Pošaljite upit

Radna odjeća za zdravstvene djelatnike

Zdravstveni djelatnici rade na različitim poslovima. To su liječnici, medicinske sestre, medicinski tehničari, njegovateljice, laboranti, servirke, spremačice. Svi su oni na svom poslu više ili manje u kontaktu s vrlo osjetljivom populacijom a to su bolesnici. Odjeća za zdravstvene djelatnike prije svega mora zaštiti pacijente, a onda i same zdravstvene djelatnike od prijenosa uzročnika zaraza i infekcija– bakterija, virusa, mikroorganizama. Da bi se to ostvarilo, potrebno je pažljivo birati materijale i kroj odjeće za zdravstvene djelatnike. To je posebno važno za odjeću medicinske sestre jer je ona najizloženija bolesnicima i u najčešćem kontaktu s njima.

odjeća za zdravstvene djelatnike

Zato odjeća za zdravstvene djelatnike mora u svakom trenutku biti higijenski čista, dezinficirana i mora zadovoljiti najstrože higijenske i sigurnosne kriterije. Zbog posla koji obavlja odjeća medicinske sestre dodatno je izložena češćem zaprljanju i oštećenju što zahtjeva i češću promjenu odjeće. Svi potrebni standardi za održavanje odjeće za zdravstvene djelatnike mogu se zadovoljiti samo profesionalnim održavanjem i čišćenjem. Lindstrom je jedna od vodećih europskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće. Kad ste se odlučili za iznajmljivanje, Lindstrom preuzima potpunu brigu o iznajmljenoj odjeći. Sigurni ste da će vas uvijek čekati dovoljno uredne i higijenski čiste radne odjeće koja može proći sve kontrole.

Klasika i udobnost začinjeni elegancijom

Iz Lindstromove vrlo bogate ponude odjeće za zdravstvene djelatnike sigurno možete izabrati ono što vam najbolje odgovara. U našoj su ponudi medicinske bluze, kute, hlače, suknje, tunike. U svim modelima kombinirali smo klasično s modernim, ali tako da je kroj prilagođen svakoj građi. Materijali su prikladni i ugodni za nošenje, a opći dojam odiše elegancijom. Na prvom je mjestu odjeće za zdravstvene djelatnike ostala funkcionalnost koja prati specifičnosti posla koji se obavlja. Klasika i udobnost s decentnim ukrasnim elementima posebno su izraženi na odjeći medicinske sestre.  Zbog zahtjevnosti posla koji obavlja, odjeća medicinske sestre mora biti takva da se u njoj osjeća dobro, ugodno i nesputano. Mali detalj na odjeći medicinske sestre vrlo je važan. To su džepovi – veći ili manji. Oni osiguravaju spremanje sitnih stvari na dohvat ruke.

Kod radne odjeće za zdravstvene djelatnike poigrali smo se i bojama. Nekada je bilo normalno da je odjeća za zdravstvene djelatnike bijele boje. Lindstrom nudi odjeću za zdravstvene djelatnike u bogatoj paleti boja. Sami možete stvarati svoje kombinacije. Boja odjeće medicinske sestre može biti oznaka odjela na kojemu radi što je pacijentima vrlo prepoznatljivo.

Naši klijenti s kojima godinama surađujemo najbolja su preporuka naše kvalitete.

Odjećom za zdravstvene djelatnike do najbolje njege

Naglašavanjem higijenskih uvjeta i što značajnije ponude kvalitetne skrbi zrcalimo važnost kvalitetnog funkcioniranja unutar sustava zdravstvene njege. Jedna od izuzetno ključnih stavki nesmetanog radnog dana je udobna i higijenska odjeća za zdravstvene djelatnike. Kvalitetnom odjećom za zdravstvene djelatnike ne samo da štitimo medicinske sestre, njegovatelje, doktore i osoblje, već štitimo posjetitelje i pacijente, stavljajući testove higijene i što uspješniju dezinfekciju u fokus njene pragmatičnosti.

Radnu odjeću za zdravstvene djelatnike treba i održavati, što znači da se tokom odabira tkanine i uzoraka prioretizira funkcionalnost i dugotrajnost. Odjeći zdravstvenih djelatnika se pristupa strogo u samom procesu izrade pa sve do prodaje i tokom njenog korištenja, kako bi se kroz njeno korištenje osigurala dosljedna higijenska razina. Vidljivost u industriji zdravstvene njege putem identifikacije kroz odjeću za zdravstvene djelatnike je također jedna od stavki koja omogućava da se osoblje i medicinske sestre na svom radnom mjestu bolje raspoznaju od onih kojima je potrebna skrb. 

odjeća medicinske sestre

Kvalitetna odjeća za medicinske sestre štiti pacijente od mogućih patogena i mikroorganizama te pospješuje odnos i povjerenje koje je potrebno kako bi se i pacijent osjećao sigurno. 


Uniforma ne mora biti jednolična i dosadna, svojim pomnim i prilagođenim dizajnom, odjeća za zdravstvene djelatnike može predstavljati ugodu a utoliko i isticanje određene poliklinike, ordinacije, bolnice pa i same individue koja nosi dotičnu odjeću. Ono što znamo da ovime donosimo je lagodnost kroz poslovni dan, rasterećenost s kolegama i suradnja sa pacijentima tokom njihovih kontrola. Odjećom za zdravstvene djelatnike nadodajemo na vrijednosti cijelog medicinskog kolektiva, odjela, institucije, kako bi među sobom zračili pouzdanim kolektivitetom i zajedništvom.

Naša odjeća za medicinske sestre i osoblje nudi prepoznatljivost

medicinska odjeća i obuća

Mi obraćamo pozornost na uravnoteženu važnost između zdravstvene zaštite i estetske funkcije odjeće za medicinske sestre i ostale zdravstvene djelatnike. Pružajući šansu za samostalnu identifikaciju radnog mjesta unutar prostora bolnica, ordinacija i poliklinika, naša usluga ne staje na samoj zaštiti i higijenskom imperativu, već nudimo sveobuhvatan izbor različito stiliziranog tekstila koji bi se smatrao prigodnim za kreiranje odjevnih predmeta za zdravstvene djelatnike. Lindstromöva odjeća za medicinsko osoblje odiše profesionalnošću i čistoćom, svojim standardom dopušta zdravstvenom djelatniku da se apsolutno usredotoči na svoj posao znajući da je njegova odjeća i radno okruženje spremno za novi radni dan. Otporna i univerzalno estetski ugodna odjeća za zdravstvene djelatnike poboljšava atmosferu i ugođaj koji su važni za ostvarivanje kvalitetnih radnih uvjeta. Investirajući u dugotrajnu funkcionalnost omogućava razvoj novih ideja i osnažuje samopouzdanje koje služi kao boljitak za industriju, njene korisnike i njene radnike. Kvalitetnim tekstilnim odjevnim predmetima za medicinske sestre dajemo do znanja koliko nam je stalo do toga da pružimo higijenski sigurnosne i ugodne uvjete u svakom trenutku. Pažljivim stvaranjem odjeće za zdravstvene djelatnike osim što ispunjujemo jedan bitan aspekt njihovog posla i zdravstvene njege, mi također osjećamo ispunjenost zato što znamo koliko znači čista, sterilna i higijenski što otpornija odjeća koju na miru i sa samopouzdanjem nosimo tokom dugog ili kratkog radnog dana. Dugi dan s nama može postati i kraći, s obzirom da se o jednom dijelu posla ne trebamo brinuti niti se njemu vraćati tokom radnog dana.