Radna odjeća je zaštitni znak svake dobre tvrtke

Radna odjeća se u tvrtki upotrebljava uglavnom za stvaranje profesionalnog dojma i veću prepoznatljivost djelatnosti, a oboje je u ugostiteljstvu od velike važnosti. Radna odjeća za konobare je zato obavezna ako želi restavracija, hotel ili gostiona ostaviti dobar dojam na goste i klijente. Radna odjeća za kuhare pokazuje visoku razinu profesionalnosti i visoki nivo higijene, ako je njihova radna odjeća uvijek čista, lijepog izgleda i dizajna. Gost još dugo neće zaboraviti, ako je bio negdje srdačno primljen od ugostiteljskog osoblja, koju je bilo obućeno u jednaku lijepu, održavanu radnu odjeću izabranih boja. Takvi zaposlenici izgledaju uređeni i stvaraju pozitivnu sliku ugostiteljskog objekta.

radna odjeća za ugostiteljstvo

Prednosti upotrebe radne odjeće za ugostiteljstvo

U nekim djelatnostima klijenti očekuju, da će zaposleniki biti obućeni u radnu odjeću, jer je to tamo već standard. To valja i za ugostiteljstvo. Nekad su nosili radnu odjeću samo zaposlenici većih hotela i restorana, a danas je sve više koriste i manji ugostiteljski objekti, jer se tako automatski smatraju većim i kao dio neke veće slike. Zaposlenici, konobari, kuhari i drugu uslužno osoblje, dobivaju u lijepi radni odjeći veće kompetence, dodanu vrijednost. Kako se pokazalo, zaposleniki vole radnu odjeću, jer se ne moraju svaki dan brinuti, kako se obući za na posao. Pored toga se zaposlenici, ako su svi u jednaki odjeći, osjećaju povezani, više se identificiraju s kolegama na poslu i lakše komuniciraju. A sve to doprinosi većem osjećaju pripadnosti trvtki.

POGLEDAJTE NAŠU KOLEKCIJU RADNE ODJEĆE

Radna odjeća za konobare i za kuhare   

Konobar prihvaća goste u restoranu ili u nekom ugostiteljskom objektu, poslužuje im hranu i je prvi i možda jedini, kojega gosti vide, zato mora biti radna odjeća za konobare lijepo dizajnirana, kvalitetna i mora se skladati sa općim dojmom restorana. U restoranima ili hotelima, gdje žele stvoriti zaista dobar dojam na goste, se mogu odlučiti, da za konobare nabave radnu odjeću po mjeri. Jednako važna je i radna odjeća za kuhare, jer mora u njegovoj radnoj okolini biti sve higijenski čisto, a istovremeno kuhare radna odjeća štiti od nekih neprilika kod rada, kako što je vruća mast ili ulje, koje može prskati iz lonca. Radna odjeća za konobare i kuhare pa i za drugo osoblje sastavljena je od majica, košulja, hlača, tunika, jakna i pregača. Pored toga da je lijepo dizajnirana, mora biti topla, udobna, funkcionalna i praktična, da se osoblje kod rada u njoj udobno osjeća.

radna odjeća za konobare

Što uključuje cjelovita usluga najma radne odijeće

Kvalitetnu radnu odjeću za ugostiteljstvo, hotele i restorane pod oznako HoReCaPro kolekcija i istotako za druge branše nudimo u Lindströmu, pouzdani evropski tvrtki s 170 godina iskustva na tom polju. Naša cjelovita usluga počinje s analizom stanja u tvrtki i određivanjem potreba po radni odjeći za cijelu tvrtku. Pri tom se savjetujemo s klijentom i zajedno odredimo dizajn, kvalitetu tekstila, boje i obratimo pažnju na klijentove posebne zahtjeve. Zatim nabavimo tekstil i tvrtki isporučimo radnu odjeću za 14 dana. Najam radne odjeće ukljućuje i pranje i održavanje radne odjeće, što je za ugostiteljstvo osnova, jer je higijena radne odjeće tu vrlo važna. Po potrebi radnu odjeću i skladištimo, menjamo staro za novo, tako da je radna odjeća uvijek lijepa i čista, a staru recikliramo i ekološko odlagamo. Pored standardne ponude nudimo i sasvim individualno izrađeno radnu odjeću. Takva radna odjeća po mjeri je unikatna, sasvim prilagođena svakom zaposleniku i u potpunosti odgovara stilu tvrtke. Kod stvaranja individualne radne odjeće po mjeri sudjeluju i zaposlenici sa svojim predlogima, koje uzmemo na znanje, jer će biti upravo zaposlenici oni, koji će ovu radnu odjeću nositi.