Pošaljite upit

Radna odjeća i obuća za medicinsko osoblje treba pažljivo održavanje

U nekim zanimanjima i okolnostima su radna odjeća i obuća od vitalnog značaja. To je nesumnjivo slučaj u zdravstvu. Radna odjeća za medicinsko osoblje je učinkovit vanjski štit koji štiti njegovateljice, medicinske sestre i liječnike od ozljeda i od kontaminacije mikroorganizmima, virusima. Time nije zaštićeno samo medicinsko osoblje nego i bolesniki, jer bi moglo medicinsko osoblje prenositi infekcije na njih. Radna odjeća za medicinsko osoblje mora ispunjavati visoke higijenske standarde, koje omogućuje samo vrlo pažljivo održavanje i industrijsko pranje prema najvišim standardima. Lindstrom kod najma radne odjeće za medicinsko osoblje osigurava najviši nivo higijene u svih procesima održavanja i dezinfekciju radne odjeće za medicinsko osoblje kao i vrhunsku kvalitetu materijala i udoban i moderan dizajn odjeće.

radna odjeća za liječnike

Radna odjeća za njegovateljice i za medicinske sestre – čista i lijepa

Njegovateljice i medicinske sestre imaju vrlo odgovoran i naporan rad, kod svog rada se puno kretaju, stoga treba biti njihova radna odjeća udobna i prozračna. Medicinske sestre rade u bolnicama na različitim odjelenjima i sve one koje sudjeluju kod operacija ili na infekcijskim odjelenjima moraju imati posebnu radnu odjeću. Radna odjeća za medicinske sestre mora biti iz kvalitetnog materijala, koji izdrži higijensko pranje na visokim temperaturama i dezinfekciju. Radna odjeća za njegovateljice i za medicinske sestre mora istotako biti moderno dizajnirana i lijepog izgleda, što stvara profesionalan nastup. U zdravstvu, u klinikama i ambulantama, polagaju sve više pažnje na izgled njegovateljica i medicinskih sestara jer znaju da to pozitivno utječe i na njihov ugled i na povjerenje pacienata. Lindstrom nudi vrhunsku kolekciju radne odjeće za medicinsko osoblje CarePro odličnog izgleda i kvalitete, u kojoj će se medicinske sestre i njegovateljice sjajno osjećati, jer je materijal trajan a istodobno nježan, a dizajn majica, košulja, kazaka, haljina, hlača i druge radne odjeće i obuće je moderan i u lijepim bojama.

radna odjeća za njegovateljice

Liječnici trebaju posebnu radnu odjeću za svoj zahtjevan posao 

Liječnici trebaju kod svoj važnog rada odličnu potporu, da zaštite svoje zdravlje i zdravlje pacienata. U Lindstrom mogu imati potpunu povjerenje da će imati uvijek na zalihi dovoljno dezinficirane, higijenski čiste i održavane radne odjeće i obuće. Lindstrom se kod održavanja radne odjeće za liječnike i drugo medicinsko osoblje drži EU standarda EN-SFS-14065, po kojem se sprećavaju infekcije, a tekom pranja obavljaju bakterijske testove. Radna odjeća za liječnike je tako uvijek vrhunski pripremljena. A liječnici pored radne odjeće - košulje, majica, hlača i kaputa - trebaju i kvalitetnu zaštitnu obuću, koja ih kod operacija štiti od oštrih predmeta, koji bi mogli pasti na tla. Lindstrom ima u svojoj kolekciji CarePro čitav spektar radne odjeće i obuće i radu medicinskog osoblja osigurava cjelokupnu potporu.