Lindström otirači za ulazna vrata

Svatko je jednom poželio proći crvenim tepihom, a uz naše otirače za ulazna vrata doživjet ćete upravo takav osjećaj svaki put kada pređete preko praga. Nudimo otirače za ulazna vrata vaših poslovnih i privatnih prostorija uz jednaku garanciju privlačnog izgleda i čistoće. Ulazni otirači u potpunosti odgovaraju dojmu koji želite ostaviti na posjetioca ili klijenta ako se odlučite za mogućnost samostalnog dizajniranja vašeg otirača za ulazna vrata. Ulazni otirači prilagođeni su dimenzijama, bojama, dizajnu i obliku koji vam je najprivlačniji i najpotrebniji.

Korištenjem digitalnih alata možete bez naknade provjeriti kako će otirač za ulazna vrata izgledati u vašem prostoru prije same nabavke i isporuke ulaznih otirača. Time dobivate cjelovitu uslugu kupnje ili najma personaliziranih otirača. Činjenica da proizvodimo i gumene otirače za noge koji pomažu u izvođenju stajaćeg rada također govori o tome koliko nam je važan individualni pristup klijentima. Takav je pristup jednako vidljiv i u izradi vanjskih otirača koji stvaraju prvi utisak o vašem prostoru.

Otirač za ulazna vrata


Čistoća i sigurnost vanjskih otirača i otirača za ulazna vrata

Čistoća vanjskih otirača ovisi o njihovom održavanju, ali i materijalima od kojih su rađeni. Naši vanjski otirači i otirači za ulazna vrata proizvedeni su od mikro pamuka, pamuka i sintetičkih vlakana. Kvaliteta materijala koji se koriste za izradu otirača za ulazna vrata utječe na njihovu čistoću i higijenu, a time i na troškove održavanja i čišćenja. Sintetički materijali na vanjskim otiračima i ulaznim otiračima sprječavaju unošenje i raznošenje raznih nečistoća po unutarnjim prostorima.

Otirači za ulazna vrata koji su proizvedeni od pamučnih materijala i materijala od mikro pamuka pogodni su za mjesta izložena vodi i blatu jer pojačano upijaju i zadržavaju tekućine. Ulazni otirači i vanjski otirači iz naše ponude imaju kvalitetnu gumenu podlogu koja sprječava klizanje i povećava sigurnost korištenja gumenih otirača za noge. Posebnost u izradi naših otirača za ulazna vrata zasigurno je i upotreba posebne vrste vlakna stvorene od recikliranih materijala kao što su odbačene ribarske mreže. Takav ekološki vanjski otirač služi vam da spriječite nečistoće od ulaska u vaše radne ili stambene prostore, ali i kako bi potaknuli ekološku svjesnost i poticali na ekološki osjetljivo ponašanje.


Gumeni otirači za noge u unutarnjem i vanjskom prostoru

Sastavni dio naših otirača je gumena podloga koja naše gumene otirače za noge čini izrazito sigurnima. Gumeni otirači za noge prepoznati su kao odlični toplinski izolatori koji sprječavaju gubitak topline i hlađenje nogu kada su na betonskim podovima. 

Gumeni otiračKako nam je sigurnost proizvoda jedan od prioriteta u pružanju usluga, razvili smo gumene otirače za noge s učinkovitim protukliznim djelovanjem.

Gumeni otirači za noge iz naše ponude nisu samo dio kolekcije otirača za ulazna vrata već i dio ponude personaliziranih otirača kojima možete poslati poruku o svom poslovanju ili domu. Kako bi vaši otirači za ulazna vrata što dulje trajali i time bili isplativiji, nudimo vam uslugu održavanja i popravljanja nenamjernih oštećenja naših gumenih otirača za noge.

Kada se koriste u vanjskim ili industrijskim prostorima, gumeni otirači za noge izloženi su čimbenicima koji ih troše i oštećuju, ali ispravnim čišćenjem i održavanjem možemo im produžiti dugotrajnost.


Personalizirani otirači: ulazni otirači za snažan prvi dojam

Ako se uzme za primjer da su neki od čestih motiva u popularnoj kulturi otirač za ulazna vrata s natpisom „Home Sweet Home“ ili gumeni otirač za noge na kojem piše „Welcome“, lako je zaključiti da ulazni otirači ne moraju biti samo bezlična podloga za uklanjanje nečistoće s obuće, već i ekspresivna gesta vaše osobnosti.

Personalizirani otiračiVanjski otirači za ulazna vrata nam već s ulice govore mnogo o onome što možemo očekivati unutar zgrade. Primjerice, novi i održavani gumeni otirači za noge za kišnog dana kod posjetitelja mogu stvoriti osjećaj sigurnosti, dok personalizirani otirači komuniciraju da se radi o mjestu koje drži do vlastitog imidža.

Poput stola, uredske fotelje ili vješalice, ulazni otirači su čest inventar o čijem dizajnu ovisi ukupan dojam o izgledu nekog restorana, predvorja hotela ili kancelarije. Personalizirani otirači praktičan su i jednostavan način za obogaćivanje „hladnih“ prostora. Bilo da je riječ o gumenom otiraču za noge s logom vaše tvrtke ili ulaznim otiračima u karakterističnim uzorcima i bojama, s našim personaliziranim otiračima nećete pogriješiti. Personalizirane otirače možete sami osmisliti ili u potpunosti povjeriti taj posao našem dizajnerskom timu. Željene motive, fotografije, natpise i logotipe s lakoćom pretvorite u personalizirane otirače raznih oblika i dimenzija. Posjetite našu internetsku stranicu i uvjerite se!

S dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i održavanju specijaliziranih proizvoda od tekstila, tvrtka Lindström je rano prepoznala važnost otirača za ulazna vrata i drugih zaštitnih površina za prekrivanje podova. Osim izrade i isporuke ulaznih otirača prema vašim potrebama, mjeri i ukusu, naša usluga uključuje njihovo postavljanje i zamjenu, kao i održavanje i čišćenje na po okoliš siguran način. Bilo da izaberete već gotova rješenja iz našeg bogatog kataloga ili se uz našu pomoć sami poigrate s osmišljavanjem ulaznih otirača, vaš će prostor biti prepoznatljiv, siguran i ugodan.