Kran kit je izrađen s vrhunskom suvremenom tehnologijom

Kran kit je inovativni komplet za samostalnu izgradnju mosne dizalice. Svi dijelovi za ovu kran dizalicu su precizno izrađeni i projektirani i su modularni. To omogućuje vrlo široku primjenu ove dizalice za uskoro sve potrebe podizanja teških tereta u građevinarstvu i ostalim radnim okruženjima i industrijama. Osnovni komplet moguće je nadgrađivati i proširiti s dodatnim upravljačkim i nadzornim tehnološko naprednim jedinicama.

Ovaj savršeno dizajniram komplet dio je ponude tvrtke Indenna koja je poznata po projektiranju, izradi, montaži i servisu kranskih dizalica najviše kvalitete – s vrhunskom tehnologijom podizanja i spuštanja teških tereta i naprednim sigurnosnim mehanizmima. Osim toga njezin stručni tim tvrtkama savjetuje o tome, kakav tip dizalice je najprikladniji za njihove potrebe i zajedno potraže najoptimalnije rješenje za pojedino radno okruženje. Poznata je također po rekonstrukcijama i modernizaciji starih dizalica što znatno povečava sigurnost dizalice i smanji troškove njezinog održavanja.

Kran kit

Montaža kompleta Kran kit je brza i jednostavna

S ovim kompletom može se u samogradnji sastaviti električnu mosnu dizalicu s uženim ili lančanim vitlom nosivosti do 80 tona. Vsi dijelovi i jedinice kompleta su iznimno precizno planirani s posebnim softverom za dizalice CraneMaster i su međusobno savršeno usklađeni i kompatibilni i time je osigurano pouzdano djelovanje ove mosne dizalice.

Sve jedinice su predmontirane i imaju utične i spojne priključke, električne komponente su unaprijed sastavljene i testirane, stoga je montaža brza, jednostavna, i sigurna, a sve to pridonosi visoki isplativosti. Pretvarači kolica i dizalice su izrađeni s vrhunskom suvremenom tehnologijom i stoga dolazi do minimalnog trošenja pogonskih elemenata. Velika prednost Kran kit, uz sve navedeno, je njegova fleksibilnost i prilagodljivost. Tako može svako radno okruženje za svoje individualne potrebe odabrati različite dodace i funkcije koje će zadovoljiti i najviše zahtjeve.

Tako se može bilo kada osnovnom kompletu dodati brojne opcije, među ostalog na primjer tehnologije pretvarača frekvencije, tandem funkcija, zaštita od sudara, sinkronizacija dizalice, daljinsko upravljanje, zaštita od kiše, prigušivanje ljuljanja tereta i digitalni prikaz opterećenja. Komplet može biti izrađen i prema specifikacijama pojedine tvrtke.


Što sve sadrži Kran kit?

Ovaj komplet sadrži sve dijelove osim glavnog nosača mosta, a ti dijelovi su na primjer: užadna vitla nosivosti od 1 do 80 tona u različitim izvedbama, lančana vitla nosivosti od 0,12 do 5 tona, napajanje za vitla s energetskim lancem ili s kablom, regulacija frekvencije za pogone vitla i mostova i za pogone podizanja i spuštanja, dva prednja nosača mosta in dva pokretna pogona podiznog mosta i ostale jedinice za montažu dizalice nosivosti do 80 tona i raspona do 30 metara. Na odabir je viseća tipkovnica ili radio komanda za daljinsko upravljanje koja je u pogledu sigurnosti radnika bolja opcija.

Uz sve dijelove i jedinice mosne dizalice dobiva kupac, koji narući ovaj komplet i odlući sam sastaviti dizalicu još kompletnu izvedbenu i projektnu dokumentaciju za ispravnu montažu. Premda je montaža prilično jednostavna, nudi Indenna svim kupcima koji zatraže pomoč, na raspolaganje svoje obućene i pouzdane ekipe. Ove ekipe mogu nadzirati montažu ili sudjelovati pri sastavljanja kran dizalice i na kraju pri ispitivanju rada mosne dizalice i mogu s kupcem skopiti ugovor o rednom servisu kranskih dizalica.

kran dizalica

Mosna kran dizalica idealna je za gotovo sva radna okruženja

Mosna dizalica koja se sastavi s komponentama iz kompleta Kran kit je idealna u uskoro svim radnim okruženjima. Ima vrlo visoku nosivost i je stoga nezamenljiva u industriji, građevinarstvu, brodogradnji, proizvodnji, skladištima, logistiki i drugdje. Vrlo je stabilna i kod podizanja teških tereta koje može podizati i premještati vertikalno i horizontalno.

To je njezina velika prednost – osobito u primjerima kad je presudno vrlo precizno pozicioniranje tereta. Zbog svoje strukture omogućava lak pristup teretima što olakšava rad. Njezina montaža i demontaža je prilično brza pa se ju može premještati s jednog na drugo radno mjesto. Ako se pravilno koristi i održava je vrlo sigurna za upotrebu.


Redoviti servis kranskih dizalica smanjuje troškove zbog kvarova

Redovito održavanje i servisiranje kran dizalica je presudno za njihov besprijekorni rad. Ako se kvarovi na dizalici ne uklone u začetnoj fazi, može nastati velika materijalna šteta i dogoditi se može nesreća u kojoj mogu stradati operateri dizalice. Zbog toga ima tvrtka organiziran vrhunski servis kranskih dizalica s pouzdanom ekipom servisera koji su kupcima na raspolaganju svaki dan 24 sata neprekidno. Da su serviseri što prije na mjestu gdje ih trebaju, ima tvrtka svoje ekipe u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Gračanici i Skopju.

Za usavršeno profesionalan rad imaju serviseri redovnu edukaciju i su visoko stručno osposobljeni ne samo za opremu koju montiraju, nego i za opremu nekih drugih europskih proizvođača. Osim svojih servisera su im na raspolaganju još ugovorni serviseri. Svojim kupcima omogućuju servisiranje na poziv (koje djeluje tako da ih kupac pozove u primjeru kvarova ili pregleda dizalice) i servisiranje na osnovi ugovora o redovitom godišnjem pregledu s kojim će tvrtka uvelike profitirati i smanjiti stroškove zbog iznenadnih kvarova.

servis kranskih dizalica