Otirači za noge sa logom su privlačna i estetska reklama

Otirači za noge pružaju na ulazima estetski izgled, ako su čisti i održavani, i tako u posjetiteljima stvaraju pozitivan prvi dojam o tvrtki ili poslovnim partnerima. Još bolji dojam stvaraju otirači s logotipom tvrtke, koji su unikatni i sjajno promoviraju tvrtku. Nakon ulaska otirači sprečavaju unošenje prljavštine i time drže ostale prostorije čiste. A da su otirači za noge zaista učinkoviti i lijepo izgledaju i nakon nekog vremena upotrebe, moraju biti vrhunske kvalitete. Takve kvalitetne profesionalne otirače za noge nudi finska tvrtka Lindstrom, koja osigurava cjelokupnu uslugu iznajmljivanja otirača za noge i omogućava izradu otiraća po mjeri. To znači da mogu tvrtke birati različito velike otirače za svoje prostore i naručiti sasvim poseban otirač odabranog dizajna ili otirač sa logom firme.

Profesionalni otirači vrlo učinkovito zadržavaju prljavštinu

Profesionalne otirače za noge je tvrtkama najracionalnije unajmiti, jer time tvrtka uštedi tako vrijeme kao troškove. Tvrtka tako ne treba nabaviti otirače za noge, što bi bio veliki trošak, i ne treba ih sama održavati, nego prepušta nabavu i održavanje tvrtki za iznajmljivanje otirača, koja ima dugogodišnje iskustvo, nudi vrhunsku uslugu i je pouzdana poput Lindstroma. Lindstromov odabir profesionalnih otirača za noge je vrlo bogat: od ulaznih otirača do ergonomskih i industrijskih do dizajniranih otirača, koje kupci sami oblikuju. Lindstromovi otirači za noge na ulazima efikasno zadržavaju blato i prljavštinu. Izrađeni su iz sintetičkih vlakana iz recikliranog materijala, ili iz pamuka, koji odlično upijaju vodu, i iz mikropamuka, koji je sjajan tako za zaustavljanje prljavštine kao vlage. Ovi otirači su estetskog izgleda s lijepim uzdignutim tkanjem i pravi ukras svakog prostora. Pored tih imaju u ponudi ergonomski otirač za noge, idealan za zaposlenike koji na radu dugo stajaju na mjestu i im ovaj otirač smanjuje pritiske na zglobove. Industrijski otirači su namjenjeni vrlo opterećenim prostorom, gdje je puno prljavštine. Svi otirači imaju gumenu podlogu da ne klize po podu i tako sprečavaju sklizanje i pad.

otirač sa logom firme

veliki otirači

Otirači s logotipom i dizajnirani otirači su uvijek unikat       

Otirači za noge lijepog dizajna i boja svaki prostor učine ljepšim. Da su profesionalni otirači za noge usklađeni z ostalom opremom u poslovnim prostorima, Lindstrom omogućava kupcima, da sami dizajniraju svoje otirače i odredijo njihov oblik i boje ili uzorke, tako da imaju mogućnost narućiti i iznimno velike otirače za veće prostore. Vrlo interesantni za promociju tvrtke su otirači s logotipom. To su obićno dovoljno veliki otiraći koji ne ostaju nezapaženi i su tako sjajna prezentacija tvrtke. Ako tvrtka otirače s logom firme stavi na ulaz, je to vrlo prijazan pozdrav klijentima. Pored stavljanja lotipa na otirače moguće je birati i boje za otirače koje su karakteristične za neku firmu i tako se još podudara promocijski učinak otirača za noge.

Kako narućiti otirač s logotipom?   

Kod Lindstroma uvijek traže načine da kupce udovolje i pojedine postupke što više pojednostave. Ako želi klijent naručiti otirač sa logom firme, dođe sa idejom u Lindstrom i zajedno se dogovore o detajlima i onda s aplikacijom LiveDesign za dizajniranje interjera pogledaju kako će izgledati novi otirač s logotipom u prostoru. Zatim sve postupke, koji slijede, preuzima Lindstrom. Izradi grafičku pripremu, narući nove otirače i brine se za njihovu izradu. Otirače s logotipom nakon izrade dostave klijentu. Od tu dalje je sve jednako kao za ostale otirače za noge – Lindstrom redovito odvozi zaprljane ili oštećene otirače za noge i dovozi čiste i održavane tako da su na ulazima i u prostorima uvijek besprijekorno čisti vrhunski otirači koji mogu biti svaki tvrtki u ponos.