Rad u tvrtkama je bez radne i zaštitne odjeće nezamisliv

Radna i zaštitna odjeća pametno je ulaganje za tvrtku jer ima tako radna kao zaštitna odjeća u radnom procesu vrlo važnu ulogu. Radna odjeća je odlična prezentacija tvrtke pogotovo ako je na njoj logotip firme. Pored toga radna odjeća pozitivno utjeće na produktivnost zaposlenika. Prema podacima se zaposlenici odlično osjećaju u radnoj odjeći, svi u tvrtki su jednaki i kao takvi djeluju kao tim što potiče radnu etiku. Zbog toga će tvrtka puno dobiti ako svojim zaposlenicima osigurava radnu odjeću. Zaštitna odjeća ima dodatnu funkciju – štiti zaposlenike od opasnih uvjeta rada koji bi mogli ugroziti njihovo zdravlje ili život. Kod takvog rada je zbog njihove praktičnosti vrlo omiljena upotreba radnih kombinezona. Zaštitna odjeća treba biti zbog svoje presudne zaštitne funkcije certificirana i vrhunski izrađena. Tvrtkama se najviše isplati unajmiti radnu i zaštitnu odjeću jer je najam vrlo ugodno rješenje a pored toga tvrtke uštede vrijeme provedeno na održavanju i pranju radne i zaštitne odjeće. Ako tvrtka odabere vrhunsku tvrtku za iznajmljivanje radne i zaštitne odjeće kao je Lindstrom nikako neće pogriješiti.

Radna i zaštitna odjeća

Radna odjeća mora zaposlenike svojim izgledom oduševiti

Zaposlenici će radnu odjeću rado nositi ako će se u njoj dobro i pouzdano osjećati. To znači da mora biti radna i zaštitna odjeća izrađena po njihovoj mjeri, mora biti kvalitetna, moderno dizajnirana, uvijek čista i lijepo održavana. Takvu radnu odjeću iznajmljuje Lindstrom. Nudi kolekcije radne i zaštitne odjeće, koja je izrađena iz vrhunskih materijala, vrlo udobna, lijepo dizajnirana, moderna, za svakog radnika po mjeri. Prema željama izrađuje radnu odjeću sa logom ili sasvim unikatne linije radne odjeće za pojedine tvrtke. Na prvom mjestu je za Lindstrom zaposlenik stoga su kolekcije radne odjeće stvorene tako, da se radnici u odjeći sjajno osjećaju. Ako tvrtka kupuje radnu i zaštitnu odjeću, to je za nju veliki trošak, pogotovo ako želi da je odjeća vrhunske kvalitete, pa se isplati unajmiti radnu i zaštitnu odjeću. Stoga je najam radne odjeće i zaštitne odjeće potpuno rješenje: troškovi su niski i uz to svu brigu oko pranja i održavanja radne odjeće preuzima tvrtka za iznajmljivanje radne i zaštitne odjeće. Lindstrom je sa svojom vrhunskom cjelokupnom uslugom tvrtkama dragocjena pomoć i potpora.  

Radna i zaštitna odjeća

Radni kombinezoni su vrlo udobni i odlično štite

Zaštitna odjeća je radnicima kao vanjski štit i radniku pruža najviši nivo zaštite od različitih opasnosti koje bi mu kod rada mogle nauditi. Da je zaštitna odjeća zaista učinkovita treba ispunjavati sve standarde i imati potrebne certifikate. Lindstromove kolekcije zaštitne odjeće pružaju radnicima najviši mogući stupanj zaštite i su certificirane. Na zaštitu polagaju pažnju već kod dizajniranja radno zaštitne odjeće jer su oblik i izrada zaštitne odjeće od iznimne važnosti. Radni kombinezoni imaju posebno mjesto u kolekcijama radne i zaštitne odjeće jer imaju za radnika brojne prednosti. Na primjer radnici na gradilištima ili elektrikari su uvijek u kretanju i rade u opasnim radnim uvjetima. Stoga je od presudne važnosti da radni kombinezoni štite radnike u potpunosti i da se kod kretanja nijedan dio tijela ne razotkriva. To bi moglo dovoditi do ozbiljnih ozljeda jer radnici rade s oštrim predmetima, na vrućini, u hladu, s kemikalijama i slično. Pored toga su radni kombinezoni vrlo praktični, imaju puno džepova, jednostavni su za oblačenje i svlačenje. Lindstromovi radni kombinezoni su vrhunskog kvaliteta, iz robustnog, izdržljivog materiala i neobhodan dio njihove ponude radno zaštitne odjeće. U Lindstromu pripremaju certificirane kolekcije, koje radnike maksimalno štite: kolekcija WelderPro štiti radnike kod zavarivanja i sličnih radova, PowerPro elektrotehničare štiti od električnog luka, obje kolekcije štite i od topline i plamena; kolekcija HighVisPro obuhvaća zaštitnu odjeću za zahtjevne radne uvjete, gdje je potrebna vidljivost radnika i  njihova zaštita od hladnoće.