Otirači nas prime na ulazu i isprate na izlazu

Otirači obavljaju važnu funkciju i zato ih je treba birati prema prethodnom planu i staviti na mjesta, gdje su najučinkovitiji. Otirači su barijera za čišćenje vode i prljavštine, koja se unosi izvana, pa nijedan ulaz ne bi smio biti bez njih. Otirači za ulazna vrata ispunjavaju više funkcija. Na ulazu kao prvi element opreme objekata ili zgrade prime posjetitelje ili klijente, stoga je ključno, da su lijepog, njegovanog izgleda, da su to otirači po mjeri i možda s logom, što jim daje profesionalan izgled. Jer zadrže većinu grube prašine i vode, umanjuju troškove za čišćenje, što je dobro i za okoliš. Otirači zaštite osjetljivije tlo od oštećenja. Vrlo važna funkcija otirača za ulazna vrata je pružanje sigurnosti, da posjetitelji ne padnu ili skliznu po mokrim podovima.

Najam otirača je ekonomično i udobno rješenje      

Poslovne zgrade, tvrtke, bolnice, trgovački centri trebaju zbog varnost i udobja klijenta više otirača pa je stoga najekonomičnije rješenje najam otirača. U Lindströmu imamo već dugogodišnje iskustvo s iznajmljivanjem otirača i na tom području preuzimamo cjelokupnu uslugu. Nudimo najam otirača za ulazna vrata, otirača za poslovne prostore, industriju i radne prostore, po mjeri i različitih dizajna. Zajedno s klijentima izradimo plan otirača za noge po mjeri, nakon toga se otirači instaliraju na dogovorena mjesta i brinemo se za to, da su uvijek čisti i estetskog izgleda. Redovito ih uzimamo na pranje i u naši industrijski praonici sljedimo ekološki prihvatljiv način pranja i održavanja otirača, a s recikliranjem vode doprinosimo velikim uštjedam čiste vode. Zaštita okoliša nam je vrlo važna i zato se brinemo, da je što manje otpada. Kad je otirač istrošen, dobiva novu funkciju ili ga otklonimo na ekološki način. S iznajmljivanjem otirača tako i naši klijenti doprinose k zaštiti okoliša i smanjivanju otpada.

Različiti materijali za otirače za ulazna vrata

Zbog svoje zaštitne i estetske funkcije moraju biti otirači za ulazna vrata iz pomno odabranih materijala. Tehnologija je toliko napredovala, da imamo danas širok odabir tehnički dovršenih materijala za ove namjene. Otirači za ulazna vrata spriječavaju unošenje vode i prljavštine kroz ulaz u unutarnje prostore, stoga mora materijal za ove otirače upijati vodu i zadržati mrvice prljavštine, a istovremeno mora biti površinski grub i spriječavati klizanje, s donje strane mora imati gumenu podlogu, da ostaje na mjestu. Za prljavštinu su učinkoviti sintetički materijali izdignutog tkanja, pamučni otirači odlično upijaju vodu, mikro pamučni otirači izdignutog tkanja su iz mješavine poliestera i pamuka i imaju sjajne karakteristike oba materiala, a u Lindströmu imamo u ponudi i eko sintetični materijal, koji se proizvodi recikliranjem. S tim ponudimo klijentima mogućnost ekološkog odabira.

Otirači za poslovne prostore posebnog dizajna ili s logom       

U poslovnim prostorima imaju najbolji učinak otirači za noge po mjeri individualno izabranih boja i dizajna. Tako se stvara sasvim unikatan izgled poslovnog prostora, koji će ostaviti na posjetitelje nezaboravan dojam. Kod odabira dizajna i boja naši se klijenti mogu prepustiti svoji mašti, a mi jim pomažemo s savjetima i alatom proširene stvarnosti LiveDesign, s kojim mogu vidjeti dizajnirane otirače za poslovne prostore u konkretnoj okolini. Za svoje poslovne prostore mogu dizajnirati i otirače s logom svoje tvrtke. S tim čine svoju tvrtku prepoznatljivu, prostorima dodaju profesionalan dojam i usmeravaju klijentovu pažnju na reklamu za svoju tvrtku ili organizaciju. U Lindströmu za sve te dizajne izradimo grafičnu pripremu, naručimo otirače, ih dostavimo i onda održavamo čistim i lijepim.

otirači za noge po mjeri