U tvrtkama imaju otirači s logotipom posebno ulogu

Otirači za noge su prva stvar koja nas pozdravi na ulazima u kuće ili poslovne zgrade i izgled otirača za noge kupcima već puno govori o ovoj tvrtki. Uz to bi svu prljavštinu, blato i vodu bez otirača za noge, postavljenih na ulazima, unosili u zgradu. U poslovnim prostorima otirači za noge također stvaraju na kupce odličan dojam, ako su iz kvalitetnih materijala i lijepog dizajna, a posebni efekat ćine otirači s logotipom. S najmom otirača za noge kod finskog Lindstroma tvrtka dobiva za sve poslovne prostore kvalitetne profesionalne otirače za noge i može birati različito velike otirače a i naručiti otirač sa logom firme. Tvrtka za iznajmljivanje otirača brine se o njihovom održavanju za pristupačnu cijenu.

Profesionalni otirači za noge

Profesionalni otirači za noge čine prostor funkcionalnijim

Profesionalni otirači za noge se trebaju u svim fazama rada i u svim poslovnim prostorima, samo se međusobno razlikuju prema namjenu upotrebe. Tako postoje različito veliki otrači za noge, imaju različit sastav materijala, izgled i dizajn, neki mogu imati uzorke ili logo firme. Pravilno odabrani profesionalni otirač za noge čini svaki prostor funkcionalnijim i sigurnijim i estetsko savršenijim. Lindstrom kod najma otirača za noge savjetuje tvrtkama kod odabira najprikladnijih profesionalnih otirača za noge za njihove potrebe i pripremi procjenu oko količine, oblika i veličine otirača za noge za njihove prostore.  

Ergonomski, ulazni ili dizajnirani otirači za noge

Lindstrom ima u ponudi široki odabir profesionalnih otirača za noge i njihova kvaliteta je vrhunska. Tvrtkama za upotrebu na ulazima, gdje prođe svaki dan veliko ljudi, Lindstrom savjetuje stavljanje posebnih ulaznih otirača za noge. To mogu biti manji ili veliki otirači, ovisno od oblika ulaza, koji sjajno upijaju vodu, blato i zaustavljaju prljavštinu a uz to su vrlo lijepi, s izdignutim tkanjem i u lijepim bojama. Izrađeni su od eko sintetičkih ili pamučnih vlakana. Njihovi ergonomski otirači za noge pomažu zaposlenicima, koji kod rada dugo stoje na mjestu, ublažavati pritisak na zglobove. Za industriju i opterećene okoline su najbolji industrijski otirači za noge. Sasvim posebni su dizajnirani otirači različitih boja i uzoraka, koje mogu kupci ili odabrati iz Lindstromove kolekcije profesionalnih otirača za noge ili sami skreirati prema svojoj mašti i željama, tako i otirače sa logom firme.

Veliki otiračiOtirači za noge

Poslovni prostor najbolje dopunjuje otirač s logotipom

Ako tvrtka želi na svoje kupce napraviti odličan dojam i zainteresirati ih za svoju ponudu, onda stavlja u poslovne prostore posebne otirače s logotipom. Ovakvi otirači sa logom firme su sjajna prezentacija i promocija tvrtke. Jer su Lindstromovi otirači za noge vrlo kvalitetni i uvijek čisti i održavani, imaju takvi otirači s logotipom pored funkcije prezentacije tvrtke i estetsku funkciju,  oljepšavaju prostor i davaju mu profesionalni izgled. Tvrtka narućuje otirač s logom firme kod Lindstroma sasvim jednostavno. Pošalje logo firme ili osobno dođe u Lindstrom i zajedno skreiraju novi unikatni otirač za noge. Lindstrom ima aplikaciju LiveDesign, s kojom se može virtualno dizajnirati interjer i koja pomaže kod kreiranja novog otirača s logotipom. Na toj aplikaciji se može vidjeti kako veliki otirači su za pojedini prostor idealni. Kad je sve dogovoreno, Lindstrom izradi grafičku pripremu i se brine o izradi tih otirača s logotipom. Lindstrom se pobrine i za zalihu otirača sa logom firme tako da ih ima dovoljno kad se pojedini otirači za noge istroše i treba ih zamjeniti. Nakon izrade Lindstrom otirače sa logom firme dostavi u tvrtku i redovito ih odvozi na pranje i održavanje, jednako kao i druge profesionalne otirače za noge. Svi njihovi otirači za noge ispunjuju oćekivanja, jer su u potpunosti funkcionalni, vrhunske kvalitete, lijepog dizajna i su u svim prostorima tvrtke, koja ih iznajmljuje od Lindstroma, uvijek čisti i lijepo održavani.