Pošaljite upit

Otirači za noge po mjeri – birajte parametre prema vašim prostorima

Otirači za noge po mjeri mogu se izraditi na način da odgovaraju ne samo dimenzijama vaših ulaza i vrata, nego i da se sljubljuju s vašim kompletnim interijerom, kao i s imidžom tvrtke. Vi birate sve parametre – od veličine, boje, uzorka do finalnog izgleda, tako da otirač u potpunosti odgovara vašoj predodžbi i poslovnim potrebama. Ukoliko želite da vaši otirači za poslovne prostore budu dodatna reklama vaše tvrtke, odaberite otirače s logotipom. Ove otirače smo u mogućnosti dizajnirati zajedno s vama i u slučaju, da još niste odabrali vlastiti logo.

Što nam je ključno kod proizvodnje otirača za poslovne prostore

Postoje razne kupovne linije otirača za stanovanje, koje će dobro poslužiti svrsi, a pritom i dobro izgledati ispred ulaznih vrata ili na nekoj drugoj lokaciji u stanu. Međutim, kod opremanja uredskih i sličnih prostora treba imati na umu, da je fluktuacija ljudi veća, pogotovo ako vaše poslovanje podrazumijeva rad s klijentima. To u prvom redu utječe na odabir materijala, koji kod otirača za noge po mjeri mora biti otporniji nego kod standardnih proizvoda. Također polažemo veliku pozornost na sveukupni dojam, jer u poslovnom svijetu nikad nije naodmet razmišljati o detaljima.

otirači za noge po mjeri

Za veću upečatljivost poslovnih prostora odaberite otirače s logotipom

Inkorporiranje logotipa jedna je od usluga, koju nudimo pri izradi radne odjeće po mjeri. Naši klijenti često se odlučuju za ovu opciju, jer vidljivost logotipa na odjeći zaposlenika znači i bolju vidljivost same tvrtke. Zašto se stoga ne bi odlučili i za otirače s logotipom? Zanimljiv i dobro dizajniran otirač može privući poglede posjetitelja, koji će pritom bolje zapamtiti vizualni identitet vaše tvrtke. Pri izradi otirača s vašim postojećim logotipom ravnati ćemo se prema upotrebljavanim bojama i linijama, kako bi kreirali otirač za noge po mjeri vaših grafičkih rješenja.

Birajte otirače s natpisom po želji za potpuno unikatan proizvod

Osim što nudimo izradu otirača s logotipom, pri izradi otirača za noge po mjeri također možemo uključiti i natpis prema vašoj zamisli. To primjerice može biti slogan tvrtke, neka dopadljiva izreka ili pak citat, za kojeg smatrate da predstavlja vaše poslovanje. Za natpis se može koristiti manji ili veći font – isto tako, možete ga centrirati ili prekriti cijelu površinu otirača. Pri odabiru natpisa i njegove veličine preporučamo jezgrovite poruke, koje su lako pamtljive, čime će natpis ujedno biti čitkiji.

Najam Lindstromovih otirača – profesionalna usluga uz male troškove

Osim što smo vodeći ponuđač u izradi otirača za noge po mjeri, na tržištu smo također po usluzi najma otirača. Raspolažemo raznim gotovim otiračima, koji odgovaraju uredima, hotelima, restoranima, trgovinama, čime pokrivamo potrebe različitih djelatnosti. Naš najam je isplativ kako inicijalno, tako i na dulji rok, jer nudimo kompletnu uslugu – otirače za vaš prostor čistimo, dostavljamo i po potrebi popravljamo, a sve u cijeni izraženog najma. Ako vam upotreba posebno dizajniranih otirača ne predstavlja važnu stavku, ili još niste sigurni kakav će biti vizualni identitet vaših prostora, izaberite najam i uštedite sredstva za buduća ulaganja.