se prljavština i  voda ne uniju u poslovni prostor. Pored toga se posjetiteljima sviđa, ako ih očekuje lijep ulaz s kvalitetnim otiračima i odmah dobiju pozitivan prvi dojam o tvrtki. Poslovni prostor s kvalitetnim i estetskim otiračima djeluje toplije i udobnije i stvara kod zaposlenika i klijenta ugodan osjećaj. Mnoge tvrtke poznaju brojne prednosti upotrebe otirača za svoje poslovne prostore i se odlučuju za najam otirača, jer je to najbolje i najekonomičnije rješenje – ne moraju se brinuti za nabavu, čišćenje, održavanje i otklanjanje istrošenih otirača, jer sve to za njih po ugodnoj cijeni radi pouzdana tvrtka za izjamljivanje otirača. Takva tvrtka je Lindstrom, koja već 170 godina piše povijest na tom području.

otirači za noge

Ulazna vrata bez otirača su opasna i neprivlačna   

Ako nas za vratima ćeka mekani i topli otirač za ulazna vrata, rado ulazimo. Cijelom prostoru daje ugodan izgled. Mekana tkanina otirača svojom sposobnošćom upijanja vode s naših cipela uklanja vodu, blato i prljavštinu i tako spriječava, da bi nam na tlu prokliznulo i bi se ozlijedili. Otirači za ulazna vrata, ako želimo, da su efikasni, moraju stati na pravim mjestima i mora ih biti dovoljno. Lindstrom za svaku tvrtku izradi procjenu, koliko i kakve otirače mora iznajmiti, da su učinkoviti, i savjetuje, gdje je najbolje da se otirači za noge smještaju. Važno je, da imaju otirači za ulazna vrata gumenu podlogu, jer spriječava micanje otirača, što je još jedan sigurnosni čimbenik. Lindstrom iznajmljuje više vrsta kvalitetnih otirača za ulazna vrata. Ekološki osviješteni klijenti mogu odabrati eko sintetički otirač iz recikliranog materiala, koji učinkovito zaustavlja prljavštinu na ulazu i je kod njih u plavi boji. Pamučni otirači su najbolji za ulaze, gdje se oćekuje unos vode, jer ju izvrsno upijaju. Lindstrom ima u ponudi još mikro pamučni otirač iz pamuka i sintetičkih vlakana, koji ima elegantan izgled i svojstva pamučnog i sintetičkog otirača i je sive boje.

Kontakt za najam

Poslovni prostori s lijepim i mekanim otiračima privlače poglede

Otirači za poslovne prostore ne moraju biti jednobojni i neupadljivi. Ako želimo u poslovnom prostoru na klijente i posjetitelje uraditi izvrsni dojam i ih oduševiti lijepim ambientom, onda se odlučimo za Lindstromove dizajnirane otirače. Tu možemo dopustiti mašti slobodan put i opremiti poslovni prostor otiračima po svom ukusu i željama. Odabrati možemo jednog od prelijepih otirača iz njihove ponude, a možemo sastaviti sasvim unikatan otirač za poslovne prostore. Pored standardnih pravokutnih si možemo zamisliti okrugle, šesterokutne ili ovalne otirače. Kad odaberemo i boje i uzorke za naš otirač, u Lindstromu nam pomažu s savjetima i preko programa LiveDesign si možemo pogledati, kakvi će biti naši otirači. Onda Lindstrom preuzme sav postupak nabave materijala, izradu i dostavu izrađenih personaliziranih otirača za poslovne prostore.

otirači za ulazna vrata

Najam otirača je izvrsna odluka 

Tvrtka s najmom otirača prenije teret brige o nabavi, pranju i održavanju otirača na drugu tvrtku, koja je za to specializirana i to uslugu obavi profesionalno. Najbolja vijest kod toga je, da kod najma otirača tvrtka uštedi svoje vrijeme i novac, jer je cijena usluge najma otirača vrlo pristupačna. Lindstrom se kod iznajmljivanja otirača brine o tome, da ima tvrtka uvijek čiste i lijepe otirače u svojim poslovnim prostorima i na ulazima. Lindstrom prljave otirače odvozi u svoju industrijsku praonicu, gdje se operu učinkovito i pri tom se istovremeno štiti okoliš, jer upotrebljavaju recikliranu vodu i posebne postupke. Kod odluke za Lindstrom tako dobivaju velike prednosti tako klijenti kao okoliš.