Pošaljite upit

Sigurnog ulaza nema bez ulaznih otirača

Uvijek čisti vanjski otirači i otirači za ulazna vrata, izrađeni od kvalitetnog materijala, daju ulazu uredan i profesionalan izgled. Otirači tako već na ulazu upućuju na to, što mogu klijenti oćekivati unutar tvrtke ili organizacije. Čisti i kvalitetni otirači za ulazna vrata, koji učinkovito spriječavaju unošenje prljavštine u unutrašnjost zgrade i istodobno spriječavaju, da posjetitelji poskliznu, pokazuju na red u tvrtki i na dobro poslovanje. Otirači s tim na ulazu klijentima puno govore o tome, što ih čeka. Prvi dojam je vrlo važan, i ako nije nabolji, teško ga je ispraviti. Otirači imaju pomembnu funkciju zaštite i stvaranja ugodnijeg izgleda ne samo na ulazu, nego i u pisarnama i drugim poslovnim prostorima. A takva investicija može biti za tvrtku prevelika i održavanje čistoće otirača dodatno opterećenje. Sve probleme rješava najam otirača: kod najma nema početne investicije, neko se uvijek brine za to, da su ulazni otirači i oni u poslovnim prostorima besprijekorno čisti i održavani i stroški za sve to su niski. Lindström ima dugogodišnje iskustvo kod iznajmljivanja otirača i nudi kvalitetne usluge.

otirač za ulazna vrata

Otirači za ulazna vrata zadržavaju većinu prljavštine

Otirači za ulazna vrata osiguraju higijenu i čistoću u prostorima unutar zgrade, jer na ulazu zadrže prljavštinu, vodu, blato i sitne šljunke, koji se donose od izvana. To je posebno važno tamo, gdje je prolaz ljudi veći, kao što su tvrtke, institucije, trgovine i slično. Pored toga osiguraju varnost posjetitelja i klijenta, jer ih sprećavaju da padnu na mokrom tlu. Kvalitetni ulazni otirači mogu zadržati veću količinu vode i prljavštine i su još uvijek efikasni zbog teksture materijala i njegove sposobnosti upijanja. Jer veliki dio prljavštine donosimo kroz ulaz, nam ulazni otirači značajno pomažu smanjiti troškove za čišćenje prostora unutar zgrada. Svi Lindströmovi otirači za ulazna vrata imaju gumenu podlogu, da ostaju na mjestu, jer je pomicanje otirača opasno za ljudi, mogli bi pasti. Materijali za ulazne otirače su različiti, a svak može birati, koji materijal je najbolji za njegov primjer, ili je to sintetički materijal, pamučni ili mješavina. Lindstrom nudi eko sintetički materijal, koji je recikliran. Pamučna vlakna odlično upijaju vodu, mješavina pamuka i sintetičkih vlakana pa ima odlična svojstva zaustavljanja vode i prljavštine. Takav mikro pamučni ulazni otirač najbolje je postaviti odmah za otiračem za ulazna vrata, da pokupu još preostalu vodu i blatu.         

Vanjski otirači obavljaju naprljaviji posao

Za zaista učinkovitu održavanje čistoće u unutarnjim prostorima, ispred ulaza stavimo vanjski otirač. Vanjski otirač pokupi grubu prljavštinu i vodu, prije nego što uđemo u zgradu. Ulazni otirač onda zadrži još ostatak prljavštine i tako se pokupi praktično sva prljavština, koja se donosi izvana. Unutarnji prostori tako ostaju čisti. Vanjski otirači imaju grubu gumenu teksturu i pored funkcije zadržavanja grube prljavštine i vode osiguravaju varnost. Na njima zaposlenikima i posjetiteljima tvrtke ili institucije ni u najtežim vrijemenskim pogojima ne posklizi i tako ih ćuva od padova i ozljeda.  

otirač za poslovne prostore

Bez otirača za ulaze nema varnosti i čistoće

Otirači na ulazu i vanjski otirači ispred ulaza imaju toliko pozitivnih utjecaja na zdravlje i blagostanje zaposlenika i posjetitelja, da si tvrtke ne mogu priuštiti, da budu bez njih. Osiguravaju čistoću u prostorima, štite od padova i ozljeda i stvaraju ugodnu klimu i uljepšavaju prostore. Možda je investicija u kupnju prevelika, ali najam otirača donosi niske troškove i veliko nudi. Po dogovoru za najam otirača Lindström preuzima cjelokupnu brigu za otirače. Osigurava, da su čisti otirači uvijek na raspolaganju, a zaprljane ulazne otirače redno mjenja i uzdržava. Dimenzije otirača za ulazna vrata i vanjskih otirača se prilagođavaju za svaki primjer posebno tako da otirači pružaju uvijek profesionalan i besprijekoran izgled.